NFS: Most Wanted Garage
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
na feltöltve minden jelentkezõ!😊
aki esetleg kimaradt,vagy valami nem stimmel vele kapcs,az szóljon nyugodtan!
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
ASUS K8V-X SE; AMD Sempron 2600+; GeForce 6600GT 128Mb GDDR3; 1024Mb KingMax Superram

Kérdés: "max 5-ig növelheted a kocsifeloldások számát" Mit jelent? Amikor zsetont kell forgatni akkor van ez de már sok van belõle és nem tudom mire jó.
Köszi
bárki?
valaki?
nem értem, hogy mi baja lehet, mert regen ment minden gond nélkül.
cseréljem vissza a deamon4-et 3.akárhányasra?
vagy mi itt a hiba? a faq-ban olvastam, hogy állítsam at az autorun kompatibilitását de az sem mûködik. ilyenkor mi van?
fernando_torres #3422 Ford Mustang óta elég sokan jelentkeztek már!<#wow3>#wow3>
ASUS K8V-X SE; AMD Sempron 2600+; GeForce 6600GT 128Mb GDDR3; 1024Mb KingMax Superram
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
elõre is kösz
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Remélem nem rontottam el.'ébként most kezdtem nem nagy szám,de várnék mindenféle nemû kritikát.Köszi.
Vice-
Nevezni szeretnék a versenyre!
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu