2363
I am the Doctor whether you like it, or not!
  • Dzsini
    Ha Jennyre gondolsz (#232), akkor semmi különös - újjáéledt, elindult rohangálni, megvan a lehetőség egy spinoff sorozat készítésére, vagy későbbi újabb szereplésre.
  • biomage
    Hali

ma volt 1 érdekes rész az axn scifit, és 1 kérdés formálódott meg bennem :D.
    A doktor lányával mi van?
  • Dzsini
    Külső zenét nem használnak a sorozatban (kivéve ha konkrétan az szól pl. bulikon vagy rádióból), mindegyik Murray Gold saját szerzeménye, és valószínűleg megtalálható a sorozatokhoz kiadott zenei CD-ken.
    Itt a lista alján vannak az új lemezek, virágboltokban is megtalálható mindegyik.
  • Narxis
    Am. nem tudjátok melyik az a zene ami akkor szólalt fel amikor a Doktor a világáról vagy múltjáról beszélt? Az új részekben.

Hasonló mint ez de nem ez szerintem: Link

Szomorú, lassú szám volt és asszem egy nő énekelte, nem volt kórus meg ilyenek.
  • Dzsini
    *Tennant
  • Narxis
    Jaja, David Tannen nagyon adja
  • Narxis
    Ez rohadt jó! :DDD áááááá folytatódjon már a sorozat, alig birom kivárni
  • Renegade
    na, befejeztem a 4+ évadot (amiben negyed évente volt egy dupla rész)...
    ...rohadt jó volt, David Tannenhez nagyon passzolt a karakter.
  • Dzsini
    ...ami kimaradt: nem csak az új sorozat csinál ilyesmit, a mostani rendező, Steven Moffat már 1999-ben is készített egy paródiát, ez a híres Doctor Who and the Curse of Fatal Death, ahol többek között Rowan Atkinson is a Doktor bőrébe bújik:
  • Dzsini
    A Doctor Who készítői (és szereplői) mindig komoly figyelmet fordítanak a jótékonykodásra. A Red Nose Day a beteg gyermekek napja a BBC-n, amikor minden műsor kicsit megbolondul, és rengeteg pénzt gyűjtenek jótékonykodási célra. David Tennant és Catherine Tate már volt műsorvezetője is ilyen napnak, és az új szériának szokása egy-egy rövidke történettel is kedveskedni:

A műsor pedig kapott egy meglepetésvendéget is:
  • Renegade
    Na, befejeztem az új széria 4. évadát, éppen a marson megy a fogócska, ill elkezdtem az anagramma spinoffot.

A hisztis doki eddig a legszimpibb, pláne, hogy az életben elveszi anglia egyetlen szép nőjét, mázlista :-)

Ezt a sorozatot valóban csak kellő humorral szabad nézni, bár érezhetően modernizálódott a 4. évadtól. A Torchwood azért keményebb és borongósabb hangot üt meg. Az amerikai adaptációtól kicsit félek, bár az irógárda kompenzál valamennyire.

• biomage
    Na végre megvan melyik részt láttam, ami nemrég kérdeztem, a 10 doktor 1 része
  • Dzsini
    az a valós alakja, amit látsz - a külseje és a belseje is szabadon választott, nincs olyan, hogy "eredeti" vagy "alap" állapot. Persze, régen volt bőven másik, a Masteré például többször szerepelt, de más időlordoké is.
    http://tardis.wikia.com/wiki/TARDIS
  • biomage
    szóval a valós alakját nem mutatták meg, na és más idő lord hajóját már mutatták?
  • Dzsini
    Nem, elméletileg úgy működik, hogy pár izét átállít rajta, és utána csinálja azt, amit kell (ha másnak a kezében volt, mondta neki, hogy állítsd így meg úgy (pl. 15B-re, 34H-ra, 85-re, vagy 2428D-re), és utána nyomd meg a gombot).

A TARDIS hogy néz ki valójában? Kívülről úgy, ahogy a kaméleon áramkör éppen kialakítja a kinézetét (a Doktornál ez néhány apró kivételtől eltekintve a rendőrdoboz), belül pedig úgy, amilyenre beállítja.

Igen, SJS-nek szónikus rúzsa van, és az ugyanez pepitában - kütyü, ami "dolgokra képes". És abban különbözik a csavarhúzótól, hogy az rúzs, ez meg csavarhúzó (mert egy nő minek mászkálna csavarhúzóval a táskájában). De van például toll is (Partners in Crime), pisztoly is (The Empty Child), és lézercsavarhúzó is (The Sound of Drums).
  • biomage
    mármint legtöbbször nem csinál vele semmit csak megnyomja és megteszi azt amit kell, ebből nekem az vonódik le hogy gondolat olvasással tudja meg azt amit kell tennie.

