Wonka csokigyári capriccoja

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Közben legoogleoztam. De azér' kössszééé
Dzsini
link1, link2. (google a te jóbarátod)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Azért már elnézést kértem, nem? Bocs, de szét vagyok esve egy kicsit.

So... Nagy Ervin? Hát az ki? Mindenesetre jó volt, gratulálok neki.
Nagy Ervin

Dynamic
Csak egy szerény vélemény, javaslat volt.Nem muszáj a cinikus megjegyzés.
Dzsini
Fõszereplõk: Johnny Depp, Freddie Highmore, David Kelly, Helena Bonham Carter, Noah Taylor, Missi Pyle, James Fox, Deep Roy, Christopher Lee, Annasophia Robb
Magyar hangok: Nagy Ervin, Morvai Gábor, Versényi László, Antall Olga, Lippai László, Makay Sándor, Perlaki István, Götz Anna

ez talán segít?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

hen-tes
itthon néztem -.-

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Kedves... Vadbaromállat... Tökvéletlenül nem ülted végig a stáblistát és nem láttad a magyarhanglistát...?
hen-tes
most néztem meg, nekem tetszett
Johnny Depp filmjeit mindig is imádtam 😄

durva haja volt már megint 😄

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Oh, igaz, Dynamic. Most gondolom elég nagy tahónak tûnhetek mindenki elõtt. Alázatos elnézését kérem Magyarország lakosságának azon elhanyagolható százalékának, akiket ez zavart. (Most már köcsögnek is tûnök, nem? Sajnálom, Dynamic, csak egy ostoba vicc volt.)

Azért tettem bele, hogy WONKA, hogy egyértelmû legyen. Amúgy csak Csokigyári capricciot akartam.
gabber_saviola
kabe 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Dynamic
capriccio
(Amúgy szvsz a Charlie és a csokigyár topikcím kissé egyértelmûbb lett volna.)
Tudom, csak vicceltem. Hehe.

Tudom, sz*r vicc volt.
gabber_saviola
ha rosszul esett a lelkednek akkor pocsi, nem ez volt a szándékom

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Kedves Gabber, ez rosszul esett a lelkemnek. Node sebaj, nem vagyok haragtartó típus, inkább valaki válaszoljon a kérdésemre.
Kb. három hete láttam angliában - szóval nem volt más választásom csak az eredeti nyelv 😊

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

gabber_saviola
Most tökkomolyan 😛

Most tökkomolyan: tud valaki segíteni szinkron ügyben? Bárki? Bármit...?
gabber_saviola
ezt is tenyitottad? grat 😛

Szerencsés vagy. Itt Gyõrben nincs választási lehetõséged: ha szinkronosan jön a múvi, szinkronosan kell nézned. Ez néha kellemetlen de mostanság szerencsére csak a ... gyerekfilmeket szinkronizálják le.

Anyway, az lehet, hogy Willy Wonka (érdekes, a trailerben még a - könyvben feltûnõ - magayrított verzió szerepelt, értsd: Vonka Vilmos) magyarhangja Görög László volt? Nem, ugye?
Én angolul láttam szerencsére. Johnny Depp és Tim Burton mindig jó párosítás 😊

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Ki látta már a filmet?
Szerintem nagyon jó volt, ötletes dumák (még magyarul is) és valamicskét még Dahl-világából is visszatudott adni (ugyan csak két könyvét olvastam). Kár, hogy az umpa-lumpáknak olyan idegesítõ volt a magyar énekhangja, Danny Elfman biztos nagyon jó lehetett (emlékezzünk csak, hogy remekelt a Karácsonyi lidércnyomásban Jack Skellington singing voice-ként).
Van ám egy kérdésem is: érdekes módon sikerült egy - szerintem legalábbis - jó hangot találni Johnny Deppnek a filmben (kicsit infantilis, kicsit finomkodó) nem tudja valaki, hogy ki volt?