NFS: Most Wanted Garage

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fernando torres
én 2õt 😄DD <#pias>

jazzy
Rendben akkor bekuldok egy kepet es mindenkinek aki ram szavaz fizetek 1 sort.
fernando torres
de ne így könyörgöm

The FlashBack
igen.. neki az a célja, hogy a szavazókat megához csábítja!

jazzy
AUTOszepsegverseny: az AUTOT kell nezni nem a ronda garazst. Oke, hogy nem nyult hozza, de egy olyan kullemet adott a kepnek amitol valoban nagyon szep lesz, es igy siman elonyhoz jutott, nem mintha nevezni akarnek, de a nevezettekkel szemben szerintem nem sportszeru dolog. De nekem tulajdonkeppen teljesen mindegy. Ez kb olyan mint amikor a focista a 16oson belul feldobja magat es a biro rosszul latja es 11-est ad..
Danman
ezzel szeretnék nevezni!!!

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

fernando torres
figy de akkor is más hatással van 1 emberre, hogy 1 garázsban van vagy 1 rohadt jól megcsinált 'háttérben''

The FlashBack
figy... ha valakinek nem szép mondjuk annyira a verdája megdobhatja photosoppal, és akor nem az a ronda garázs látszik rajta mer a kocsihoz nem nyúlt hozzá

fernando torres
igaza van mondjuk jazzynak<#eljen>

The FlashBack
miért??

Sland
<#zavart2><#conf><#nemtudom>

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

jazzy
Sajatos? Vegulis ya, mivel nincsenek szabalyok, valoban sok ertelme van. A photoshoppolt kocsi a legszebb szavazzatok arra, hurra!
Sland
<#worship>

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

The FlashBack
Hello!
Nem mondta senki, hogy a kocsainak kell szépnek lenni😊 sland egy sajátos nézetbõl közelítette meg a versenyt!

DannyL
számít? <#wilting>

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Sland
most egy versenyt kibírtok...

jazzy
Pl a rikito piros felnit 😄 De izlesek es pofonok.. ha neked igy tetszik, amen.
jazzy
Szerintem is pofatlansag, mar elnezest, photoshoppolt kocsit nevezni.. Sland kocsija nem igazan magaban szep, hanem a kornyezet amiben van..
hello én azt szeretném kérdezni,hogy hogyan lehet az MW-vel interneten játszani
liverpool fan
L.Gallardo
L.Gallardo 1
L.Gallardo 2
L.Gallardo 3
L.Gallardo 4
Mit kellne változtatnom szerintetek?<#confused>

\"Hivatalosan\" is a \'Pool a 20. század legjobb angol csapata.

littleNorbi
Akkor majd kicsit késõbb nevezek, maj d ma este.

Falconer
Jaja, az nagyon nem passzol hozzá. Tiszta okádék.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Sland
felni színét cseréld át.

littleNorbi
Jelentkezem ezzel az Aston-nal:

liverpool fan
Ráérek még felrakni?

DannyL
Valaki aki a Challenge Series-t már megcsinálta, árulja már el nekem, hogy a 39-es küldit, ami egy Toolbuth és McLaren Mercivel kell megcsinálni, hogy a pélóba lehet megcsinálni. 3 mérõponton épp hogy csak de még beérek, de a célbaéréshez legalább 15mp kéne még és bármit csinálok sehogy se érek oda. Aki megcsinálta már, segítene!? :/

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

The FlashBack
majd ha már lejárt a jelentkezési határidõ!

N1ggA
Mikortól lehet szavazni?

Spread De Love!

The FlashBack
egy király verda😊

The FlashBack
ya

liverpool fan
Olyan is jelenkezhet a ki csak a képfeltöltés.hu-n keresztül tudja felrakni az autóját?<#conf>

The FlashBack
most akkor melyiket nevezed?
már már egyszer be vagy írva!

examinee
Az a baj hogy szerintem csak olyan képekkel lehessen indulni amit a járékba készitettek! PL Sland Autoja télleg nagyon jo de sokat dob rajta az hogy photo shoppal vagy valami képszerkesztövel ki van eléggé csinositva! Míg aki ezekhez nem ért óriási hátránybol indul!
Eleve más a hangulata szinkészlete tükrözés és háttere az õ képének!
Vagy ha ezt is lehet akkor aki nem ért hozzá az else induljon mert semmi esélye!

Speedbreaker
EZ QRVA JÓ!!!! ERRE SZAVAZOK !<#eljen>

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

dardevil

fernando torres
milyen kocsival lehet nevezni az új versenyre?
mert akkor összeállítok pikpak 1et!

Hát én nem láttam a képeket,ezért megpróbálom így.
Aston1
Aston2
Aston3
HI NEM LEHET MÁR FELRAKNI KÉPET A SZÉPSÉGVERSENYRE?

The FlashBack
srácok!
elmegyek "dolgozni" osztán du. mindenkit beírok, mert csak az itthoni gépemen van Dreamweaver!
jöhetnek a jelentkezések😊
bye

The FlashBack
bazz! ez qurva jól néz ki!
fõleg ilyen korán reggel feldobott😊

már printelem is😊
<#wow1><#hehe>

examinee
Nevezem!

helló skacok.

Valaki segitsen mert a dvd-s verzióhoz nincs crack-om.
Sland
akkor ez

Sas6
jaja csak 1-el!

Sland
csak 1 gyel lehet nevezni?

Sland

sorry ha tul nagy de nem akartam kicsinyítgetni...

InfectedMann
nevezném ha lehet: (tudom szar de talán nem leszek uccsó 😄)

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

reménytelen
Sland
merdzsó

a nem rosszat nem rossz indulatból mondtam!😄 sry