NFS: Most Wanted Garage
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
nekem csak elmondod,tudod jol hogy jo haverock vonk😄😄😄😄😄
csak nem a bmw?😊
A végén amúgy az lenne zsír ha az összes unique cuccot is megkapnánk...
A végén amúgy az lenne zsír ha az összes unique cuccot is megkapnánk...
megértést köszönöm!
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Megy mint a meszes, bár nekem nem tetszik a visító hangja...akkor inkább az SL 500-as csodásan morgó hangja. <#hehe>#hehe> Jah és azt én neveltem kölyök kora óta, ebe meg semmi tuningot nem tudok rakni perpillanat...

Mondom azoknak a nevét,akik üres mentést küldtek el nekem!
Jelentkezzenek msn-ben vagy e-mailen,vagy itt üzenetben!
Dave,DJSky,DonQI,EVO,Finale,Pontius,Lord,rbtnyk
Megértésüket köszönöm!
Mondom azoknak a nevét,akik üres mentést küldtek el nekem!
Jelentkezzenek msn-ben vagy e-mailen,vagy itt üzenetben!
Dave,DJSky,DonQI,EVO,Finale,Pontius,Lord,rbtnyk
Megértésüket köszönöm!
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
ha printel lefényképeztem a kocsimat akkor hol jelenitit meg a sajátgépben?
Megy a nfs mw nálam is,csak driver hiba volt!
Mindenkinek gratulálni akarok,aki odaadta a netését,mert végignéztem és mindenki nagyn jó kocsikat csinált!
Borg minimal design Audijanak(#810) a szinevel nem vagyok kibekulve, de amugy szep.
A szetspoilerezett, agyonmatricazott, rikito-rohejesre pingalt street racereken amugy is csak somolyogni szoktam, mielott allva hagyom oket(Igaz en, TDM850-el szoktam kozlekedni.). <#nevetes1>#nevetes1>
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Hát az 5. csávótól nyertem el, de átfestettem meg ilyesmi... még nem versenyeztem , de furikáztam vele, és ahogy ti is látjátok ^^... megyeget a kicsike
Újabb spammek várhatóak! 😄

ATi - The Ultimate Visual Experience
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.