2363
-
#2283 de mér? o_O -
#2282 Én most nem konkrétan a szinészről beszélek.... Nem fogja bevenni a gyomrom, hogy a Doctor egy nő. -
#2281 ez alapján a 15 másodperc alapján szerintem sem illik a szerepbe...ez egyértelmű..... -
#2280 Nincs bajom a női szinészekkel, de szerintem ebbe a szerepbe egyáltalán nem illik bele. Persze ez a saját véleményem, van aki erre várt. Én nem örülök neki, ennyi. -
#2279 me mi a baj vele? -
#2278 Nope thx -
#2277 A 13. Doktor pedig...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jodie Whittaker lesz... :O
-
RED BULL F #2276 A jótól messze áll, de voltak benne érdekes szálak. Szerintem a 9. messzemenőkig jobb volt az ideinél. -
#2275 1963 óta megy a sorozat, láttad az összes régi részt? Meghallgattad az összes hangjátékot? Olvastad a könyveket?
Ha elvonási tüneteid vannak, bőségesen van forrás :) -
#2274 Szerintem jó volt ez az évad, tetszett. A kövi évadra megint éveket kell majd várni? Komolyan aki ezt kitalálta...kövi rész is karácsonykor, hát nyasgem. -
#2273 -
#2272 így már elég egyértelmű (spoilerek a karácsonyi rész szereplőiről) -
#2271 a karácsonyi részben még biztosan szerepel, most forgatják -
#2270 vagy majd csak a karácsonyi részben lesz búcsú... -
#2269 mondjuk ha még nem jelentették be az új dokit, akkor az utolsó részben nem lesz átalakulás v nem mutatják a végeredményt? -
#2268 a karakter jó, de a színészt nem bírom... -
#2267 Amúgy ki mit gondol a csajsziról? Nekem eddig a legkevésbé szimpatikus társ. -
#2266 hmm...érdekes -
#2265 Készül a karácsonyi rész - kivitték a kiállításból az 1. Doktor TARDIS belsőjét
és David Bradleyt (aki a jubileumra készült doku-drámában az első Doktort alakító Bill Hartnellt játszotta) megpillantották a forgatáson:
1 és 12 találkozik? :) -
#2264 -
RED BULL F #2263 10. évadot nézi valaki? Csak szerintem volt borzalmasan gagyi ez a 3 részes, szerzeteses baromság?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Annyiféle irányba el lehetett volna terelni ezt az egész vakság dolgot, nem hiszem el, hogy ezt is így el tudták rontani... -
#2262 -
#2261 -
#2260 -
#2259 azért voltak neki jó történetei Torchwoodban is, meg Doctor Whoban is :)
A Countrycide, a 42, a Power of three szerinem jobbak az átlagosnál. Még az űrhajós dinós is egy jó mókás rész lett. -
#2258 Moffat a 10. évaddal leköszön, ami egyébként 2017-ben jön... és Chris Chibnall lesz az új showrunner, aki nem túl jó részeket írt eddig. A Hungry Earth-ös dupla konkrétan számomra a legrosszabb részek között van. Broadchurch 1. évad viszont fasza volt, de a másodikat meg rossz irányba vitte. Szóval nem vagyok túl bizakodó, de azért remélem, jól fog elsülni... bár erre még pár évet várnunk kell :) -
#2257 még semmit. De vannak tippek, mint Rigsby v Me...
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.12.08. 23:58:29 -
#2256 Én nem olvastam ilyet, szóval nekem nagy meglepetés volt. Ő volt a kedvencem a társak közül. Lehet már tudni ki a kövi? -
#2255 az már hivatalos az évad eleje óta, hogy Coleman kiszáll... -
#2254 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Többet nem lesz Clara? Nagy kár lenne... :( -
#2253 Akkor van egy rossz hírem :) december 25 estig várnod kell. -
#2252 most hoztam be az aktuális évad legutóbbi 4 részét (a hollóstól megkezdve) -
#2251 Melyik évad hányadik részét nézed? :) -
#2250 tya, ezek de kemény részek voltak.
jólvan ez, az évad közepén járunk és még csak most indultak be úgy "igazán" a történések. kérek még! -
#2249 Nekem csalódás volt. Az elejét untam, míg a 2. fele érdekesebb lett. De ez az utolsó rész megint nem nyerte el a tetszésem. -
#2248 Igen korrekt kis évad lett ez úgy mindenestül. -
RED BULL F #2247 -
#2246 pedig a széria elejétől emlegették, a mostani részben meg még külön rájátszott az "enyémavilág"-ra :) -
Evoluti0N #2245 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én se. :'( -