A minde7ó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
__|__ ________(*)________
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Avanti Crociati!
Egyébként a film nem volt annyira rossz, mint amennyire lehetett volna. A Minden6ó cím nem olyan rossz, de hangsúlyozom: a minden7ót csak viccbõl írtam. Tudom, hogy... hmm... szar.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Ócska szóviccekre nincs szükség, ezeknél jobb a semmi.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Anyway, a Minden7ót viccból írtam, remélem nem ez lesz a címe.