5403
-
szaharin #659 FOXX supereme, hany %nal vagy? nemrosz kocsi..hogyhogy eddig birta mi a baj vele?:D -
#658 mindenből a 3as szint van benne? -
#657 nem!:)
firka le,motorház szolidabbra,tetőbeömlőt is,egy vadabb felni,mondjuk egy csillag alakú,aztán jó is lesz!:))
meg ez az ezüst elég "sablon szín" már a merciken...mondjuk lehetne bordó,fekete felnikkel,és lesz...legalábbis én így csinálnám meg!:) -
#656 Ez az utolsó Subaru változatom, következőnek veszek egy másik vedát...hát, eddig húzta...jól ment!
-
#655 sztem sem:( -
szaharin #654 Masok szerint sem illik?:( -
#653 nem rossz :) Bár szerintem nem illik egy SL500-ashoz ilyen motorház, és ilyen tages oldalfirka :DD
de 1ébként pöpec -
szaharin #652 Az enyem:P mien?:)35%nal vaok
-
#651 TheFlashback nem lehet házigazda, mert még nincs regisztrálva egy éve. -
#650 Nem neked akartam valaszolni hanem #642-re :P -
#649 En a gallardot nyertem el, Koltottem ra osszvissz 10k-t, es erosebb lett mint a corvette amit szinten elnyertem. -
#648 Pedig nekem így van beállítva és jó,nem szaggat,de majd megnézem hogy hány fps!!! -
gabesz012 #647 Azért ezt nehezen hiszem... A lenti konfigon 800*600 full graf 4* élsimítással, és így is néha lemegy 22-24 fpsre rendőrös üldözéseknél... -
Block #646 nem mivel ebben olyan cum is van amit nem lehet megvenni sem!!!!!! ergo jobb mmijt egy fullos gt !!! -
#645 Nekem is kéne 1 gallardo azé,csak még 20százalékos vagyok sajna! -
#644 én is elnyertem a korvettet,és olyan motor volt benne,ami eredetileg még el sem érhető!:D -
#643 De azé a murcielgora lecserélnéd nem? -
Block #642 mindig megynertem eddig a enemy carjat szal ez is az eredetileg azért lejhet benne minden ultimate+ customa motor egy két cucca!!! 70% amuigy -
#641 fasza.kössz -
#640 nem akad nekem se,csak rohadt sokat tölt!
Fog menni a gépeden sztem full grafon ne izgulj! -
#639 ok kössz.jövőhéten remélem meglesz mert már tolni akarom.Akad amúgy?mennyire h igen? -
#638 nekm 9600xt,1000ram,amd xp 1800 asom van és nekem minden maxon van de télleg :P -
#637 Hol tartasz h má galardóval mész?
ja és mennyi volt? -
#636 Ja meg a mw
1024felbontás
optionsba a grafika merő fullig nyomva!
azt nem tom hány fps,mert nincs fönn a progi,de majd megnézem -
#635 kellene help!!kinek van 9600-os radeonja? h lehet úgy beállítani 512 ramhoz meg 2400 amd athlon xp-hez a cuccot h szép és gyors legyen? -
#634 :DDD -
#633 figy jakewyler!!neked megvan az MW?gondolomja, szal azt akarom kérdezni h milyrn beállításokkal nyomod és hány FPS? -
Block #632 THX. Szolid de belül vadállat!!! -
#631 nekem szerinted olyan? 2 színből áll. Majdnem mindenből a legjobb van rajta (motor, fékek...stb.) -
Block #630 ok majd legközelebb nem kicsinyitem a 1920*1440-et :D -
#629 #553?:D -
GDI #628 Jogos,amugy igazibol egy tuning HGT PUNTOM van... -
#627 Hát az nekem se teccene nagyon -
#626 lol.sztem maradjatok abban hogy elmész letölteni azt majd jössz vissza véleményt mondani :) -
#625 -
#624 tudja valki mi értelme a fosbarna a kék és a piros összerakásának???mert láttam ilyen képet aszittem leesek a székről -
GDI #623 Bocsánat,nemvaok tul jártas ebben,hogy nemszabad kérdezni.Én kérek elnézést de komolyan -
#622 Figy szerintem csak vissza kellet volna olvasni 1 kicsit! -
#621 nagyobb képet betudnál rakni mert nemlátom...pls...:D -
GDI #620 Az elfogathato válasz hogy éppen nemvoltam itthon mert máshol melozok?Rájövök netre kérdezek valamit erre elküldenek a sunyiba szépen kifejezve,mondhatom kedves társaság.Csak igy tovább.Köszönöm a sok kedves választ srácok