NFS: Most Wanted Garage
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Gaba323
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az elõtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
2: boss futam után a kérdõjeles kártyák közül kihúzod a Pink Slip nevezetût!
Þór vígi þessi rúnar
1.hova menti azokat a képeket amiket F12 vel fényképeztem
2.hogy tudom megszerezni az ellenfelem kocsijáát
plz help
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Sajna nem lehet semmi normálisat összedobni ebben a vacakban...
A Zsaruszivató, a GOLF GTI:
A Garázsmájer, a Cadillac CTS:
A Gyalogkakukk, a Mazda RX-8:
Nyereményautó, pénztartalék, sok lé esetén átalakítódik: Porche Cayman S:
Nyereményautó, pénztartalék, sok lé esetén átalakítódik: Mercedes CLK 500:
Nyereményautó, átalakításra fog kerülni: Lamborghini Gallardo:
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Gaba323
ezt hagytam a végére, egyrészt azért mert csak 10 kép lehet 1 hsz-ben és nekem 11 kocsim van, másrészt mert ez a jelenlegi, legjobb, végleges, pusztító, odab*szó járgányom :D ezt már nem elnyertem (ugyebár nem is lehet) ezt bizony vettem nem kevés pénzért (sokszázezer) de megérte, véleményem szerint ez a legjobb kocsi a játékban. tessék csak megnézni az értékeit is: csak a gyorsulása nem max, ahhoz is miliméterek hiányoznak :D
õt gondolom nem kell bemutatni senkinek, nem változtattam rajta semmit.
na, ez az elsõ kocsim a golf után, nemsokat mentem vele csak kicsikét.
ezt csak elnyertem meg kicsit változtattam a kinézetén, igazából nem törõdtem vele.
ez az elsõ kocsim, amivel törõdtem is kicsit, megtette a magáét anno :D
ezt szintén csak elnyertem, nem foglalkoztam vele, csak a kinézetét variáltam át egy kicsit.
ez is dettó
mint ahogy ez is (asszem ez már max tuningos és innentõl az összes az)
na, ezzel egy jóideig nyomtam, nagyon jó kocsi
ezt csak elnyertem.
ezt is "csak elnyertem" de annyira azért tartottam jó kocsinak hogy kétszer kiálljak Bullal érte, mert elsõre nem sikerült elcsórnom

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
nekem hiányzik alapból az elemenkénti cserélgetés ami korábban volt
Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

ezt a Mustangot meg csak úgy poénból. Jenki tuning :D

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Þór vígi þessi rúnar