28
  • uniu
    #28
    A szamlavezetes nem a banki kisasszony gepen tortenik...O egy terminalon beviszi az adatokat es lekerdezi, barmilyen OS alatt. Az o gepet akarhogy szetb@6ja barmi, az nem erdekes az egeszre nezve. Ezert is iditgathatja ujbol tetszes szerint.
  • fishguy
    #27
    Nem kéna nnyit flémelni mert egyrészt kiba.. gusztustalan másrészt meg sok barátomtol hallottam, hogy így meg úgy meg nem szeretik az sg-t mert folyton flémelnek meg ölik egymást, szal lécci ne rontsátok az sg hírét(?) ha nem muszi
    Másodszor meg ahol lakok ott a banki gépen (a kisasszonynál a pult mögött) win2000 volt az os mert lefagyott a gép és újra kellett indítani mikor írta be az adatokat az átutalásomhoz...
    Hát lol volt az tuti...de aztmondta ne aggódjak mert ez gyakran előfordul!?!?!?!-ezután még lol-abb volt...
  • FecaA
    #26
    Hát mindenesetre okos csávó lehet.... Csak elb@szta!
  • TheZsenyka
    #25
  • Advanced User
    #24
    "hanem csak pénzt akart keresni, sok pénzt..." jajj szegénykéim... :'(
  • HuAn82
    #23
    Légyszíves idézd már a kedvemért, hol említettem a kivédést és, hogy nálam nem windows van. Amúgy köszi felnőttem már egy ideje Te "Ász".
  • Nyiri
    #22
    bla... bla... bla...
  • uniu
    #21
    "Nem volt tehát sem szó virtusról vagy bizonyítási vágyról - ami gyakran jellemzi a víruskészítőket. Nem büszkeség vagy a magyar Zafi víruscsalád esetében tapasztalható hazafiasság vezette Diabl0 tetteit, hanem csak pénzt akart keresni, sok pénzt..." Tisztara mint az rtlklub-on a Forro Nyomonban, kisse kezd lemenni a szinvonal!

    A banki rendszerek(pl.: foszamlavezeto, bankkartyakonyveles) teljesen izolalva vannak az internettol, sot minden mas belso halozattol is. Amugy sok szervert hasznalnak, tobb feladatra, de a mentesek reven van tulbiztositva, tobb soron.
    Ja igen, es nem WinXp az oprendszer:)
  • dirty dogg
    #20
    számítógépben vagy másban kárt nem okozott, csak "kis" számítógépes tudással kihasználta a bugyuta emberek hibáit. ebből lett pénze. szerintem ez nem olyan vészes.
    patch-elni kéne az embereket és nem fordulhatna ilyen elő többet.
  • fapapi
    #19
    HEHEHEHEHEHEEEEEEEEEEEEHEHEEEEHEHEEEHEHEHEEEEEE

    DDOS HEHEHEEEHEHEEEHEHEHEEEHHEEEE
    Te ha ez megy egy web oldalra nagyából 2 perc alatt kiderul és az adott szolgáltató lekapcsolja azt az álomást ahonnét ez jön persze be kell jelenteni.
    Szerintem erre egy banki rendszerek és rendszergazdák fel vanak készülve.

    a másik meg szerinted 1 bank csak 1 szervert használ ??????

    De előre írom lehet én vagyok ekkora hülye!!!!!
  • irkab1rka
    #18
    Huan, Nyiri: gondolom azt hiszitek, hogy egy szolgáltató elleni ddos támadást ki lehet védeni azzal, hogy nálad otthon nem windows van... Gondolkodjál már el azon, hogy nem fogod tudni használni az internetes banki fizetést, ha a bankod web site-ja ellen éppen ddos megy. Nőljetek fel végre, és gondolkozzatok mielőtt írtok egy fórumba...
  • fapapi
    #16
    :)

    De legalább érted miröl beszélek.
    Egyébként minden utalást le tudsz kérni velem is már előfordult hogy rosz számra ment el a pénz és láss csodát visszakaptam.
    Nekem utána sem kellet járnom hanem a bankom elintézte Hát igen Raiffeisen.
    És ha egy banki hálózatot meg tud fertőzni egy vírus az elég gáz lenne,lene kit elővenni ki miben tévedett.
    Mint már az előző forumban is írtam a gépemen sem vírusírtó sem tűzfal nincs 24 órában megy töltök mindenhonnet, warez oldalakrol, dc++, rengeteg levelező lita ahonét aztán jön minen szemét és még sorolhatnám.... de még minig nem tudom milyen az ha vírusos a gépem. De rendben tartok egy munkahelyi hálózatot ide feltettem egy vírusírtót mer mégis csak cég de itt sem volt még probléma 3 éve megy ugyanaz a rendszer eböl 2 évet ment vírusírtó nélkül hibátlanul (win).
    De lehet engem kerülnek el a vírusok és még elmondhatom magamról hogy szerencsés vagyok? :)))))
    Ugyhogy ezért nem is hőbörgök azoktra akik vírust írnak szerintem minden ember elkövetett már olyan hibát az életében ami másoknak rossz volt.
    És ha ezek a vírusíró emberkék nem lennének nem nagyon fejlődne a védekezési rendszer sem a világon.
  • LowEnd
    #15
    Fapapi: ha hallgattál volna.... ;)

    A bankgarancia a bank által adott kezességvállalás az ügyfél részére. Tehát ha az ügyfél nem fizet, megteszi helyette a bank.

