Tony Hawk\'s American Wasteland

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atti12
hát nem tom de igazán jöheten már <#mf3><#boxer><#falbav><#duhos2><#action><#bdead><#wilting>

Fido4life
Kíváncsi leszek a véleményetekre. Amúgy ezt nem értem, PS2-re már szinte egy éve megjelent. Nem értem mit b*szakodnak a PS verzióval......

Thadius
áá nézegettem itt mindent de nem láttam semmi új hírt<#nemtudom>

sk8 4 fun

Balumann
mind1, ugyan azt érem el vele 😛

Balumann
<#gun><#violent><#nemtudom>

Atti12
balu kispizstoly? 😄😄😄 ide ez kell: <#violent><#violent>

Balumann
<#gun>

asfa
kocsog amcsik 😄DD

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Thadius
én nézegettemde nem igen láttam semmit<#nemtudom>

sk8 4 fun

asfa
ja majd lehet én isd ránézek az amerikai hubokra

Balumann
lehet kipróbálom majd hétvégén a DC-t <#merges3><#rolleyes>
talán onnan majd lelehet szedni

asfa
hát asszem europában igen de netre fölkurhatták volna me amerikában kijött elvileg decben

Atti12
csak februárban??? én addigra meghalok unalmamban <#rinya><#rinya>

Atti12
<#rinya>

asfa
ja a kurvaannyát csak februárban lesz

Balumann
hát ja <#nemtudom><#rinya>

Thadius
na ja már mindenki szerelmes csak tony hawk nem akar már begurulni az nforcera😄

sk8 4 fun

asfa
jokis tápik lett nem gondoltam volna és még ki se jött a gáma 😄DD

Balumann
én is kaptam már a fejemre ilyenekért, tanultam is belõle <#lookaround>

Balumann
<#puszi><#law><#mf1>

Fido4life
Ámen, de látod ebben is van külömbség. Hogy te hogy fogalmazol, meg mások.ez lenne a normális, de a mai világban, háááát hadjuk. Ezennel bocsánatot kérek minden TH rajongótol, hogy becsméreltem kedvenc játékukat, megigérem ezentúl, nem fog elõfordulni.

Atti12
ÁMEN 😄

Balumann
na mire beírom már vissza is néztél 1x 😄

Balumann
úgyis visszanézel még miket írnak, azért kiváncsi vagy úgyis hogy mit fognak rá válaszolni 😛
Úgyse fogják hagyni a THUG2 rajongók hogy csak így lebecsméreld a kedvenc játékukat így hogy szar, nem is mondom nem is könnyü elviselni 😄
Azért nem kéne ennyire komolyan beírni valamit hogy nem tetszik, meglehet ezt finomabban is fogalmazni. Például én se szeretem a fifat, vagyis utálom, mégse mondom azt hogy ennél szarabb játék nem is létezik, fos meg minden, régebbi jobb volt, stb... gondolom érted.
Azért azt ajánlom hogy ahelyett hogy ránézel és azt mondod úristen, mennyire nem valósághü, ahelyett inkább játsz vele 2-3 órát vagy több napot, és utána mondj véleményt róla, mert úgy már tényleg van okod is mondani 😊
(én is játszottam a fifa 2005 demojával nem nálam, az alapján mondom hogy nem tetszik az egész...)
Itt TH rajongók vannak legtöbben, úgyhogy tényleg ne írj ide olyan témában hogy miket szeretsz, ki a noob, meg ilyenek, és akkor béke lesz 😊
Aztán majd remélem összefutunk a THAW-ban <#miaz>

Fido4life
Nem én kezdtem. No mind1 East meets West 4 peace 4ever!<#worship>

Atti12
na mid1n nicns harag <#vigyor3>

Fido4life
Na jóvan már<#mf3><#wave> most már tényleg befejeztem, nem akarok leesni a székrõl.<#vigyor2> Ha Tony Hawk-nak te és a hozzád hasonló "emberkék" képviselik, a rajongó táborát, akkor igazán sajnálom, õt és a játék készítõit.(mondjuk annyira nem kell, pénz jön rendesen, de azért is...)
Elmondtam a véleményem, kész, pá, isten ágyon!<#worship><#taps><#integet2><#wave><#eljen>

Atti12
<#crazya>

Atti12
nem tom szerintem "izlések és pofonok" mindeki azzal játszik amivel akar. Fido ez tom dedósan hangzik de az az idétlen aki mondjaa 😛 de igaz.

