5403
-
Humi #4328 nem azért de tegnap vagy tegnapelőtt szavaztam, még az elején a fele ennyi autóra lehetett szavazni. erről ennyit. most is direkt megnéztem kb kétszer annyi van most mint akkor -
#4327 hát ezt észre sem vettem
- nem kellenek a láma meg a kötsög szmájlik, meg a leszolások, MONDOM HOGY BOCSÁNAT - -
#4326 milyen +20 ember? 1 ember maradt ki össz-vissz -
#4325 #4226 -
Humi #4324 de sztem ez az egész szavazásos dolog ott el lett rontva, hogy most meg még vagy plusz 20 ember autóját így megkésve beraktátok. most aki már szavazottt az jól megszívta, köztük én is. ha már így a szavazás közepén így megvariáltátok akkor nem az lenne a korrekt a többiekkel szemben hogy mindenkit nulláznátok, és újra az egészet. ??? -
#4323 -
Humi #4322 hella. nem vaunk a legjobb barátságban, de amúgy én is szavaztam a BMW-d re.
tény hogy nem teljesen igazságos a többiekkel szemben de az is tény hogy k*rv* jól néz ki!!! de hát ez van -
#4321 lejjeb olvashatsz, theflashback megengedte hogy induljak -
#4320 nem fogok ilyenekkel szarokodni hogy megnyerjek egy tét nélküli versenyt.
1x tudok én is szavazni, akárcsak ti... -
#4319 megkérdezhetem hogy mégis mért letttem kiszedve? arról volt szó hogy ezen még elindulhatok és a többin már nem, PS képpel. megkérdezett valaki engem, hogy leveheted e a listáról a bmw met? Egyébként sem érdekelt volna mert moderátor vagy szal tökmind1 mit mondok... -
Bonfire #4318 Remélem mindenkinek tetszik az autó:) -
Gyureszka #4317 ja szorry csak később ment fentebb......pff......sorry! -
#4316 és mit kap az aki nyer? :-/ -
Gyureszka #4315 HElP!......Szavaztak rám(egyik hawerom) és nem ment fentebb a szavazat számom! HELP! -
#4314 hamár VIP vagy akkor törőld ha nem ide akartad!! -
#4313 Upsz nem ide akartam! Bocsi! -
#4312 Jé csak nem régi barátom végzi már megint áldásos tisztogatását. Szánalmas!!! :o) -
#4311 Amikor en 10 perce utoljara megneztem meg bentvolt, es nem kivanok 3kmt papolni koszonom epito jellegu hozzaszolasod. -
Borg #4310 Mielőtt még 3km-t papolnál, sland már bent sincs a listában... -
#4309 Nemertem miutan szoltunk es el lett dontve, hogy nincs ps, akkor miert maradhatott bent sland kepe. biztos megvan neki az eredeti bevaghatta volna azt nem lett volna benne semmi nehezseg. Es tudom nem kotelezo idejarna blabla mellozzuk a leirasat, de szerintem ez igy nem gerinces dolog masokkal szemben. -
#4308 Én nem tok töbször szavazni...
Se magamra nem szavaztam! -
#4307 Jééé sland naon sok szavazaaat! Jéééééé sland PS!! Jéééééééééééééééé..... mindenki 1szer szavaz? ááá kb. 45percenkén/1óránként lehet szavazni! (winfos reinstall powa XD) -
#4306 Hát szerintem ez a szavazás már most el van döntve!
Amire már többen szavaztak arra szavaznak mégtöbben!
-
#4305 A szavazó oldalról annyit, hogy az autókat tényleg nem lehet ott megnézni, és?Visszajössz ide itt megtudod nézni a bannerban lévő linken, és ennyi. Tduom már rájöttél, de akkor is leírom, hogy megbontránkozzanak a népek:D
Ez így is jó.. sztem:) Ráadásul mindenki 1xer szavaz (jó esetben:P), arra az egy szavazásra meg simán meglehet nézni azon a linken ami a bannerba van. Na mind1, ez jó nagy hülyeség volt amit írtam, nem baj unatkozom:) -
#4304 Hali!
Gyuresz, bocsánatot kértem, nem fogok nagy betűvel írni vaze csak azért h megnyugodjon a lelked.Az enyém nyugodt, lehúzhatod a kocsimat, kisbetűvel is kérhetsz bocsánatot akkor is nyugodt lesz. Szal ezt én itt lezárom:) -
#4303 neked pedig: ha ebben a topigban válaszolsz valaki üzenetére, használd a "válasz" gombot, direkt erre a célra lett kitalálva...
a veszekedésetkről pedig annyit, hogy;
mindenki elmondhatja a véleményét a kocsijáról, pozitívat, negatívat egyarént, persze normális hangnemben!, amit TE köteles vagy elviselni, hisz a topig erről szól...
olyan mint a hogy néz ki az asztalod c. topig, ahol valaki felnyomja a desktpját, és az emberek elmondják a vélmeényüket, ott pedig milliószor több kritika esik...
