NFS: Most Wanted Garage

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szerintem jó a game kivitelezése. De a játékmenet, lehetne olyan mint a juiced-ben v. hasonló.
OrioN the S
Nah ja és hamarabb írják 395634hsz-ben a többség ,hogy mien uncsi volt a game :s 😄 Még jó ha mentéssel nyomják 😄DD Tisztelet a kivételnek!

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

DJ Skyline
emgem nem zavar,ezzel csak rövidebb lesz neki a játék,és hamarabb letörli!😄

OrioN the S
Nem baszok át senkit csak nem szeressem azt amikor a player pl: Skyline idegileg kivégzi magát szopik a gameval éjjel nappal és akkor v.ki csak úgy elkéri a mentését! Ez csak az én véleményem szívesen megmondom privibe az oldal címét! De hidd el sokkal jobb ha végigviszed 😊 Sztem SZVSZ

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

kösz😄
DJ Skyline
DJ Skyline
nem az...handlingben sokkal rosszabb mint a suprám...

ugyan már😊
nekem csak elmondod,tudod jol hogy jo haverock vonk😄😄😄😄😄
OrioN the S
Én találtam egy csomó mentést meg mindent! De kussolok! <#kuss>

most akkor a nfs mw-ben melyik kocsi a legnagyobb ÁSZ?
csak nem a bmw?😊
hát jo lene egy teljesen full mentés,én keresem torrenten,warezen,de sehol eddig
bazz 😊
Nincs kedved átdobni egy mentést? 😄
A végén amúgy az lenne zsír ha az összes unique cuccot is megkapnánk...
OrioN the S
<#taps>

Nincs kedved átdobni egy mentést? 😄
A végén amúgy az lenne zsír ha az összes unique cuccot is megkapnánk...
fernando torres
és utána van még kihívás??
nem értem miért ponnt utoljára adja be

Ha valaki nekem adta a mentését,akkor legyen szives még annyit tenni,hogy kb 1 hetenként ha ujab dolog van a mentésén akkor azt átdobni nekem valahova😊)
megértést köszönöm!
DJ Skyline
ha megverted Razort a legelsõ helyezettet!😊

nem nehéz ilyet pssel 😊

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

fernando torres
bömös mikortól lesz elérhetõ,megvehetõ,elnyerhetõ??

szépnek szép,de milyen csunyaságot rejt magában?!
The FlashBack
LoL😊

DJ Skyline
és itt a fõnök!<#zavart1>

Looserke
mérges szömörce... 😊

Az új verseny Carrera-m:

DJ Skyline

Looserke
Most nyertem a kicsikét...
Megy mint a meszes, bár nekem nem tetszik a visító hangja...akkor inkább az SL 500-as csodásan morgó hangja. <#hehe> Jah és azt én neveltem kölyök kora óta, ebe meg semmi tuningot nem tudok rakni perpillanat...

FIGYELEM!
Mondom azoknak a nevét,akik üres mentést küldtek el nekem!
Jelentkezzenek msn-ben vagy e-mailen,vagy itt üzenetben!
Dave,DJSky,DonQI,EVO,Finale,Pontius,Lord,rbtnyk
Megértésüket köszönöm!
NST Wolund

FIGYELEM!
Mondom azoknak a nevét,akik üres mentést küldtek el nekem!
Jelentkezzenek msn-ben vagy e-mailen,vagy itt üzenetben!
Dave,DJSky,DonQI,EVO,Finale,Pontius,Lord,rbtnyk
Megértésüket köszönöm!
alph4
Sehol, azt a vágólapra menti el ideiglenesen a gép <#lama>

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

egy kérdés:
ha printel lefényképeztem a kocsimat akkor hol jelenitit meg a sajátgépben?
FIGYELEM!
Megy a nfs mw nálam is,csak driver hiba volt!
Mindenkinek gratulálni akarok,aki odaadta a netését,mert végignéztem és mindenki nagyn jó kocsikat csinált!
Vessetek a mokusok ele, de szerintem Duddits Puntoja(#838) a legcsinosabb verda a forumban.

Borg minimal design Audijanak(#810) a szinevel nem vagyok kibekulve, de amugy szep.

A szetspoilerezett, agyonmatricazott, rikito-rohejesre pingalt street racereken amugy is csak somolyogni szoktam, mielott allva hagyom oket(Igaz en, TDM850-el szoktam kozlekedni.). <#nevetes1>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

OrioN the S
<#eljen> Én is inkább kipõörgetem 😊 Bár már 2 napja nem jáccottam vele! Ott az oka a másik topicban 😊

én végig viszem nem úgy mint 1esek ugyebár? 😄 már csak 4 csávóka van, azaz 3 mert a 4.nek csak aversenyeit kell már csak lemenni 😛

OrioN the S
Ha szedzs le mentést? 😛

bmw mikor lesz? <#wow1>(4.nél vok)

examinee

Ime az autóim!!
Tudom alap festéses mind, de nem szeretem az agyoncsicsázott autókat <#idiota>
Ezen belül is a kedvencem a Cayman és a Gallardo, érdekes mód a 911 Turbo nem jött be, a Ford GT-vel meg most barátkozom

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Hát az 5. csávótól nyertem el, de átfestettem meg ilyesmi... még nem versenyeztem , de furikáztam vele, és ahogy ti is látjátok ^^... megyeget a kicsike

OrioN the S
<#nyes><#taps>

Újabb spammek várhatóak! 😄

gondolom a csítelt pénzbõl vetted ezt a járgányt... lammer

OrioN the S
Tudsz adni linket 😛

OrioN the S
<#eljen><#guluszem1>

😊 A legújabb MW grafikus motor 9.9 verzió, festeni is lehet tök jól!!!

ATi - The Ultimate Visual Experience

Doomista
paintba csináld meg😊

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
ehe😄D

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

hát milene ha egy kocsi fekete fehér kockás szinü lenne,vagy szivárvány szines csíkos😄😄😄😄:😄
FOXX supreme
Na....remélem már ez a kép nem tûnik el.....

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.