NFS: Most Wanted Garage
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
majd beírom,most nem tudom!<#gonosz1>#gonosz1>
de akkor szedd ki a banner alól a nevezés jan.2-ig feliratot,vagy írd be,hogy a nevezésnek vége
de akkor szedd ki a banner alól a nevezés jan.2-ig feliratot,vagy írd be,hogy a nevezésnek vége
én feltölthetem valaki más helyett a verdáját? mert õ ma regelt és nem tudja még elküldeni!!
skyline?
skyline?
Need for Speed Most Wanted
miért,jelentkezett?😄
ilyen félszavakból nem értek,ha valaki jelentkezni szeretne akkor írja le kerek-perec,hogy ezzel jelentkeznék!😊
thx
ilyen félszavakból nem értek,ha valaki jelentkezni szeretne akkor írja le kerek-perec,hogy ezzel jelentkeznék!😊
thx
Skyline feltöltöd Gyureszka verdáját a nevezõk közé?
Borg kamuzik! D:
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
csak ennyi a jelentkezés?
Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!
Üdv
Na itt az én kicsikém : )

Na itt az én kicsikém : )

Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!
lol
ha addig lehet szavazni akkor hol vagy m,ost mi van nem január 2-ig lehet
nevezni és utána szavazni?
nevezni és utána szavazni?
akkor eredményhirdetéssel mivan?
köszi😄
hogyhogy volt az erdményhirdetés?
nem is lehetett szavazni!!
és hol vannak az eredméynek?
nem is lehetett szavazni!!
és hol vannak az eredméynek?
õõ igen
Tegnap volt már.
halihó segítsen nekem valaki nem bírok a most wanteddal feltelepítem le hideolom és újra indítja a gépet amikor indítanám a gamét.daemon 4.0 sdhide-skl-t használok
<#vigyor3>#vigyor3> Az elsõ kép egy gyári Viper, a másik meg egy "tuning Viper" ami nagyon nem tetszik nekem se<#circling>#circling>
ti hogy csináltátok azt meg hogy pl kivágtok egy avatarnak valót egy képbõl és mikor a neveteket írnátok rá akkor nem egy fehér háteret dob be a paint szöveg háttérként hanem az avatarra írtok!!!!???
hogyan?
hogyan?
szép szép!
ne vedd sértésnek de az alsó viper nem tuti😊
helyette a piros de arra dobhatnál sztem még valamit bár nem tok mondani semmit hogy mit
helyette a piros de arra dobhatnál sztem még valamit bár nem tok mondani semmit hogy mit
Köszi!!

Aston Martin
Lancer Evo 8
Viper SRT10