A minde7ó

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mindenóóóóóóó

__|__ ________(*)________

gabber <#eplus2>

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Úgy látszik mindenki ezen lovagol. Ígérem... nem, nem ígérek inkább semmit.
Fyrex
obaz egy nap alatt 3 totyik<#wow2>egy hét alatt akkor mennyi lessz?!<#vigyor1>

Avanti Crociati!

Oh, tényleg. A 'cappricio'-mból hiányzik az 'i', a minden7ómnól meg az N. Mi van ma velem?
Egyébként a film nem volt annyira rossz, mint amennyire lehetett volna. A Minden6ó cím nem olyan rossz, de hangsúlyozom: a minden7ót csak viccbõl írtam. Tudom, hogy... hmm... szar.
gabber_saviola
😄DDDDDDDDDDDDDDDDD

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Esrohnoil
Az haggyán, de még egy "N" betû is hiányzik a címbõl. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Taranov
Az is pocsék volt.
Ócska szóviccekre nincs szükség, ezeknél jobb a semmi.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
😄DD

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

a topik címére gondolsz?
jointeer
hát szerintem nem volt nagy film://

köcsög

Csuhai G
Ez a cím pocsék! A Minden6ó-nak legalább volt valami értelme is. <#whatever><#rolleyes>

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

gabber_saviola
dehogy vagy idegesítõ, lökjed a dumát .....én csak ismerkedek 😄

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Oké, nyugodtan állítsatok le, ha idegesítõ vagyok.
Anyway, a Minden7ót viccból írtam, remélem nem ez lesz a címe.
gabber_saviola
jah

0ppika
Neked minden új topikba muszáj beszólni?

http://epica.nl

természetesen a hír még egyáltalán nem hivatalos - a ricky gervais rajongóknak addig is ajánlom az idei, még friss EXTRAS c. sorozatot. asszem eddig 5 rész ment le belõle. tessék tölteni.
gabber_saviola
ezt is te nyitottad? 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Dynamic
minden7ó...lol...miért lenne ez a címe?Mert 6+1 az már 7?Akkor már miért nem Minden6ó 2 ??
Pyx
csodás egy cím

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Basszus! Bruce Almighty (Minden6ó) sequel érkezik... Jim Carrey nélkül! Evan Almighty lesz a címe és Evanre, avagy Steve Carellre (Evan Baxterként volt az elsõ részben is, de amúgy õ az amcsi Office Ricky Gervaise-e) fókuszál. Minden tiszteletem Steve-é, de azért ez mégsem lesz igazi Jim Carrey nélkül!