    Amire te gondoltál az a betéteket védő garanciaalap. De az is csak 2 milláig fizet. Az afelettit buktad. :(

    Persze, ha figyelmesen olvassuk a cikket, meg egyébként is, nem a bankok a vírusírók célpontjai, hanem a bankok ügyfelei. Szóval nem a bankot verik szét, hanem a számládról húznak le lóvét. Mintha csak kilopnák a zsebedből.

    Lehet ilyenkor akörül futni, hogy a bank nem tett meg mindent, vállaljon felelősséget ő, de ezt az ügyet sikerdíjra nemigen vállalnám ;)
  • worldwideweb
    #14
    Szerintem nem kell itt senkit feldarabolni se szitává lőni és stb. Valószínűleg tudták mi járhat a tettükért ha elkapják őket és ők válalták ezt a kockázatot.Ha meg "megússzák felfüggesztettel" az meg az ügyvédeik érdeme lesz.Úgyis győz az "igazság".
  • Dr4gonlord
    #13
    Igen, ez igaz, itt tényleg okoskodtam, csak már egy kicsit ideges lettem, de ez nem kifogás. Fingom nincs a banki dolgokhoz. És képzelnéd te, hogy az én hajam hányszor állt már égnek, hülyeségek miatt.
  • fapapi
    #12
    "lenne egy olyan számlám, amin több milla van, egy ilyen aranyoska meg ellopná mert szétverte a vírus a bankot, akkor azért komolyan is gondolnám a leírtakat. Nade, a gazdagember Svájcba viszi a pénzét legtöbbször, szal mindegy."
    Látszik nem vagy jártas ezekben a dolgokban csak okoskodsz. A hajam égnekáll a hülyeségektől néha amiket itt olvasok.
    Elöbb érdeklődj a banki dolgokról vagy ha hiradót néznél már abol megtudnál jópár dolgot.
    Csak annyit írok 1 szó BANKGARANCIA. Nézz utána mit jelent.
  • mathe
    #11
    Hát én a kezét is eltörném, ha elszállna a gépem a sunyi kis vírusai miatt...
  • Frosty01
    #10
    ügyes a srác. ált volna be az ID-hez inkább ugy több pénze lenne...
  • Dr4gonlord
    #9
    Aha, nem tetszik a véleményem, nos, mivel fórumon vagyunk, természetes, hogy kifejezed nemtetszésed, de kifejezhetted volna normálisabban is, de ha a számodra ez a normális. Tetszik az, amikor azt mondják, hogy csak lealacsonyodtam a te szintedre, stb. Tudod, ezzel csak azt bizonyítottad, hogy sehol nem vagy, mert ha ó de magasabb szinten lennél bárkinél is, akkor sokkal normálisabban válaszoltál volna, amivel bebizonyítod ezt, nem ellenkezőleg. De ez csag flamelés az én szemszögemből, és a kéretlen vélemény amúgy sem érdekel.
  • Nyiri
    #8
    Normalis reagalasrol dumalsz? Olvasd el mit irtal a #2-ban. En csak lealacsonyodtam a te szintedre hogy megertsd amit mondok.
  • linuxos
    #7
    Ez az Essebar szánalmasan idióta. A reklámok miatt két lépésben elkaphatták.
  • Dr4gonlord
    #6
    A hülye vagy géphez és kár netezned hozzáállásra nem is tudom, mit mondjak. Hallottad már az előítélet szót? Na igen, nem kéne megölni őket, ez logikus, ha lenne egy olyan számlám, amin több milla van, egy ilyen aranyoska meg ellopná mert szétverte a vírus a bankot, akkor azért komolyan is gondolnám a leírtakat. Nade, a gazdagember Svájcba viszi a pénzét legtöbbször, szal mindegy. Amúgy meg eddig csak magyar fórumokon tapasztaltam ezt a hihetetlen sokatmondó segítőkészséget, és a szokásos "hülyevagybazz talán pwnolt vazzemineknetezel te f@szfej", primitív, hozzáállást, hehh, külföldi fórumokon is van ilyen, meg utána a nagy büdös BAN. 1 valami tud felb@szni igazán, nem, 2, a magyar ember és a viselkedése. Mellesleg, ha egy profi vírusíró meg akar szivatni valakit, meg is fog.
  • Dr4gonlord
    #5
    Nem, nem szivatott meg, nem, nem vagyok hülye a géphez. Jó kifogás sose rossz, tudod, tudom, hogy nem öltek embert, ez az én véleményem, ennyi, reagálni is lehet normálisan, amúgy.
  • Nyiri
    #4
    Nem embert oltek bazz. Ha meg megszivatott akkor valoszinuleg hulye a vagy a gephez es kar netezned.
  • HuAn82
    #3
    Miért, ennyire megszívatott?
  • Dr4gonlord
    #2
    +
    A köbön+akasztófa és felnégyelés, minden hasonló embernek, aki ilyet csinál, mint ezek. Gondolkozhatnék azon, hogy tényleg megérdemelnék-e, de ez most nem kérdés. Bár lehet, ha engednék hogy hetente 3x meglátogathassam őket kínzás céljából, a halál már csak megváltás lenne nekik .
  • Totinkhamon
    #1
    Ezért aztán remélem börtönt kapnak, sok-sok évet...

    Bár valószínű hogy valamelyik vírusírtó cég alkalmazottja lesznek, és megússzák felfüggesztettel.
    Én mondjuk legszívesebben a követkeő ítéletet hoznám: