14
-
cyberfaust #14 Ez így mind szép és jó, viszont minnélt több a felhasználó=> annál nagyobb a szerverek telítettsége => nagyobb a lagg, és egyre kevésbé játszható a játék. Hála az égnek ez néhány alkalomtól eltekintve még nem mutatkozott meg, de a Blizz alaposan felkötheti a gatyáját, mert újjabban így is egyre több a hiba. És épp eért soha sem dőlhetnek hátra. Sőt. Minnél népszerűbb a játék annál többet melózhatnak. -
fapapi #13 Sztem annyira nem jó,hogy én legyek a 4.000.001-edik. -
irkab1rka #12 "így a fejlesztők már most is hátradőlve élvezhetik munkájuk gyümölcsét."
nem mondod...
Inkább a tulajdonos meg a kiadó, nem? -
#11 kína viszonylag elég fejlett (indiához képest) és asszem a föld lakosságának kb harmada lakik ott, szal nem vonok le következtetéseket -
#10 hát törtszerveren acc.-törlés után jóhogy meguntuk :D -
pafi #9 Nagyobb piac kína mint az államok?
Ez azért érdekes, mert minden játékot az amiknak fejlesztenek.
Lehet, hogy a jövőben ez nem így lesz? -
Goth #8 szerintem közel sincs ahhoz a szinthez a játék hogy 4000000 vásárlót megérdemeljen. 3-4 hét alatt simán meg lehet unni. -
vg #7 Mondjuk havi durván 4000000*3500FT sima bevétel... :) Szép! -
BiroAndras #6 Nem meglepő eredmény a hatalmas marketing hadjárat után. A játék magában szerintem közelébe sem ért volna ennek az eredménynek. -
#5 [keresi az állát] -
#4 Az biztos, a Blizzard tudja a dolgát, bár régebben már bebizonyította, hogy többször a bevétel jobban érdekli, mint az, hogy a játékos jól szórakozzon (lsd. Diabló II-es patchkorszak, a lábtörlővé minősített karakterek, stb.). De attól függetlenül elismerést érdemelnek, mert mind a WoW, mind a LoD nem hiába lettek ilyen jók. -
SirLord #3 nos, szerintem remekül csináltál ezt az egészet, méghozzá azért mert:
-Diablo-nál megmutatkozott, mennyire jok ebben a témában a blizardosok
-Warcraft nevét belefüzték, ami szerintem nagy siker volt, 2-3 mindenképp, igy az azt jobban kedvelök is belekostoltak a játékba, mégha nem is mind huzamosabb ideig..
ez egy remek marketing volt, amiböl láccik is a bevétel
természetesen a játék minöségének köszönhetik a legtöbbet, de a fent emlitettekröl sem szabad megfeletkezni. -
#2 Az 1,5 milla kínaiból 1 milla 490k farmer :D. -
#1 Money money money :D.