NFS: Most Wanted Garage
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

számíthatok rád legközelebb is😊))?????
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
na feltöltve minden jelentkezõ!😊
aki esetleg kimaradt,vagy valami nem stimmel vele kapcs,az szóljon nyugodtan!
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
ASUS K8V-X SE; AMD Sempron 2600+; GeForce 6600GT 128Mb GDDR3; 1024Mb KingMax Superram

Kérdés: "max 5-ig növelheted a kocsifeloldások számát" Mit jelent? Amikor zsetont kell forgatni akkor van ez de már sok van belõle és nem tudom mire jó.
Köszi
#3599 utolsó elõtti
bárki?
valaki?
daemon3.47 a király😊
nem értem, hogy mi baja lehet, mert regen ment minden gond nélkül.
cseréljem vissza a deamon4-et 3.akárhányasra?
vagy mi itt a hiba? a faq-ban olvastam, hogy állítsam at az autorun kompatibilitását de az sem mûködik. ilyenkor mi van?
fernando_torres #3422 Ford Mustang óta elég sokan jelentkeztek már!<#wow3>#wow3>
ASUS K8V-X SE; AMD Sempron 2600+; GeForce 6600GT 128Mb GDDR3; 1024Mb KingMax Superram
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
elõre is kösz
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Remélem nem rontottam el.'ébként most kezdtem nem nagy szám,de várnék mindenféle nemû kritikát.Köszi.
Vice-
Nevezni szeretnék a versenyre!
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu