Dido

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért itt egy kis ízelitö belöle?:

Dido - The Day Before The Day (Purga DEMO Mix)

Battlelog: Purga5

zeus89
Megjelent az új album!

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

Sziasztok!

Készülöben van egy remix a The Day Before The Day címü dalhoz, ha készen lesz, akkor megírom nektek és közzé teszem.

Üdv!

Battlelog: Purga5

várjuk-várjuk!

zeus89
De kihalt a topic, pedig most fog novemberbe megjelenni az új albumja!! Szerintem megérdemli, hogy sokat irjunk ide ... Nagyon yók a zenéi mindég megnyugtatnak :-) ... és szerintem yó csaj is!

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

Brankley
Parancsolsz? 😊

Légy jó, légy hű Magyar!

didóak

Brankley
Remélem azért valamelyik évben ellátogat ide hozzánk 😊

Légy jó, légy hű Magyar!

Super Mario
Az biztos.

https://supermario4ever.wordpress.com

Brankley
jaja, jó számok 😊

Légy jó, légy hű Magyar!

Super Mario
Megvan! Don't Slide!

Super Mario
Íme az kedvenceim: Don't Think of Me, My Lover's Gone, Isobel, Stoned, See You When You're 40, Do You Have A Little Time, meg még egy dal, aminek nem akar eszembe jutni a címe. Az elsõ album (No Angel) 8. dala.

Brankley
Na és a White flag? 😊

Légy jó, légy hű Magyar!

Brankley
Nézd/szerezd meg a DVD_jét, elég korrekt az is <#eljen>

Légy jó, légy hű Magyar!

Ezek az én kedvenceim:

dido - don't leave home
dido - see you when youre 40
dido - my lovers gone
dido - here with me (rollos chillin with the family mix)

dido - don't leave home (gabriel and dresden mix)
dido - stoned (deep dish remix)

de a brixtonos fellépésén kivétel nélkül tetszik az összes zene 😊

Super Mario
Nagyon jó énekesnõt. Megvan mindkét CD-je nekem, és imádom a dalait. Igazi egyéniség.

Brankley
Igen?? Én sajnos még nem jutottam hozzáegy iylen koncert-felvételéhez sem. Dc-n ilyeneket nem találok, torrentet meg nemtudom hogy kell hazsnálni 😊 De ha minden igaz, lassan emgérkezik a DVD, már várom 😊

Légy jó, légy hű Magyar!

wow, már én is akartam nyitni neki topicot

imádom a zenéjét és szerintem külsõleg is nagyon ari <#szeret> szedjétek le torrentrõl a brixtoni fellépését, megéri!

gabber_saviola
jah a melle hol van? 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
1 patront megérne talán 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Brankley
Hogyne jöhetnél <#hehe><#hehe>
bár nem a nagy didijérõl híres 😊

Légy jó, légy hű Magyar!

Brankley
<#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>Álljon fel <#eplus2>itt van pár:

most jobbakat nem találtam, de azért jó csaj, hidd el 😊

Légy jó, légy hű Magyar!

Nh Shevits
ha a Didi-t szeretem akkor is ide jöjjek? (Pákó rulzz!!!)<#eplus2>

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

gabber_saviola
akko legalább egy-két képet nyomassá , hátha felálna 😄

Geeryy
<#idiota><#idiota><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

Brankley
Miért, Dido-t nem szeretheti senki? Nem rossz csaj 😊))) 😛

Légy jó, légy hű Magyar!

gabber_saviola
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Narcotic Syntax
szereti öt az apja,anyja, kan-ja. most tedd fel ugy a kérdést h ki szereti a zenéjét.. htx

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

Brankley
Sziasztok!
Ha szeretitek a Dido-t, gyertek ide <#eljen>

Légy jó, légy hű Magyar!