Fido4life
Én már erre nem tudok mit mondani. Nem pazarlom az idõmet, idétlen emberekre....

Atti12
ja amugy én aragorn vok gondolom örülsz RUFUS <#hehe>

Balumann
m

Balumann
Én már csak tudok, sokat forumozok 😛 (mondjuk nem a saját oldalamon <#ravasz1>)

Balumann
nem feltétlenül. A forum azért van hogy mindenki saját véleményét kifejtse, és kibeszéljék a játékot, vagy esetleg segítséget kérjenek.
Az viszont forumba úgy tudom hogy szabály hogy nem szabad a másikat le"noob"-ozni mert valamilyen más véleménnyel van mint amit egyes emberek gondolnak. <#zavart1>
Sok embernek nem egyezik a véleménye, nem kell minden forumba egymást cseszegetni, privibe kilehet beszélgetni...

Atti12
lol thps 2,THUG1,THUG2 rulzz 😄

NortX
ja és még valami...

idézet a #272 üzibõl> "NEm tom mit izdultok rá. Lóf*sz az egész. Szerintem."
Fido4life ha nem tetszik a Tony hawk's akkor mi a fa**é írogatsz th forumokra ?
Szerintem ez a topic azoknak szól akik szeretik a Tony hawk's részeket és várják a Thaw ot

mycomp:>Intel Celeron D 2.6 | 1 Gb ram | Ati Radeon 9600 Xt

NortX
hát nem toom én Mostanába 😄

és Fido4life nem tood ki a noob ??<#vigyor2> nézz tükörbe vagy nézd meg a score-jaid Tony hawk's okban és megtood ki a noob <#nyes>

Balumann
Hát igen sajna, ahoz a teknikához émg messze vagyunk hogy valósághû játékokat gyártsanak, úgyhogy inkább a látványra meg a játék élvezetre mennek. Az meg sztem hogy ki noob és ki nem noob nem tartozik a forumba.
Call of Duty mindegyik része sokkal jobbvolt a Moha-knál (én véleményem, nem kell belekötni). Bár multiba nem tudom, moha -val nem multiztam csak képeket láttam netbõl, nem vág oda a grafikája sem, CoD-nál szintén nem jobb. Ráadásul a CoD 2 már odavág az egésznek, az isteni lett single-ben.
Tony hawk-ba az 1 volt a legélethûbb, csak kár hogy a PC-s verzió nincs meg, nintendo emuval játszok vele mostanában 😛 Nem tudom, a THUG2 nagyon bejött, de elõtte a 4 volt ami igazán megkedveltette velem a játékot, a 3-al is játszottma de az nem annyira volt jó. THUG1 meg inkább a thps 4 fele közelít (lassabb játékmenet, grafika, pályaméret és a mozgási teknika is 4 fele húz, bár a THUG2 trükkjei és a séta + faltól elrugazkodás már javított a játékon.
Focis, kosár meg az ilyen játékokat utálom...

Fido4life
Nézzétek, nekem azér THPS 3, mer az volt meg legelõször, és a többi már nem tudott annyi újítást, felmutatni hogy lekössön. De én most emiatt nem akarok veszekedni, ez az én vélemény, akinek inge, vegye magára, bánom is én....
A CoD-ot én nem utálom, és a CoD még mindig reálisabb mint a MOHAA, mer ott nem kib*sznak azútra, és egymagad nyírod le a nácikat, hanem taktikusan, csapatban.
Amúgy örülök hogy nagyjából, egyet értünk......

