453
  • Mustang2005
    Írd kérlek hogyan!!

Köszi!!!
  • MerlinW
    szerencsésebb sztem DVD-re írni image-ben... én ezt csinálom. Egy leezre rámegy 2-3-4 játék, oszt dvd-ről bármikor lehet mountolni.
  • MerlinW
    blindwrite-al ki lehet
  • MerlinW
    Így visszagondolva nem is annyira gáz a grafika, a sok blur effektnek köszönhetően rajzfilmes hangulata van..
  • Mustang2005
    Ezt sem lehet neroval kiírni??

Valamivel egyáltalán ki lehet???
  • MerlinW
    Hátja. Zene nagyon ott van, az akció élvezetes, a grafika fostalicska (de egyrészt a hangulat elfeledteti, másrészt az engem sosem érdekelt.)
    Ja, az autók irányítása és mozgása nagyon rossz:)

Mint az Advent Rising-nál is írtam sztem egy hétvégés konzolos átlagos shoot'em up. Egyszer végigjátszgató, majd elfelejtős, jól.
  • rorr
    Nem rossz játék ez nekem tetszik kicsit(nagyon)konzolos de nagyon szórakoztatónak tünik, gta klón!A zene fenomenális!!!
  • dardevil
    Te, próbáltad már ?
  • Thanatos
    és ez alapján miért kéne kzdeni? mert egy csoálmányos b-kategóriás történnettel emgáldott csoda? :)
  • Mustang2005
    Nekem is elindul!!!

#19 módszer szerint!!!
  • dardevil
    Aki még nem kezdte el, annak 1 kis infó, hogy már kezdje is.

1989-ben Ernesto Cruz a maja dzsungelben megpróbál feljutni a DEA repülőgépére, de nem jár sikerrel. Két héttel később fiát Ramiro Cruz-t kihozza a kábítószer-ellenes csoport a börtönből és közlik vele, hogy ikertestvére Tommy már jó ideje nekik dolgozik, mint beépített ügynök és új információkat szerzett apjuk haláláról. Sajnálatos módon azóta volt egy kis balesete egy gránáttal, így most neki kell beugrania helyette. A külsőnézetes akciójátékban Papa Muerte-t kell elkapni és bandáját ártalmatlanná tenni. Ehhez rengetegféle eszközt felhasználhatunk majd, összetörhetjük az autókat, lophatunk ezt-azt, stílusosan likvidálhatjuk a rosszfiúkat, verekedhetünk az utcákon, de akár olyan sokkal egyszerűbb dolgokat is megtehetünk majd, mint a burrito evés és a tequila ivás.
  • IgH
    Nekem tegnap a #19es módszerrel elindult a gém,el is vittem odáig,h a pasasnak elloptam a kocsit,de ma e akartam indítani és nem ment..mi lehet a hiba? tegnap müködött azzal a módszerrel
  • abonyitomz
    Értékelésem 3 óra játék után:

Grafika: 75% ( jó jó de lehetne szebb is...)
    Hangok/Zene: 90% ( a manü zenéje a legjobb)
    Irányítás: 95% ( minden kézre esik )
    Játékélmény: 96% ( 100%os akció minden percben , nem beszélve a különleges képességekről.. el mariachi a legjobb de poénos még a bika támadás is)
    ---------------------
    Végső: 87%

--->minden akció game fannak érdemes kipróbálnia , stratégia fanok távolról kerüljék ez nem az ő játékuk :)
  • ThugEdge
    ja és az oldalon nézzétek meg a videók közül az elsőt(is) ez annak idején tök nagy sláger volt,legalábbis hiphop körökben,amúgy house of pain és cypress hill havekodások voltak
  • ThugEdge
    amúgy ha vkinek tetszik a menü alatti spanyolos hiphop annak megsúgom,hogy ez egy fájin létező banda
    check:
    http://www.delinquent.sandscope.com/
  • dardevil
    Ez mit jelent pontosabban. Mert akkor inkább leszedem.
  • Istencsászár
    de olyan se volt aminek nem elég a gépem (ésmég ki is irja) és baszik elindulni:)))))))))
  • grebber
    Hát eddig nem nagyon volt olyan Securom 7-es game ami ne ment volna Daemon+regturkával.(Mondjatok nyugodtan ilyet ha van)
  • fitutufi
    ja csak az anti-blaxx szétkúrja a daemont egy idő után, szoval nem ajánlott...
  • Mustang2005
    Bocsi az elöbbi üzenet kérdés volt!
  • Mustang2005
    Tehát így is elindul:

Nekem megy a Clone-os, leírom hogy:

1. daemon teleípt (ha még nincs) All emulation ON
    2. TO. mountol, telepít
    3. antiblaxx telepít, krekkel.
    4. antiblaxx jobb klikk - advanced, save important data
    5. antiblaxx jobb klikk - settings
    6. daemon elérése, motogp.exe elérése beállít
    7. Method: Delete entrys
    8. mount opció bepipál
    9. mds file elérése beállít
    10. device - device0
    11. daemon tools - unmount, exit
    12. regedit - HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EIDOS\TOTALOVERDOSE\CDPath értékét írd át a virtuális meghajtód betűjelére.
    12. totaloverdose.exe jobb klikk kompatibilitás: win2000
    13. antiblaxx jobb klikk run game

Ha így sem megy, akkor nemtom...

ha végeztél a játékkal, (vagy törlöd) antiblaxx jobb klikk advanced - restore important data (csak ezek után tudod elindítani ujra a daemon tools-t)
  • dardevil
    Nekem elindult #19 alapján. Nem nagy szám a játék, de a hangulata a zenék sztem. eltalálták, már 2. órája nyomom. Normál fokozaton kifejezetten könnyű.

• drop
    igen wanadoorol szedtem le és simán megy csakk képet nem tudok beteni a grafika türhetö de a hangulat az tök jó tetszenek a combok a falrol ugorva lönni nagyon király
  • Ma2ska
    Xboxon tolom, nekem jobban bejön mint a GTA, kidolgozottabb, a karakterek is normálisabban ki vannak dolgozva, a játék felépitése hasonló.
  • Istencsászár
    ugyan ez:)
  • drop
    Ciao! Elindult csak képet nem tudok csinálni mert nem engedi a paintba beilleszteni.Nem az ikonnal kell indítani hanem az anti-blaxx-ra jobb egér gombal rákattintva előjön egy menu és RUN GAME
  • Istencsászár
    ugyláccik elavult a gépem ennek a fosnak:))
  • Istencsászár
    najó én nemszedvedek ezzel:D ennyi elégvolt
    Ez gáz.
  • Istencsászár
    Na még ilyet se baxtam :))))))))))))9
    Mondjuk biztos nem lesz akkora durranás mint a San Andreas,de adok neki egy esélyt.
    Én is most töltöm a játékot.
    A képek alapján rendben van,csak az a sok hülye irkálás zavar.
  • Istencsászár
    még 5 file és lentvan
  • dardevil
    Valaki kipróbálta már ?
    Milyen a game ?
  • dardevil
  • drop
    na it képekel ilusztrálva hogy kell elinditani a játékot
    http://www.nforce.nl/forum/viewtopic.php?t=14972
  • drop
    infoja szerint:1 Unpack it.
    Ű