szal nyugi
-
#4302 ha nem teccik valami lehet távozni... nem kis munka van benne, és a hibákról pedig csak anníit mondok: minden ember hibáz(hat) és fog is...
szal senki nem kötelez, hogy elmenj szavazni...
sőt ha kérhetlek ne is menj :c
-
Gyureszka #4301 csabush : NEM AZÉ DE MOST MINDENKI ELŐTT FIKÁZTAD A VERDÁM ÉS ANNYIRA NINCS LELKIISMERETED AMIKOR RÁJŐTTÉL H NEM AZ ENYÁÉMY SZAR...SZAL NINCS LELKIISMERETED HOGY MIN. BOCSÁNATOT KÉRJ NAGY BETŰVEL........!!! -
#4300 -
pjotr83 #4299 Üdv!
Gratulálok az eddigi egyetlen embernek, aki az ÉN autómra szavazott! Ön biztos lehet abban, hogy jól választott! VELEM csak nyerhet! (önkritika és optimizmus rlz! :) )
Szavazzanak most Önök is az ÉN autómra!
--=== #3450 ===--
Köszönöm figyelmüket.
- P -
#4298 Jah,hogy ez ilyen,sry.
De a másik oldalra ahol a banner van az van írva,h megkell nézni a hozzászólásokat....ott vannak a képek :|
Mind1,kössz. -
#4297 autók -
#4296 Nem tudom ki csinálta ezt a szavazás oldalt,de nagyon tré+gagyi...
Meg hogy megtudd nézni az autókat,keresgélni fogsz 3000 hozzászólás közül!
Szánalmas.
Én mondjuk nem adtam le egy kocsit se...
De ez a "Sajátodra ne szavazz" :D Ez elég vicces,mert sztem mnidenki a sajátjára fog szavazni,kivéve 1-2 kivételt...
-
#4295 Én egy darabig nem tudtam játszani a gammel.. fogglmam sem volt arról h az uccsó néhány verdának mjad csak 2 body kitje lesz... de hát istenem ha pont az mutat rajta jól akkor természetesen rakja rá... és én is tisztában vok vele hogy nem egy hasonló verda volt már itt... és ezt mondták is... istenem egy esélyt kaphat a többivel szemben
most feltettem a galériámba néhány másik autómról képeket... meg lehet nézni nem várok semmiylen kritikát aki úgy tartja elmondhatja véleményét meghallgatom, bár ha kicsit hasonlítanak a verdáim egymásra egy cseppet az azért ven mert az ezüst, fekete és kék színek a kedvenceim és nekem így tetszenek... de hát ízlések és pofonok...
Borg én nem akarok újra nevezni... csak felraktam néhány képet megmutatni... bár látom van aki nem tartotta be a határidőt... :c -
Humi #4294 ezt már most semmi vitatkozás céljából, de ha ezt az autót tervezted olyan sokáig az akkor elég érdekes. amugy nem ugy értettem nem rossz, de ez az auto is azok közé tartozik, amelyekhez túl sok tuning nem jár és nem is passzol. van 2 body kit.a több meg ugyanaz. a többség szted melyiket teszi rá?? -
Borg #4293 Akkor most kapok listát, hogy kit tegyek még hozzá, vagy nem?
Mert igy fasza, hogy már 69-en szavaztak, de arra akit később teszünk be ezek már nem fognak. -
#4292 anyit mondok neked hogy ebből az elképesztő tuning arzenálból nem lehet egy űrszekeret kialakítani... és nem máséról koppintottam, már régóta terveztem h hogyan fogom majd megcsinálni és véletlenül sem féltékenységből mondtam mindezt... szal le lehet szállni rólam, és midnekinak van salyát vélemény amit közöl, azt meg leejtem h ki mit gondol azután rólam... és vita lezárva... -
Humi #4291 a másik meg nem azért mondom, de a mclaren - ed teljesen szimpla, tök egyszerű. Minden embernek akinek ez a game fennt van a gépén és meg van neki a mclaren mercedes - szóval ezek közül sac. minden 5 - dik emberé kb ugyanígy néz ki. -
Humi #4290 Nem azért kérdezem, de mit rinyáltok itt össze vissza. nem tök mindegy. "engem nem zavar hogy kevés szavazatot kaptam" ... de azért dobogós, első nyolc. meg hasonlók.Ne csorgassátok már a nyálatokat!! Ennyire féltékenyek vagytok?? -
#4289 bár enegem túlzottan nem zavar h kevés szavazatot kaptam, a részvétel a fontos... de komolyan mondom azért a McLarenem csak elér min egy dobogós helyet, vagy ha mást nem a legjobb 8 között... de télleg nem érdekel h hol végzek én csak összedobtam egy verdát ebből a enm sok tuning lehetőségből ez lett és kész...
ja és dobok fel néhány képet a többi verdámról majd meg kérdezem h melyikkel lett volna érdemesebb neveznem :D