Amúgy hogy néz ki a tardis valójában?
    Ara tudok gondolni hogy a hajó igazából téren kívül van.

tényleg mi a neve Sarah Jane eszközének szónikus rúzs valami ilyesmi volt a neve, és az miben másabb a doktorétól?
  • Dzsini
    Szónikus csavarhúzó, és úgy működik, hogy megnyomja rajta a gombot, és akkor hülye hangot ad :) (esetleg állítgat rajta ezt-azt)

Egyébként leginkább varázspálca működése van, ilyen alapvető "problémamegoldó" eszköz. Ajtót nyit vagy zár, elektromos vagy mechanikus kütyüt elront vagy megjavít, jelet ad vagy megzavar, elválaszt vagy összeforraszt dolgokat, lehet vele mérni meg felderíteni különféle dolgokat, és még csavart is húz :) Nincs igazán meghatározva a képességek határa, egy időben tönkre is tették (az 5. Doktornál), mert úgy érezték a sorozat írói, hogy kezd sok lenni belőle - a 8. Doktornál jött vissza, a filmben.
  • biomage
    A doktor eszköze hogy működik? ami hasonlít egy autó riasztó távirányítóhoz.
  • biomage
    igen arról lehet szó :D
    alulról az ucso :D
  • Dzsini

A Mester jópárszor meghalt korábban, arról lehet szó, amikor az új 3. sorozat végén a Doktor karjaiban hal meg (3x13 - Last of the Time Lords)... ?
  • biomage
    kicsit gyorsan irtam
    Az utolsó előtti részben a doktor visszaemlékezett mi történt a mesterrel legutóbb, vagyis miután meggyőzte a doktor mestert hogy hagyja abba azt amit csinál, aztán 1 nő megölte.
    Na ez kinél volt? a 9 doktornál?
  • Dzsini
    na akkor ezt érthetően fogalmazd meg mégegyszer :)

A Mesterrel már jónéhányszor összecsapott a Doktor a Földön - találkozott vele a harmadik, negyedik, ötödik, hatodik, hetedik, nyolcadik és a tizedik Doktor a tévében.
  • biomage
    1 gyors kérdés.
    Az ucso részben a 10 doktornál említett egy történetet a múltban lévő mesterről, hogy megpróbálta megszállni a földet, az a 9 doktornál mutatni fogják vagy másik doktornál?
  • biomage
    talán valaki nem tudja :D az axn scifin mutatják a 9 dokit, most lesz a 3 rész, tudom hogy az axnel is megy
  • Narxis
    loooooooool, need
  • biomage
    hát ha ara képes vagy? akkor igen
  • Dzsini
    aha, és lehetőleg legyen nagyobb belül, mint kívül ugye? :)
  • biomage
    nem nehéz megcsinálni :D
    aztán a szobádat olyanná alakítod mint a belsejét és már teljes dr who fan leszel :D
  • Dzsini
    nem, de jó ötletnek tartom.
  • biomage
    ez a tiéd? :D
  • Dzsini
  • Dzsini
    Megkezdődött a Torchwood - Miracle Day (ez lett a végső neve az új 10 részes sorozatnak) forgatása Los Angelesben.
  • Narxis
    LOL, am. az a csaj gyönyörű. :D
  • Andr0
    az mekkora...:D biztos játszottak mér ilyen apja-lánya szerepjátékot is.. :D

"Fenekelj el apu, rossz kislány voltam" :D:D
  • Dzsini
    bulvárhíreink közepette:
    a Doktor feleségül veszi a saját lányát :)

David Tennant eljegyezte Georgia Moffett-et, aki a "lányát" játszotta egy részben, valamint aki igazából Peter Davison, az ötödik Doktor lánya
  • Dzsini
    persze, mindenki arra gondol, hogy a Doktort ölte meg / fogja megölni, erre építették az egész dolgot River Songgal :)

és simán előfordulhat, hogy meg is teszi (tette) (fogja tenni)

jó dolog az időutazók igeragozása :)
  • Alex2
    értem,köszi
    nekem van egy sejtésem hogy kit ölhetett meg, de nem biztos hogy arra az emberre gondolok akit majd megöl,ha azt a személyt öli meg akkor vége lenne a sorozatnak,úgy hogy szerintem nem az lesz
  • Dzsini
    Ez hivatalosan végig a 6. évad lesz, csak a közepén lesz egy nyári szünet, és a teljes történet ez alatt fog lejátszódni (A Csend (többesszámban beszélt róluk Moffat, úgyhogy talán több valami), River Song dolgai: ki is ő, és ki az a Nagyon Jó Ember, akit megölt...)
  • Alex2
    akkor úgy lesz hogy tavasszal leadják a 6. évadot ősszel meg 7.-et vagy ez egyben csak a 6. lesz?
  • Dzsini
    Csinálnak egy komolyabb cliffhangert a sorozat közepére, valamint így lesz mit adni ősszel is - nem az van, hogy tavasszal kezdve nyáron valamikor elfogy a sorozat, és nincs mit nézni karácsonyig - tulajdonképpen két, rövidebb sorozat lesz 7 és 6 részben.

A Sarah Jane 5 még nem lesz kész, a Torchwood New World bár júliusra van kiírva 10 epizód, azért nem annyira fiataloknak való (bár az előző sorozatból már volt családi változat :) ), és soha nem volt olyan nézettsége, mint az alap sorozatnak. A K9-t meg hagyjuk, fura eset lett és távolról van csak egy negyed köze a DW világhoz.