33
Austin Powers filmek
-
Piptuk #33 Immádom!!
Bárcsak kijönne elöbb a 4. rész... :P -
#32 amúgy is a leggyengébb rész szvsz(ugyanazok a poénok már nem túl viccesek), de így méggyengébb -
#31 de szar ez a szinkron -
#30 -Jogos a féltékenységed, bébi! Kamatyoltunk!
-Mi???
-Kettyintettünk egyet! -
#29 klafa bébííí
imádom ezeket a filmeket -
#28 ja,2-éves párkapcsolatban élek, most arra vár hogy megkérjem a kezét.a faszt neki. -
#27 Naés, addig jól érezte magát a kis szaros, ez van ! Mindannyian csak ugródeszkák vagyunk... -
#26 Már elváltak. A nőnek csak ugródeszka volt a kis szaros:D -
#25 Kicsi Én huzz a csába () -
Grusi #24 Igen, ezen mindig elröhögöm magam :DDDD
"tudohm, éhn íhtam" -
#23 Mikor Isten köztünk járt.... Olyan volt, mint bárki más... Dumdumduumdumdumdumdum, jablabliblibliiii.....
kurvajo a film, mindhárom része atom :DDD -
#22 Jájj ijen topik is van?? :DDDD
Imádom a filmet!!! :DDD Vmi oltári jó!!! :DDD
De sajnos csak az első 2 részt láttam........:( -
#21 -
#20 MiniME !
-
#19 A fesestestű! A sekskatlan! Sőr Óstin Póvers faser! -
#18 - Jaj Austin, szőrös vagy mint majom!
- Igen bébi de nagyon! -
#17 Sőt, Dagi Dögöt és Aranyszerszámot is ő játszotta. -
#14 Szerintem meg nem. -
#13 -Szőrös vagy mint egy majom!
-Az baby de nagyon! -
#12 Kicsi én!!! -
Grusi #11 Itt egy cumi, ott egy nuni, mindegy, csak ne legyen csihipuhi... -
#10 Angolul nem az igaz,de asszem a 3. részben volt két japó csaj Fook Me meg Fook Yu, na ez a rész mondjuk angolul volt csak igazán vicces! -
Grusi #9 Szerintem amúgy szinkron nélkül élvezhetlen, magyarul valami rohadtjó, angolul el se mosolyodtam rajta. -
#8 Dr Evil-es Macintosh reklám -
#7 Ő a példaképem !!!
[na jó, nem] -
#6 Imadom! Nalunk egy idoben kult volt! Jol berugtunk es megneztuk mindaharmat. Asziszem semmit nem rohogtem jobban.
Ohhh behave :DDDD -
#5 Sajnos pont azt nem láttam, csak a végét.
Na, majd egyszer megnézem, ha adják újra... -
Grusi #4 Ez az a "trilógia", amit akárhányszor megnézek, mindig szarrá röhögöm rajta magam. Aranyszerszám mindent überel ;) -
#2 én az arany szerszámot láttam, szerintem iszonyatosan jo!
teccik hogy dzsémsz bond paródia. szerintem a világ egyik leggagyibb filmjei a bondok (betmen után) -
#1 Nem hiszem el, hogy a világ legkanosabb titkosügynökének még nincs topicja! Pedig eszméletlen jók a filmek!
Ha valaki nem tudná, ez afféle titkosügynök-paródia, a jó (Austin) és a rossz (Dr Genya, eredeti nevén Dr Evil) szerepét egyaránt Mike Myers alakítja. Rengeteg idióta poén, tökkelütött bérgyilkosok jellemzik a filmet.
Austinról pedig elmondhatjuk, hogy a világ legbeképzeltebb ügynöke. (És ahogy magáról állítja, a legvadabb férfiállat). Itt egy kép: