152
NOD32 vs. Panda Titanium
-
#32 Kiprobaltam nem valt be. -
#31 Próbáld ki az Outpostot és megváltozik a véleményed... -
#30 Sokat kiprobaltam.
Nagyon sokaig Sygate Firewallt hasznaltam, de rakellett jonnom, hogy szvsz magasan a legjobb a Kerio tuzfala. -
#29 NOD32 + Agnitum Outpost Firewall -
#28 Sziasztok! Érdeklődni szeretnék! Kéne nekem egy vírusölő! És egy tűzfal! Nemtudtok Ajánlani valami nagyon jó programokat?? Előre is köszi szépen!!
-
#27 nod32 -
#26 A kaspersky 2004októberi adatbázissal talált 14 vírus a naponta frissítő nodom mellett -
FLeK0 #25 nod for nubs -
#24 Nod! -
#23 nod. immár több mint 3 éve... -
#22 Énis nod. -
kulumaz #21 Nekem is a nod a best nem tököl végzi a dolgát :-) -
#20 csakis Nod32 -
#19 csakis nod!!! -
#18 szóval nod32 ;) -
#17 Az ESET Software NOD32 antivírus rendszerét 1998. májusa óta teszteli a Virus Bulletin. Ettől az időponttól kezdve napjainkig a szoftver harmincharmadik alkalommal kapta meg a 100 %-os minősítést, ez a szám a legnagyobb riválisoknál is csak 28-29 alkalom. Érdekesség, hogy a NOD32 az egyetlen vírusirtó program a világon, amely az első Virus Bulletin tesztje óta nem engedett át vadon élő vírust. A közelmúlt összehasonlító tesztjei azt is megerősítették, hogy sebesség tekintetében a NOD32 mind a huszonhat riválisát felülmúlja, az antivírus rendszer háromszor gyorsabb keresési sebességgel működik, mint egy átlagos versenytársé.
olvasni való -
#16 NOD32, bár ahogy nézem már nem nagyon kell reklámozni. :D -
luxor #15 Én Nod32-t használok már évek óta és eddig nagyon bejött. Mint már említették kicsi, nem eszi a memóriát, gyors na és persze tud magyarul. 1998-as megjelenése óta a VirusBulletin tesztjein nem engedett át egyetlen vírust sem, mindig 100%-an teljesített. Hajrá Nod!!!!! -
#14 NOD32
A norton zabálja a memóriát. A Pandát nem ismerem, viszont a Nod bevált, így a panda már nem is kell. -
#13 Az Eset Software 1992-ben San Diego-ban (California) alapított, magánkézben lévő szoftverfejlesztő és kutató cég, amelynek San Diegoban, Londonban, Prágában és Pozsonyban vannak irodái. Az Eset által kifejlesztett NOD32 volt az első, valóban hatékony heurisztikus keresési technikát alkalmazó anti-vírus termék (a heurisztikus keresés teszi lehetővé az új, még nem analizált vírusok felismerését).
Ez alapján inkább amerikai... de semmiképpen sem magyar vagy horvát... -
#12 NAna hogy Nod32... -
#11 /kicsit off
NIS 2k4-hez kene vmi ujraaktivalasi help,biztonsagi masolat persze.
ez nem volt ertheto tudom.
-
#10 NOD32 amig symantec nem csinal valami hasznalhatót, mert ami most van!
Panda se rossz, de szar a tuzfal, minek bele... -
#9 Én Pandát használok és tökéletesen működik. -
#8 Nod32 ofkoz...
de nem horvát fejlesztés? -
#7 NOD32 -
#6 nod32.
kicsi,szuper.magyar.és nem citrom -
pasquale #5 panda bekap6ja én nem ismerem a nod32öt de én symantec párti vok.. -
jefferson83 #4 Végülis amondó vagyok ha megvan mindkettő próbáld ki. -
#3 NOD32 egyértelműen... -
jefferson83 #2 NOD32 sztem, már csak helytakarékossági okokból is . Kicsi, gyors, alapos. A panda felületvilága néha idegesítő számomra. Ennek ellenére én Norton Antivirus 2005-t használok és meg vagyok vele elégedve. -
dave69 #1 Sikerült megszereznem mindkét progi legfrisebb változatát. Szerintetek melyiket használjam.
Véleményeket, tapasztalatokat várok.
Köszi a segítséget.