5403
-
#2709 az eleje nem teccik meg ez a body sem!
egyébként szép!
-
#2708 Kérünk, hogy magán jellegű problémáidat ne itt vitasd meg...
/Köszi -
#2707 szerintem igy jol néz ki. -
#2706 hát hogy ilyet nemfogok látni az biztos.SŐT AZ IS HOGY NEM IS KAROK...ne arra menj hogy mindenből a legdrágább legyen hanem hogy jól nézzen ki a járgány!!! -
#2705 szerintetek milyen lett?
-
KNORBI #2704 Ez nem igaz!!!!!!!!!! Hogy lehet az ember VIP? Nem enged, csak kis képet feltölteni. Jóhogy nem már csak ikont enged. -
#2703 nem hagytál ki csak az enyém és a franc0 lamborghini-jét a bömmösökhöz raktad -
#2702 húúú...ez télleg nagyon szép, most h így közelebbről megvizsgáltam:)
-
#2701 ok:) majd a következő jelentkezőnél ki lessz cserélve....
All; ha valakit kihagytam vola az íron!!!! igyekeztem mindekit berakni!
-
#2700 Iderakom nagyobb méretben a bömöst, ezt rakd már majd légyszi ki
-
#2699 ez elözo kicsi lett sajna:)
-
#2698 Itt az autom ez még nem olyan amit kerestek de jo nem??
-
#2697 persze, hogy teccik:) írom!
minnyárt frissítve lesz az szépségverseny oldala!
KLIKK AZ ALSÓ "KERESTETIK" BANNERRRA!!!! -
#2696 ok! mivel többen kértétek a következő kanyarban az általatok megadott kocsik fognak résztvenni!
-
#2695 miért ennyire szar? :D
ha neked teccik mint házigazda akkor igen ;) -
#2694 nevezed??
-
#2693 az a hosszu levél neked volt válasz -
#2692 a játék közben nyomd meg akkor a PrtSc SxsRq gombot amikor le akarod fényképezni aztán megnyitod a photoshop-os nyitsz egy uj dokumentumot oda bekopizod (szerinytesz 600 x 480 elég lesz) azt ossze ftetteled és elmented oda ahova akarod és itt A képfeltoltésre mész a menudben és oda betallozod és kész is. a feltültott képre rákattintasz akkor bejon egy nagyobb kép és utána jobb gomb tulajdonsagok és ott lesz egy http-s cim azt Ctrl + c-zed és ahol kell irni a forumben ott van hogy KÉP arra katt bejon egy ablak oda bekopizod a cimet és ott lesz a mond mondanivaloid között a kép cime is . Elé irhatsz amit akarsz elküldod és kész is! -
KNORBI #2691 hogy kell feltenni a szépségversenyhez az autókat? -
#2690 ok látom a térképen de egy kép jobban segitene be tudnál egyet rakni? -
#2689 Kuldenél egy képet az áruházrol?? -
#2688 itt meg nem voltam -
#2687 -
#2686 :D lambo -
#2685 köszi de melyik?
használd a válasz gombot -
#2684 szép tetszik a szine :D -
#2683 Lambo
-
#2682 Chev
-
#2681 térkép 1 -
#2680 itt az "áruház"-helyéről térkép -
#2679 amugy ez nem áruház hanem a busz pályaudvar:D -
Humi #2678 amugy hiába húzod ki többször is a body , csak azokból kaphatsz meg amik a kocsira amugy is megvásárolhatóak idővel. általában 4 vagy 5. autótol függ
-
Humi #2677 hogy tudom a kép méretét 20kb alá nyomni? -
#2676 a másik meg az ellenfelek mindi adnak 2 cuccost én már sokadik alkalommal sorsolt nekem ujj bodyt és még mindig ugyan azok vannak nem értem és abba a backroomba is megnéztem és ottsincs valaki help pls -
#2675 és megy is mint a golyó amugy 35% de nekem a dragok nem mennek valahogy pl most csináltam meg a 8. emberkét és a 30. probálkozásra összejött -
#2674 kössze -
Humi #2673 szép auto
-
#2672 na még 1xmy car -
Humi #2671 Nem tom , ti észre vetétek e már de a pályán van egy áruház amelynek ha fel mész az emeletére , ha x5 üldöznek akkor is elveszítenek, mert a sok hülye nem naon tud feljönni. Sőt, ha kitöröd az üveget akkor egy betontömbön ki tudsz gurulni. a yardok egy szintrtel lentebbről bámulják az eseményeket, próbálnak elkapni de sehogy se jön nekik össze.A poén hogy közbe a bountyd ezerel megy felfele, aztán ha összegyült amennyit akartál, akkor vissza gurulsz az áruház emeletére, beállsz oda, és máris indul a cooldown. Érdekes. Nem tom direkt van , de ha épp egy kis bounty kell, de a milesstone küldetéseket már kilőtted,akkor játszd el ezt. -
#2670 hát eyz majdnem összejött 1 söre:D