NFS: Most Wanted Garage
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
nekem a hatnyócasommal giga rammal és 3000+-os amdvel is csak finoman...2x AA-val meg VERTSYNC OFF-al fut full detailben 1024x768-ban játszható fps mellett.
de ha ez a hetkettõnx ilyet tud van egy eladó hatnyócasom ;-)
\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"
respect to the man in the ice cream van
Ezt hogy lehet feljebb tornázni, hogy tudjam az autot motorikusan tuningolni?
Te kivered nekem, én kiverem neked. Hogy oldjuk a feszültséget. De semmi buzulás! Buzulás az nuku! ' José Luis Torrente '
Raidmax Smilodon,Intel Core 2 Duo 2.93GHz, 2x2GB DDR3 1333Mhz(O.C.)
Az én kis Eclipsém.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Castrol Lancer 2
Castrol Lancer 3
Fiat Punto
Porsche CaymanS
Fiat Punto 2 Autóim <#vigyor5>#vigyor5><#vigyor5>#vigyor5>
\"Hivatalosan\" is a \'Pool a 20. század legjobb angol csapata.
Ha valakit érdekel a magyarositas itt lelehet tolteni DE nem teljes!!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
1 giga RAM
2,8 Ghz proci
128 mb-os v.kártya valamilyen atis
options , videos --- ott megnyomod a 2 gombot.(advanced)
az attól függ - ha az autód fényerõsségét vagy csillogását szeretnéd állítani akkor lesz egy hasonló hogy CAR REFLECTIONS - ebbõl vegyél lejebb, ha az út fényébõl szeretnél visszavenni akkor - ROAD REFLECTIONS és abból vegyél vissza. nem tudom pontosan a címszavakat, de vmi hasonló név alatt fut , ugyhogy sztem menni fog.
cimszóval emlegették. nem tom. Bömös és kész. nekem megteszi BMW nek is.
akkor nagy tempóban is lehet majd vele hellyel közzel kacsázni. de ne sokkal vedd fentebb, mert akkor meg kipördül. próbáld ki, és ráérzel hogy neked hogy a legjobb.