Csuhai G
Szerintem az óriási hülyeség, ahogy te a játékaidat választod! Csak azért tetszik jobban a Fifa, mert "fifás" vagy...szvsz ez már súlyos!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

jetcoke
fifa reális! < és jó > grafikában PES5 oda basz neki de én fifás gyerek vagyok úúúúúgyhogy jobban teszik .. persze kár h PCre fifa06 olyan mint fifa04 PS2re xD és FIFA STREEThez képest kábé fifa97<lol

omfg...

jetcoke
én is utálom codot(mert mohaa volt az elsö ww-os game ugyhogy elmehetnek a sutyiba) meg feart (sose jöttek be az ilyen stilusu FPSek lásd HL2- utálom azt is)söt rühellem mw-t még a gta-t is mert unalmasak (gta egy rakás fos .. grafikailag és történet is kis gyerekeknek lehet elmegy) MW.. u1 volt a legjobb azt még szertettem... jah és thsp3 télleg jó volt de azért legjobb th marad a thps4 annál jobb nem kell < kár hogy nincs neten observe combo után, akkor lenne tökéletes... amúgy meg kár veszekedni mert MO-n kábé 4 ember tudna valamit is thug2röl vagy többiröl... nortx tudod kikre gondolok xDDD< te is benne vagy < ugy hogy nem kell veszekedni a lámákkkal.. nem tudják kivel beszélnek 😛 <ez azé dicséret vedd úgy trial😄> fido meg ugylátszik lelki társ < már csak az kéne hogy szeresse a LOTR-t, RPG-ket, MMORPG-ket, meg a régi stratéger gameket< ah és az a másfajta FPS amit szeretek a quake3 stílusa ami utánozhatatlan 😛PPPPP ut ujak is szarok COPY csak ...

omfg...

Fido4life
Nem tom, ki a noob, te mondtad hogy milyen játékokat szeretek én csak kijavítottam. Szal:<#mf2><#action>

NortX
na húztam aludni mert holnap suleeee <#vigyor2>

NortX
Elhiszed hogy le**arom hogy milyen Játékokat szeretsz ?<#idiota> Thug2 ben vagy akármelyik Th-ban meg ugyis noob vagy <#eplus2><#wilting><#banplz>

Fido4life
Az NSFMW-t olyan hamar meguntam, ahogy illik, F.E.A.R. nem érdekel, nem vok oda a horror FPS-ér és a CoD 2 nincs meg<#vigyor3><#beka2><#buck><#hamm><#integet2>

NortX
Los Angeles nem vami jó ez tény.. de ott van pl New Orleans vagy Aus vagy Skatopia vagy Ap vagy Barca <#crazya>

uhm és a reális game.. gondolom te is szereted az nfsmw-t esetleg F.E.A.R. vagy Cod 2 bla bla bla ...

eggyik se Reális . a Játékok soha nem arról voltak híresek hogy reálisak lennének

<#circling>

Fido4life
Kölcsön adtam a haveromnak és ugyanezt mondta.
Nézd én már ezt leírtam, de sebaj: nem kértem volna sokat: új fizikát, szebb garfikát és hogy ne verjenek át, ha meg nézed ebbõl az "egész Los Angeles.bõl" fele se igaz. De ha neked tetszik, tiszteletben is tartom, sõt tényleg velem van a baj, mert én jobban szeretem a reális játékokat, amitõl (és remélem ebben egyet értünk) a THAW messze nem ilyen.

Thadius
ezaz mondd csak meg neki😄

sk8 4 fun

NortX
biztos veled van a bajj..hmm miért lenne ló*sz? nem toom miért kell szidni..mert ügyetlen vagy a játékhoz attól még nem kell leszarozni. monnyuk thps el nem igazán játszottam talán most egy két hete(Thps4) ... és mit monnyak teccik de azért az Ug2 (Underground 2) jobb. amugy Ug 2 vel már egy éve tolom (neten) 😊 <#wink> forradalmi ujjítás hidd el hogy sok van 😊 de szerintem te a játék
50% -át ha ismered ha kijátszottad a játékot 😄

de lehet hogy neked is az a gondod mindt annak a Game Overes csákónak a Fix.tv-n
>>>Bonyolult az irányítás LOL 😄😄😄😄 ha nem teccig a game nem kell vele játszani és végkép nem kell fikázni

huh 😄 asszem ennyi volt a regény 😄