29
-
Garfield #29 Évszakonként, félévente egyszer lenyomod tökugyanazt a hülye "edonkey száksz" rizsát, elengedve a füled mellett, amit az edonkey-ról mondanak. -
#28 Jaja ahhoz feltöltés is kell! Mondjuk én a 192es feltöltésemmel kb 1 éve donkey-zgatok! És mostmár ott tartok hogy viszonylag hamar elindul a letöltés és nem kell sokat várni rá! Beállítottam a modban, hogy ha kikapcsolom, és még tölteni fogom , akkor ugyanoda a várakozási sorba kerüljek vissza és ne a végére!
Amúgy donkey sokkal jobb, mert ott teljesen érvényesűl a p2p elv!
A DCdel meg húzz el a sunyiba, lejárt és szutyk technológia! -
tomo #26 a ratyi uploadoddal sosem fogja ezt a sebesseget produkalni az ED2K. -
#25 Egyébként a eDonkey,Gnutella hálózat arra jó hogy ritkaságokat, régebbi cuccokat töltsek le vele... pl egy rakás Thunderdome számot töltöttem le LimeWire Pro-val, amit ugyebár máshol már nem igazán találok meg....
A premier Filmekre, játékokra, zenékre...stb BitTorrent a legjobb választás! -
#24 Majd ha ezt a sebesseget produkalja egy Emule letoltes atterek.
Bar szerintem ez a kovetkezo evszazadban sem fog megtortenni.
http://www.sg.hu/galeria/10427091571125401429.jpg -
#23 "Ha több embernél is megvan amit le szeretnék húzni, akkor ált. 1-2 napon belül szinte bármi lejön"
Én ha egy 700 megás cuccot nem huzok le 1 óra alatt már ideges vagyok... de általában az új cuccoknál amit sokan töltenek mindig max sebbességgel 280K-val jön a cuccc..
Régebben én SMS Webet használtam DC++ helyett mert nincs időm, se türelmem kivárni az agyonkorlátozott sebbeségü megosztások letöltését... -
moha #22 Véleményem szerint jelenleg a Bittorrent a legjobb. Persze amíg én is csak DC-ztem addig azt istenítettem :)
Egyébként a DC régebben mintha jobb lett volna, már talán az a baj hogy túl sokan használják, túl kevés a szabad slot. már inkább csak akkor DC-zek ha valami ritkább/régebbi dolgot keresek
-
Inquisitor #21 DC-vel az a bajom, hogy magyar HUB-okon csak az nincs fent, ami nekem kéne ...
A spéci HUB-okra meg gyakorlatilag nem lehet bejutni, mert olyanok a feltételek, meg a létszám limit :-/ -
Major #20 Dc a legjobb, nem hinném. Először is ha olyan jó lenne akkor már a dc lenne legjobban eltrejedve de csak a végén kullog a sornak. Egyedül a belső chatje miatt él még valamennyire. Kötelező megosztás, töbszálon való letöltések tiltása és sorolhatnám az érveket a dc ellen.
Edonkey: minden meg van rajta, de kicsit lassú. Nem tudom Jakuza mit csinált,de lehet vele szedni normálisan.
Torrent: szerintem az egyik legjobb, ha van belépésed 1-2 külföldi torrent oldalhoz full sávon húzhatod a dolgokat, kötelező megosztás és slotra várás nélkül. -
#19 Én régóta DC-t használok, és meg vagyok vele elégedve.
Jah, és amit leszedtem, azok közül semmi nem volt fake. Sőt, a hashelésnek köszönhetően a hibás file-ok is ritkaságszámba mennek.
Ha több embernél is megvan amit le szeretnék húzni, akkor ált. 1-2 napon belül szinte bármi lejön. -
#18 Megneznem kicsinalta ezt a hulye felmerest.
Az egyik legszarabb halozat az Edonkey."Raadasul a tegnapi cikkben az van irva, hogy legtobbet a sajat fajlokat, osszak meg es most mar kevesebb jogellenes fajlt osztanak meg.
HAt lol.
Ha ez lenne az igazsag, akkor meglassabban lehetne tovabb osztani a sajat fajlokat, mert az altalaban keves usernak van meg. (es ugye minnel kevesebb a hasonlo falj, az usereknel annal lassabb a letoltes)
Meg ugyis ha sok user van sokat kell varni arra, hogy tolthessen az ember.
Itt van pl a mai napi pelda.
Letudtam tolteni kemeny 50MB-t 8 ora alatt, de mar feltoltottem 470MB-t ebbol a fajl szegmenseibol tobb usernek, amit en ohajtanak letolteni.
Ennek ellenere, fel orakat varok, hogy bejussak valakihez es azis addig tart, amig kb 10MB-t letoltok az illetorol utana megint varhatok egy masik userre legalabb felorat, hogy a kovetkezo 10MBt letudjam tolteni rola.
Lenyegtelen, hogy milyen a klienst hasznal az ember, lehet az edonkey vagy valamelyik emule.
Hasznalhat az ember mellette KAD halozatot, hiaba, mert ugy szar a kredit rendszer ahogy van.
Meg sem kozelitti a bittorenttet vagy a tobbi P2P halozatot.
Aztan lehet benne ezaltal olyan kereso amit nem szegyell az ember, ha egy szaros CD-t 1-1,5 hetig kell toltogetni lefele, mikozben 6-8szor tobb anyagot oszt kifele az ember.
