5403
-
#56 hy all!én is letöltöttem a demo-t és el is akartam indítani,de ekkor kaptam egy fekete képrenyőt,nyíllal a bal felső sarokban,töltögetz a gép,de hosszú idő után sem jut semmire...nem tudnáto segíteni abban,hogy miért csinálja ezt,és hogy mivel lehetne orvosolni?előre is köszi mindenkinek! -
#55 Nekem igy sem működik!!!
Win2k sp1 -
ZsirosKenyer #54 hát ha engem kérdezel inkább az új.
Ez a mostani túl undergroundos a kék fényeivel, nameg pl a led-es ablakmosó genya kifejezetten gagyi magyar divatcucc. -
#53 azt is én csináltam de sztem szar lett -
#52 Nehogy lecseréljük a mostanit! -
#51 ez az eredeti de nyígtak a moderátorok hogy túl kicsi de sztem elég ez
-
#50 Nekem a mostani jobban teccik az undergroundból szedett ikonok miatt........ -
#49 Nem lenne az rossz csak azok a csíkok nem kellenének az oldalára!
Amúgy jó! -
#48 hát akkor hajrá! -
#47 akkor inkább maradjon a régi szerintem! Vagy esetleg csináljon valaki egy jobbat! -
#46 XenonIcex kéri, hogy a mostani bannert erre változtassuk, akarjátok? Csak azért kérdem, mert eléggé igénytelen, ez lenne az:
-
#45 Előbb kihagytam pár fájlt a felsorolásból, de a képen már látszik. -
#44 Akinek nem települ fel csomagolja ki kézzel. a 0compressed.zip tartalmát ki kell tömöríteni valahová, aztán odamásolni az exe fájlt és végül a DirectX könyvtárból a 2. cab fájl tartalmát is ugyanoda kell másolni. Ennyi és már megy is a dolog ahogy kell... A pirossal bekeretezett dolgok kellenek a könyvtárba ahova rakni akarod a játékot. (Ez a módszer az UG2 fullnál is működött.)
-
Sir Riccio #43 Csak nálam cisnálja a demo hogy a directixre hivatkozva nem települ fel?egy havernak is ugyanezt csinálja.Ha valakinek van 5lete akkor szívesen fogadnám.Előre is köcc by Riccio -
#42 Nagggggyon naggyyon -
#41 mimég nem -
#40 Ti letöltötétek már a demót?
Én már igen.
Nagyon király -
#39 háát igen
nagy előrelépés
-
#38 már írtam a moderátoroknak hogy ezt a bennert cseréljék ki a másikra mert csináltam egy újjat ami szebb. -
#37 na végre a játékosok fórumában van -
#36 régebben kivolt de amióta skyline a házigazda azóta nincs -
#35 sztem lenne forgalma csak MW topikban ki kell rakni linkként a banner alá... sztem onnan meg tudják hogy idekell jönni... de annyira nem zavar. -
#33 ja és ha a game megjelenik illene átrakatna ajátékosok fórumába a topicot mert itt nem lesz forgalma -
#32 Más is próbálkozik :D -
#31 sztem nem kellett volna nyitni ilyen topikot míg teljesen meg nem jelent a game... mert mikor lesz még fullos autónk???
-
#30 2007.05.25 de ez is csak a demora vonatkozik -
#29 Újreg láma!:))))LoL -
#28 és ugyanúgy megfogják kérdezni a FAQ ellenére!:) -
#25 -
#22 tessék -
#21 a bannerba kéne más linket is berakni. -
#20 igen mert Pyx azt mondta hogy csak akkor rakja be az nfsmw topicba ennek a topicnak a linkjét ha én a bannerből kiveszem az nfsmwzone-t -
#19 most hülyeséget fogok kérdezni,de ebben a részben törni fog már a kocsi? :|
nemnagyon figyelem a történéseket a nfs-el kapcsolatba mostanság -
#18 na ez jó már!
csak szvsz rossz linket tettél be a bannerra,mert ha rákattintok,akkor ez a topik jön be!:) -
#17 Jó ez is -
#16 ne megvan az 1.5 -
#15 ok majd megcsinálom -
#14 nem hanem az M3-as bömös...
de a banner is furcsa...inkkább bal oldalon legyen ez a garage-s cucc,mert így hogy az egész BMW-s képet megfordítottad balra,az összes felirat is megfordult a bannerben a BMW-s képen...jobb oldalon meg belóg a BMW eleje...azt a részt kifirkanthatnád feketére!:) -
#13 a most wanted felirat? -
#12 béna ezzel a két színnel!