5403
-
#3128 én 2őt :DDD -
#3127 Rendben akkor bekuldok egy kepet es mindenkinek aki ram szavaz fizetek 1 sort. -
#3126 de ne így könyörgöm -
#3125 igen.. neki az a célja, hogy a szavazókat megához csábítja! -
#3124 AUTOszepsegverseny: az AUTOT kell nezni nem a ronda garazst. Oke, hogy nem nyult hozza, de egy olyan kullemet adott a kepnek amitol valoban nagyon szep lesz, es igy siman elonyhoz jutott, nem mintha nevezni akarnek, de a nevezettekkel szemben szerintem nem sportszeru dolog. De nekem tulajdonkeppen teljesen mindegy. Ez kb olyan mint amikor a focista a 16oson belul feldobja magat es a biro rosszul latja es 11-est ad.. -
#3123 ezzel szeretnék nevezni!!!
-
#3122 figy de akkor is más hatással van 1 emberre, hogy 1 garázsban van vagy 1 rohadt jól megcsinált 'háttérben'' -
#3121 figy... ha valakinek nem szép mondjuk annyira a verdája megdobhatja photosoppal, és akor nem az a ronda garázs látszik rajta mer a kocsihoz nem nyúlt hozzá -
#3120 igaza van mondjuk jazzynak -
#3119 miért??
-
#3118 -
#3117 Sajatos? Vegulis ya, mivel nincsenek szabalyok, valoban sok ertelme van. A photoshoppolt kocsi a legszebb szavazzatok arra, hurra! -
#3116 -
#3115 Hello!
Nem mondta senki, hogy a kocsainak kell szépnek lenni:) sland egy sajátos nézetből közelítette meg a versenyt!
-
#3114 számít? -
#3113 most egy versenyt kibírtok... -
#3112 Pl a rikito piros felnit :D De izlesek es pofonok.. ha neked igy tetszik, amen. -
#3111 Szerintem is pofatlansag, mar elnezest, photoshoppolt kocsit nevezni.. Sland kocsija nem igazan magaban szep, hanem a kornyezet amiben van.. -
Vans #3110 hello én azt szeretném kérdezni,hogy hogyan lehet az MW-vel interneten játszani
-
#3109 L.Gallardo
L.Gallardo 1
L.Gallardo 2
L.Gallardo 3
L.Gallardo 4
Mit kellne változtatnom szerintetek? -
#3108 Akkor majd kicsit később nevezek, maj d ma este. -
#3107 Jaja, az nagyon nem passzol hozzá. Tiszta okádék. -
#3106 felni színét cseréld át. -
#3105 Jelentkezem ezzel az Aston-nal:
-
#3104 Ráérek még felrakni? -
#3103 Valaki aki a Challenge Series-t már megcsinálta, árulja már el nekem, hogy a 39-es küldit, ami egy Toolbuth és McLaren Mercivel kell megcsinálni, hogy a pélóba lehet megcsinálni. 3 mérőponton épp hogy csak de még beérek, de a célbaéréshez legalább 15mp kéne még és bármit csinálok sehogy se érek oda. Aki megcsinálta már, segítene!? :/ -
#3102 majd ha már lejárt a jelentkezési határidő!
-
#3101 Mikortól lehet szavazni? -
#3100 egy király verda:)
-
#3099 ya
-
#3098 Olyan is jelenkezhet a ki csak a képfeltöltés.hu-n keresztül tudja felrakni az autóját? -
#3097 most akkor melyiket nevezed?
már már egyszer be vagy írva!
-
#3096 Az a baj hogy szerintem csak olyan képekkel lehessen indulni amit a járékba készitettek! PL Sland Autoja télleg nagyon jo de sokat dob rajta az hogy photo shoppal vagy valami képszerkesztövel ki van eléggé csinositva! Míg aki ezekhez nem ért óriási hátránybol indul!
Eleve más a hangulata szinkészlete tükrözés és háttere az ő képének!
Vagy ha ezt is lehet akkor aki nem ért hozzá az else induljon mert semmi esélye! -
#3095 EZ QRVA JÓ!!!! ERRE SZAVAZOK ! -
#3094 -
#3093 milyen kocsival lehet nevezni az új versenyre?
mert akkor összeállítok pikpak 1et! -
scylla #3092 Hát én nem láttam a képeket,ezért megpróbálom így.
Aston1
Aston2
Aston3 -
amdopteron #3090 HI NEM LEHET MÁR FELRAKNI KÉPET A SZÉPSÉGVERSENYRE?
-
#3089 srácok!
elmegyek "dolgozni" osztán du. mindenkit beírok, mert csak az itthoni gépemen van Dreamweaver!
jöhetnek a jelentkezések:)
bye
-
#3088 bazz! ez qurva jól néz ki!
főleg ilyen korán reggel feldobott:)
már printelem is:)