NFS: Most Wanted Garage

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gunner
Hátulról:

Elörõl:

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Gunner
Mindjárt berakom új szerzeményem ;)

scorpeeon
nekem is õ volt... amíg meg nem vettem a Murciélago-t :DDD

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

fernando torres
most nyertem mingtõl ... :DDDD
nagyon jól megy - most már õ a kedvenc

Gaba9
De azért hozzákell tenni, h ezzel ba**tam meg mindeggyik arcát !!! ezzel bármit megtudtam csinálni :) ...........

Gaba323

Speedbreaker
#2079 <<<<<------------- URAM ISTEN!!!!! EZ CSODÁLLATOS!!!!! EZ A LEGGYÖNYÖRÛBB AUTÓ AZ ÖSSZES KÖZÜL!!!! <#eljen><#taps>

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az elõtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Gaba9
Jaja !! :)

Gaba323

Gunner
Én

RelakSfromhome
A Dokumentomok/Képek (My Pictures) könyvtárba

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Firerock
vk itugyga hova menti az F12 es fileokat?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Firerock
boss futam?
az meg mi

Carlos
1: Tuggyarák. Talán a savegame mellé, vagy a játék könyvtárába valahova.
2: boss futam után a kérdõjeles kártyák közül kihúzod a Pink Slip nevezetût!

Þór vígi þessi rúnar

Firerock
lenne 2 kérdésem

1.hova menti azokat a képeket amiket F12 vel fényképeztem

2.hogy tudom megszerezni az ellenfelem kocsijáát

plz help

RelakSfromhome
Ahhoz nem nyúltam :D

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Danee
nekem a porche tetszik

RelakSfromhome
Köszi :)

Sajna nem lehet semmi normálisat összedobni ebben a vacakban...

DJ Skyline
látom a kék,sárga,narancssárga színek dominálnak nálad!:)
nem néznek ki rosszul!:)

RelakSfromhome
Jármûparkom jelenleg a következõ:

A Zsaruszivató, a GOLF GTI:

A Garázsmájer, a Cadillac CTS:

A Gyalogkakukk, a Mazda RX-8:

Nyereményautó, pénztartalék, sok lé esetén átalakítódik: Porche Cayman S:

Nyereményautó, pénztartalék, sok lé esetén átalakítódik: Mercedes CLK 500:

Nyereményautó, átalakításra fog kerülni: Lamborghini Gallardo:

Gyovai
Sziasztok tudnátok segiteni mert megirták 4 cd re a játékot felraktam és mikor betettem az 1 cd-t és elinditottam kiir vmit és nemindul valaki segitsen please KÖSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Danee
segítsetek pls, nem tom mi a baj, mikor elinditom a játékot, elkezd akadni, de nem is hagyja abba. videokártya bajr agyanakodtam, de az uj szoftverrel is ugyanaz.. GeF FX 5900 Xt ! PLS HELP!

OrioN the S

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Web mester
Nagyon king kocsi!!!!

scorpeeon
jah, az nem rossz :D

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Gaba9
Nekem nem tetszett ahogy az ment ezzel bármit megcsinálok az meg tolja a szarba a seggét de nagyon :) (pexe ez csak saját szocpol vélemény ) de game végén jo az a hídurgás nem ? :D

Gaba323

scorpeeon
hát én azért annyira nem örültem a BMW-nek... a Murciélagom után már elég gyenge volt :D inkább csináltam volna azzal is a végét :D

Gaba9
Végre visszaszereztem a drágaszágomat :DDDD

Gaba323

scorpeeon

ezt hagytam a végére, egyrészt azért mert csak 10 kép lehet 1 hsz-ben és nekem 11 kocsim van, másrészt mert ez a jelenlegi, legjobb, végleges, pusztító, odab*szó járgányom :D ezt már nem elnyertem (ugyebár nem is lehet) ezt bizony vettem nem kevés pénzért (sokszázezer) de megérte, véleményem szerint ez a legjobb kocsi a játékban. tessék csak megnézni az értékeit is: csak a gyorsulása nem max, ahhoz is miliméterek hiányoznak :D

scorpeeon
nah, itt vannak az én kocsikáim :D a képeket nem szabad nézetbõl csináltam, mert úgy nem látni az értékeit a kocsiknak. persze nem az összes max tuningos, csak a jobbak, azokat nem tuningoltam maxra amiket nem használtam vagy régen használtam :D na lássuk:

õt gondolom nem kell bemutatni senkinek, nem változtattam rajta semmit.

na, ez az elsõ kocsim a golf után, nemsokat mentem vele csak kicsikét.

ezt csak elnyertem meg kicsit változtattam a kinézetén, igazából nem törõdtem vele.

ez az elsõ kocsim, amivel törõdtem is kicsit, megtette a magáét anno :D

ezt szintén csak elnyertem, nem foglalkoztam vele, csak a kinézetét variáltam át egy kicsit.

ez is dettó

mint ahogy ez is (asszem ez már max tuningos és innentõl az összes az)

na, ezzel egy jóideig nyomtam, nagyon jó kocsi

ezt csak elnyertem.

ezt is "csak elnyertem" de annyira azért tartottam jó kocsinak hogy kétszer kiálljak Bullal érte, mert elsõre nem sikerült elcsórnom

FOXX supreme
nice

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

szép kocsi
kigondolta vona valaha,hogy egy ilyen "szar" kocsibol lehet olyan tuningolt kocsit csinálni mint pl a mustang GT..mi?
[Walaki]D`Lair
Mostani Autóm még egy ideig (amíg le nem cserélem a Monaro VXR-re...:) )

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

RelakS
Ha meglesz a Mucó, felrakom a négy verdám képét, meg a két vésztartalékként raktáron tartott verdáét is :)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

The FlashBack
remélem....:)

Random work
ez van eddig nekem ez tetszett a legjobban talán ha old föl még cuccokat valami jobb is lesz

nekem hiányzik alapból az elemenkénti cserélgetés ami korábban volt

Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

The FlashBack
maga a kocsi szép:) de az az eleje!?
<#confused>

Random work
Ja és inkább vastagabb gumit tettem fel a felni rovására mert nekem nem tetszik a nagyon peres gumi.

Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random work
Íme az én autócskám csak módjával festegettem.

The FlashBack
verí nájsz kár:)

The FlashBack
nagyon szép járgányok:)

Danee
Nekem nagyon tetszik ez a Carerra

geri15
<#eljen> joak mind2

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

KG21
mexereztem a Vettet, most ez az aktuális kedvenc

ezt a Mustangot meg csak úgy poénból. Jenki tuning :D

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Gunner
Sz'al, ez az egy jó, de talán az egyetlen, este van már...

Gunner
Szerintem, de talán az egyetlen elfogadható hood van ezen a porsche-n is, ami egy porsche-hez illik. nájsz wörk

DannyL
Ez így van! :D

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Az Audi 5-ös bodyja is ilyen. Csak rondít rajta.
FOXX supreme
A Carrera GT-re, meg még asszem a Ford GT-re, nem bírtak csak 2 bodykittet, az a 2-is oylan hogy...ááá, én se a carrera Gt-re, se a Ford Gt-re nem raktam, jobban nézett ki magába, nemhogy szépítette volna, hanem csúnyította:DDD

FOXX supreme
Csak azért adtam ezt a színt, mert régebben láttam egy ugyaniylen zöld evóról videót ami 850 lóerõs volt, uyganígy nézzett ki, de ez unatkozás eredménye...azt idéztem fel:D