5403
-
#739 él simítás nincs? -
#738 Ez meg a Corvettem:
C6 -
moralosan #737 gondolom a végefelé lesznek elérhetők ezek az árnyalatok -
GiGa master #736 hogy lehet iylen krómos car-t csinálni? -
#735 #731 732
Ez nem az a topic!Itt tuninggal,és autókkal foglalkozunk! -
GiGa master #734 VALAKINEK 100% os save:D:P??? -
GiGa master #733 Nekem is bejön néha figy én azt csinálom ha bejön daemont kiüríted és újra beteszed ha nem jóh alcoholba és onnan indítod ha az se jóh virtual cd hide:D:P!:D -
pumbaX #732 Ne.Kinek a jó.Én meg nem tudom senkitől megszerezni.A net-em nem olyan gyors ezét nem tudom lehúzni,ahol lakok meg nincs meg senkinek. -
Shake1973 #731 Mit kell tennem ha az instalálás után ez a felirat jelenik meg: Please insert correct CD-ROM, select OK and restart application! -
Mityu91 #730 Sziasztok!
Nekem ma lessz meg a játék a black edition azaz mostanában!
Sok minden jót hallottam róla főleg a grafika meg az egészről csak jót mondanak mondtok!
Na végignéztem a képek nagy részét mindenkinek gratulálok látom a kreativitással nincs gond.
Hallottam valami idő lassításról meg ilyenekről ha valaki lenne olyan kedves írna egy emailt vagy csak a fórumba egy rövöd jellemzést értékekkel!
PL:grafika:10 értitek!
és bocánattot kérek hogy a gagarebe írtam de a kreativitást itt kel dicsérni!
Előre is kösz!
Msn--->[email protected]
e-mail:[email protected] [ha valaki szépen meg kér annak küldök meghívót van 100db] -
Dodo55 #729
-
-
Block #727 esálye sincs a x-boxnak!!!! -
#726 nah ki legyen a házigazda?:)
LoL
-
#725 Ne itt volna a Super TT
-
#724 én már tegnap veírtam...én is egy tollbooth-ot nyomok állandóan ha kell lóvé. Asszem a 7ik blacklistes csajszinál a 4-ik event egy tollbooth, amiért 10.000 cash jár és nagyon könnyű megcsinálni, ráadásul élvezetes is, mert végig autópályán mész és lehet nyomatni neki. Majdnem végig 250-320 km/h körüli a sebesség és nincsenek zsaruk...sétamenet és még jó sok lóvé is jár érte... -
#723 nemsokára jön a vita, hogy xbox360-as, vagy pc-s nfs:mw a szebb-e :D -
Vans #722 és mi van akkor ha elkap a jard (most kezdtem) -
Bruce007 #721 TÖBB LÓVÉ!!!
Azt vágjátok,h visszafele is meg lehet csinálni a versenyeket?
A Backlist menübe fel/le nyillal az előző muksók között tudsz választani. Meg amit már megcsináltál azt végignyomhatod megint.
Én pl ToolBoth-ot csipázom az a legkönnyebb. Egyiket 5x megcsináltam és versenyenként 10 rudit kaptam érte... most vagyok a 6. helyen.. kurwayooo -
Vans #720 nem tud valaki olyan kódot amivel egy kis kesre lehet szert tenni -
#719 Bocs ez 800x600 lett, de különben ez a megengedett itt. -
-
#717 Mennyibe kerül a porche cayman s? -
Vans #716 és azt honnan lehet leszedni azt a kódot?
-
#715 Nem akarok pofázni :) de a képeket lehetne kicsinyiteni egy pöppet nekem nem kivetitöm van hogy lássam :) ajánlom a 640*480 as felbontást :) aki igy csinálja megköszönöm:) neki is jobb mert hamarabb látom a gépezetét :) -
BunDevil #714 Hello!
Nézzetek körül, csak előbb regisztráljatok a fórumba!
NFS Most Wanted X
Üdv:
BunDevil -
PeeVee #713 uniqu cuccokat elején nyugodtan rárakhatom a golfomra, vagy jobb ha elrakom, és majd valami viperre rakom rá?:D vagy nem számi, nyugottan rakjam rá?:O -
#712 azénkisRX8asom -
#711 mi jo má a verdád :DD -
#710 először töltsd fel a netre -
bongo1 #709 Mért nem tudok képet feltölteni ? :(
-
bongo1 #708 Hupsz egy kis hiba történt ! :D
-
bongo1 #707 [IMG]C:\Documents and Settings\Keresztapa\Dokumentumok\Képek\Picikém
-
#706 nagyon szuper,már jó lene ha énis tudnánk játszani,csak állandoan befagy a játék a gépemen.. -
#705 Két új szerzeményem :) Egy Viper és egy Gallardo. A Gallardo-t most nyertem, a Viper-t meg vettem, és maxra tuningoltam ^^
Íme a Viper
És a Gallardo
-
#704 wof ezis szép kocsi:) -
Evans #703 -
#702 necak 1 kocsit tuningoljuk ahogy csak birjuk,ismerkedjünk többel.. -
#701 hja -
#700 sztem nem mindig az a szép ha agyon van díszítve