30
igen jó kis vitorlázórepülő szimulátor
-
T192 #30 A Condort árulják vhol Magyarországon, vagy Szlovéniából kell hozatni? -
DJviolin #29 Köszi. Ez segít. Bal SHIFT + a betűk feletti számok meg az ö betü a motor. -
#28 De nyomkodd végig 1-9-ig a billentyűket. Ha azokra nem változik a gáz, akkor pasz. -
#27 Nos nálam a billentyűn angol esetben az ö a nulla.... -
DJviolin #26 Már azt is kipróbáltam, hogy Shift+o (vagyis ó), meg átállítottam a billentyűzet nyelvét németre, meg angolra, de még ígyse működik. Egyáltalán magyar billentyűzettel sikerült valakinek rászúrni a gázt? -
#25 Lehet a nullát nem a magyar billentyűzeten kéne érteni? -
DJviolin #24 "Hello Anonym....
Maybe this helps:
1. select the DG808M on the 'plane' tab
2. mark 'take off with engine' which appears only if the DG808M is selected
3. select i.e.'free flight B Take of from ground....' on the 'flight planning' tab
4. on the 'realism' tab mark 'allow engine use' (last row)
You will be placed on the glider field with a slight offset to the 'normal' start position in order to allow the AI gliders operation.
5. Press 'SPACE' to start the simulation as usual.
6. Now press 'e' to start the engine. You will hear the engine extend. After 13seconds the engine is extented and starts running in idle power.
7. You now may select the power setting via 'SHIFT+0' (Full power). The digit selects the setting: 1=10% to 0=100% power.
That it!!
If you are in the air (glider mode) and want to extend the engine make sure that the speed is below 108km/h before pressing 'e'. Otherwise the engine will not extend!!
Have fun
Detlev"
Én így sem tudom használni a motort. Akárhogy nyomkodom a shift+ 1 vagy 0-át, de akkor sem működik a motor. Please help. -
#23 Nem tudtok valami faszájos varez szájtot ahonnan tudnék tölteni lefele kúl kis gémeket? -
DJviolin #22 Sziasztok!
Nekem az e gomb utána a shift+1 vagy 0 kombinációk nem működnek. Ergo nem tudom a gázt rászúrni a motorra. Please help! -
DJviolin #21 Neked meg mi a franc bajod van? Már a vitorlázórepülés topikban is feltünt, hogy a szokásosnál ingerültebb vagy. Mi van? Sokat jársz a gumiszobába? Vagy esetleg szimplán ilyen a természeted? -
#20 Töröld ki vele... -
DJviolin #19 ed2k://|file|Segelflug%20Simulator%20Sfs%20Pc%204.rar|227950978|22316F7E2ECF2AD65E6B3EA1AC82E5DA|/
Bocs. Javítva -
DJviolin #18 eMule
<a href="ed2k://|file|Segelflug%20Simulator%20Sfs%20Pc%204.rar|227950978|22316F7E2ECF2AD65E6B3EA1AC82E5DA|/">Segelflug Simulator Sfs Pc 4.rar</a>
-
#17 UP! -
#16 látom az utóbbi félórában a hozzászólássok száma sokszorosalett a múlthavinak.
Csak nem feljön a topik? :-) -
#15 Hogyis mondta Ford Fairlane? Eszem f*szom megáll!
Ezé' a shité' pénzt kérni... -
#14 Tényleg fasza! 38fontért, 70 dolcsiért, 50 juróért tied lehet az egész progi, míg a Condort megkapod 40juróért, nagyságrendekkel jobb grafikával, és vmivel amit inkább neveznek flightmodelnek, mint ezt.
-
DJviolin #13 Már töltöm! -
DJviolin #12 Nem a grafikát nézzed, hanem a repmodellt. -
#11 Nagyon szép. Vajon elmegy a normál gépeken, vagy valami überbrutál c64 kell hozzá? -
punkers #10 az oldalról demo-t is tölthettek le. -
punkers #9 a játék hivatalos honlapja itt található -
punkers #8 itt 1 kép kezdetnek
-
punkers #7 -
#6 újrek:) -
#5 tudom :D neki irtam hogy ezek a dolgok amik a min. -
#4 http://www.3dgamers.com/
:\\ -
#3 link, kép, videó, demo, info :D valami kiindulópont nekünk tudatlanoknak::D:D: -
#2 nah ha már megnyitottad, akkor jöhet egy kis infó is -
punkers #1 1 király kis vitorlázórepülő szimulátor.Igaz kicsit régi.DE akkor is....
Itt megoszthatjátok élményeiteket képeiteket stb.