-
Fenjoy #17 megtudnád, adni a magyar torrentek pontos címét? előre is kösz
:)
-
HuHa #16 edonkey-al többszőr próbálkoztam, egész nap be volt kapcsolva, és 1 bitet nem töltött le, túl láma vagyok hozzá:) BT-vel az a baj, ha nem sikerült volna bejutnom bithumenre, most azért szenvednék, mire felkutatok egy torrentet. Piratebayről leszedek, 60 seeder 100 leecher és alig jön, van hogy 6 tracker van a torrentre, és mindegyik could not connect, szóval válogatni kell. -
Caro #15 A következő generációs file-cserélőnek az alábbi három közül kell kettőt választani:
anonimitás/biztonság decentralizáltság sebesség
főleg az első és az utolsó üti egymást.
De talán ez is kiküszöbölhető lenne, ha a kliensek mérnék a kapcsolatuk sebességét, és úgy szerveződnének node-okba, hogy a lehető legnagyobb legyen a sávszélesség. -
#14 "Egyébként a torrentet azért nem kell annyira isteníteni, mert ott viszont a keresés nincs megoldva, kell egy torrent link, amit ugye legtöbbször Torrent weboldalakról szerezhetsz meg."
És szerinted akkor a Torrent keresők mire valók?
Torrentspy,Mininova,Isohunt hogy csak a legfontosabbakat említsem... ez a 3 oldal bőven elég,,,
És ugyebár ottvannak a magyar torrent oldalak,,, Bithumen, Endless, Majomparádé stb... ahol fenntvannak a legfrissebb cuccok...
Egy E-Donkey vagy Gnutella viszont beépített keresővel rendelkezik, ha érdekel valami, beírod, és végignézi a hubokat - voilá...
Ez igaz, viszont átkozottul sok a Fake megosztás...
ezt sajnos sokszor tapasztaltam... nameg a kémprogik és egyebek veszéjéről nem is beszélve.. -
MrTressy #13 sztm torrent napi cuccra jó mig az edonkey spécikre pl kellett nekem a connectix 5,1 vpc az pl csak edonkeyen volt meg sehol máshol ha meg friss game ott van rá a newtorrents :) -
Flashy #12 fölösleges összehasonlítani tök különböző felépítésű hálózatokat. sem hatékonyságban, sem elérhető fileok számában és minőségében nem lehet. persze "piaci" szemszögből össze lehet, de csak úgy lehet mindent megszerezni ha többet használsz attól függően hogy mi kell. -
#11 Jah, pl. a Shareaza. Egyébként a torrentet azért nem kell annyira isteníteni, mert ott viszont a keresés nincs megoldva, kell egy torrent link, amit ugye legtöbbször Torrent weboldalakról szerezhetsz meg. Egy E-Donkey vagy Gnutella viszont beépített keresővel rendelkezik, ha érdekel valami, beírod, és végignézi a hubokat - voilá...
Ami a filmek p2p hálózatra való terjedését illeti, ott meg el kellene gondolkozniuk, hogy vajon miért van így, és ahelyett, hogy szélmalom harcot vívnak, inkább előre kéne lépniük egyett. Neten kéne elérhetővé tenniük őket, fizetős alapon. Ha normális minőségről, korrekt árról és gyors letöltésről van szó, akkor sokan átváltanának, és nem szórakoznának a p2p megoldásokkal. A PPV jó ötlet ilyen téren, csak emberi árakat kéne megadni (nagyságrendileg 1-2$). -
Gabest #10 Meglepődnék ha ez igaz a hír lenne. Még bt előtt volt az edonkey a csúcson, jópár éve. Akkor napont le lehetett szedni róla 2-3 filmet, ma inkább havonta. -
#9 Bizonyos emule mod-okban már van BT kliens is. Azt nem tudom, tud-e párhuzamosan tölteni, de gondolom, igen.
-
Yv@n #8 Donkey protokoll cseppet öregebb, mint a torrent féle megoldás, akkoriban még nem gondoltak erre. Torrent éppen ezért volt forradalmi újítás, amikor megjelent. Most valószínűleg nem kívánják átbarmolni az egész protocollt, inkább valami következő generációs p2p cucc egyesítve tartalmazza a két hálózat előnyeit. -
Yv@n #7 Ugorj neki egy komolyabb bittorrent kliensnek mielőtt leoltassz valakit. Messze nem tölt 200k user egy embertől. -
#6 szvsz DC++ a legjobb, de ebbe ne menjünk most bele
TRW-t nagyon sajnálom, pár hónappal ezelőtt gondoltam is rá, hogy lementem annak a 6-7 sorozatnak a linkjeit amiket majd le akarok tölteni, de bíztam benne hogy nem zárják be, kár volt -
#5 Te láttál már bittorrentet működés közbe, vagy csak a legendája terjeng előtted?? Ott valahogy megoldották... -
#4 Szerintem ezt gondold át, szerinted mitörténne ha egy embertől másik 200 000 ember töltene? -
#3 Nem tom az Edonkey-nél miért kell sorba állni, ha ott is tölthetne mindenki mindenkitől tán gyorsabb lenne -
myke #2 egyet értek -
#1 Szerintem ez úgy hülyeség ahogy van.... egyébként meg a BitTorrent és Edonkey nem egy kategória szerintem... annyi hogy mindkettő fájlcsrélő hálózat...
Négy nagy p2p hálózat van: DirectConnect(DC),Gnutella, Edonkey, BitTorrent
Ezek közül messze a BitTorrent a legjobb!!