Új képek az East Frontból
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és te azt honnan a faszból tudod amikor még meg se jelent?
Hát,a MOHAA-nál nem szebb az igaz de lehet,hogy egy kicsit verekedhetsz is nem csak lövöldözöl.bizony
Hát,a MOHAA-nál nem szebb az igaz de lehet,hogy egy kicsit verekedhetsz is nem csak lövöldözöl
Én sem kultiválom a háborús gamékat kivétel a wolfensteint.Talán ez is a kivételek között lesz?
Kell valami mindig a népnek!!!
A cikkíró tanubizonyságot tehetett fantáziátlanságáról... Ez a játék 1000x többet ér, mint a sz*rásig megunt szabvány WWII játékok.
A call of duty 2 magas szintû kivitelezésnek örvend majd valószínûleg, de semmi eredeti sincs benne...
Sokkal többre értékelem EZT a játékot. De azért kösz, hogy felhívtad rá a figyelmünket <#beka3>#beka3>
A call of duty 2 magas szintû kivitelezésnek örvend majd valószínûleg, de semmi eredeti sincs benne...
Sokkal többre értékelem EZT a játékot. De azért kösz, hogy felhívtad rá a figyelmünket <#beka3>#beka3>
én nemtom, hogy a playwaren miért írták mindig azt róla hogy gyönyörüséges, miközben alig szebb a MOHAA-nál 😛
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Végül is 😊
ilyen idiota tortenetet...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Nekem bejönnek ezek a képek!<#kacsint>#kacsint>