5823
-
#1036 NortX vagy Jetcore valameikőtök vegyen már fel msnbe:[email protected] az Mc klánról... -
#1035 reménykedjünk ^^ -
#1034 jajám jó lenne
-
ferenc00765 #1033 Végülis az amerikaik feltehetik valahova az alapfájlokat, az európaiak leszedik, és megpróbálják elindítani. Remélem ze megvalósul és 1-2- nap és nyomhatjuk. -
#1032 Vagy mennyi idő míg egy játék eljut europáig amerikától? :/ -
#1031 Na nekem is van új hírem, ahogy az nforce.nl -en kérdeztem meg, hogymi várható.
A játék kijött USA-ban, de aki a játékot feltöri (asszem a deviance) europai... úgyhogy várhatunk még 1 hetet kb míg euban is kijön, ha csak nem töri fel előtte valamelyik rendes amerikai, de "hivatalosan" warezon és torrenten csak akkor lesz fenn ha eu-ban kijött és feltörték a játékot.
Úgyhogy amíg euban nem jött ki ne is várjátok hogy fennlesz neten... jövőhét közepe vagy vége sztem (vagy fogalmam sincs, nforce-n írták) -
#1030 én is -
#1029 én értem már! -
#1028 akkor figgy
nekem nincs meg a Thaw csak 2 File
-
#1027 attól nem kell le idiotázni!én is belekavarodtam mert mindenki össze-vissza beszél nem lehet követni! -
ferenc00765 #1025 A dohányzás 360%-ban, nem menő. -
#1022 huh megint kezd a helyzet elfajulni:D
megint háború lesz amikor a dobogós helyezést elértük jetcokeékkal:D -
#1021 használd a válasz gombot én is azt teszem és nem neked mondtam! -
ferenc00765 #1019 és ezt mikor mondtad? -
#1018 ezt most nekem montad? -
#1017 mit vadbarmozol?azé állitsad má le magad! -
#1016 meg a szöveg is kilóg -
ferenc00765 #1015 akkor már más is szedné -
#1014 wgyébként a képen a jobb felső sarokban mi az a lejátszás meg ilyenek jel? -
#1012 mit gondolsz warezról -
ferenc00765 #1011 vagy csak fake az egész -
#1010 ja toldd a képeket de amugy honnan van meg? -
#1009 visszatérve a játékra, ha megvan akkor toljad a képeket lehetőleg kisebb képeket csinálj gondolj a modemesekre. biztos sokan örülnek a minél több infonak, képnek stb. -
#1007 nem ugy hogy elég szvsz! -
#1006 én nekem azzal semmi bajom hogy törölted mellesleg asse tuttam hogy te voltál, csak mér kell basztatni nortx-et? -
#1005 csak téged idéztelek. de mondtam ha akarod folytatni akkor menj át a gumiszobába. gondolom senki sem akarja hogy törölve legyen a topik. -
#1003 miért is tomee? mert a cod2 topikban töröltem a felesleges hozzászólásaidat? majdnem minden szó után új hozzászólást kezdtél. nem hiába van a büntetés is. -
#1001 jeee most megmondtad neki:D:D -
#1000 tényleg srácok nyugi inkább a játékrol beszéljünk! -
ferenc00765 #996 Félig meddig igaz mert én ezt a 3 képet GS fórumon láttam, és azt mondták innen való. Átjöttem ide és gondoltam felteszem az nforce-ra nyálcsorgatónak. -
#992 kisöcsém friss regisztrációval vegyél vissza mert nem leszel itt sokáig. -
#991 NortX király az a csaj (de gondolom nem azt akartad megmutatni ... vagy tévedek XD )
de megvan a játék? -
#989 Elegem van... már karácsony óta mondják hogy 1 hét és jön és még mindiog nincs. Már tényleg nagyon elegem van, mit kell ennyi szenvedni -
#988 Hónap már remélem kinnt lesz! -
#987 gyüjjön már warezra
-
#984 nagycucc én meg csináltam 78 millt kyoton -
#983 :SsSSssSS -
ferenc00765 #982 Én már játszottam a Tony Hawk's American Wastelandel, és végig is vittem.
Igaz mobiltelefonon. -
#981 Tony Hawk's American Wasteland
Other products by Aspyr Media
Platform: Windows Me / 2000 / XP / 98
Usually ships in 24 hours
:S -
#980 tök jó lesz thaw.. beraktak mikrofont, mint CSben:D mittom lenyomod M-et és beszélhetsz:D lehet majd oltani a másikat :D