Dido
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Battlelog: Purga5
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
Készülöben van egy remix a The Day Before The Day címü dalhoz, ha készen lesz, akkor megírom nektek és közzé teszem.
Üdv!
Battlelog: Purga5
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
https://supermario4ever.wordpress.com
dido - don't leave home
dido - see you when youre 40
dido - my lovers gone
dido - here with me (rollos chillin with the family mix)
dido - don't leave home (gabriel and dresden mix)
dido - stoned (deep dish remix)
de a brixtonos fellépésén kivétel nélkül tetszik az összes zene 😊
https://supermario4ever.wordpress.com
Légy jó, légy hű Magyar!
imádom a zenéjét és szerintem külsõleg is nagyon ari <#szeret>#szeret> szedjétek le torrentrõl a brixtoni fellépését, megéri!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
bár nem a nagy didijérõl híres 😊
Légy jó, légy hű Magyar!
most jobbakat nem találtam, de azért jó csaj, hidd el 😊
Légy jó, légy hű Magyar!
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"