Tony Hawk\'s American Wasteland
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
talán onnan majd lelehet szedni
Úgyse fogják hagyni a THUG2 rajongók hogy csak így lebecsméreld a kedvenc játékukat így hogy szar, nem is mondom nem is könnyü elviselni 😄
Azért nem kéne ennyire komolyan beírni valamit hogy nem tetszik, meglehet ezt finomabban is fogalmazni. Például én se szeretem a fifat, vagyis utálom, mégse mondom azt hogy ennél szarabb játék nem is létezik, fos meg minden, régebbi jobb volt, stb... gondolom érted.
Azért azt ajánlom hogy ahelyett hogy ránézel és azt mondod úristen, mennyire nem valósághü, ahelyett inkább játsz vele 2-3 órát vagy több napot, és utána mondj véleményt róla, mert úgy már tényleg van okod is mondani 😊
(én is játszottam a fifa 2005 demojával nem nálam, az alapján mondom hogy nem tetszik az egész...)
Itt TH rajongók vannak legtöbben, úgyhogy tényleg ne írj ide olyan témában hogy miket szeretsz, ki a noob, meg ilyenek, és akkor béke lesz 😊
Aztán majd remélem összefutunk a THAW-ban <#miaz>#miaz>
Elmondtam a véleményem, kész, pá, isten ágyon!<#worship>#worship><#taps>#taps><#integet2>#integet2><#wave>#wave><#eljen>#eljen>
Az viszont forumba úgy tudom hogy szabály hogy nem szabad a másikat le"noob"-ozni mert valamilyen más véleménnyel van mint amit egyes emberek gondolnak. <#zavart1>#zavart1>
Sok embernek nem egyezik a véleménye, nem kell minden forumba egymást cseszegetni, privibe kilehet beszélgetni...
idézet a #272 üzibõl> "NEm tom mit izdultok rá. Lóf*sz az egész. Szerintem."
Fido4life ha nem tetszik a Tony hawk's akkor mi a fa**é írogatsz th forumokra ?
Szerintem ez a topic azoknak szól akik szeretik a Tony hawk's részeket és várják a Thaw ot
mycomp:>Intel Celeron D 2.6 | 1 Gb ram | Ati Radeon 9600 Xt
és Fido4life nem tood ki a noob ??<#vigyor2>#vigyor2> nézz tükörbe vagy nézd meg a score-jaid Tony hawk's okban és megtood ki a noob <#nyes>#nyes>
Call of Duty mindegyik része sokkal jobbvolt a Moha-knál (én véleményem, nem kell belekötni). Bár multiba nem tudom, moha -val nem multiztam csak képeket láttam netbõl, nem vág oda a grafikája sem, CoD-nál szintén nem jobb. Ráadásul a CoD 2 már odavág az egésznek, az isteni lett single-ben.
Tony hawk-ba az 1 volt a legélethûbb, csak kár hogy a PC-s verzió nincs meg, nintendo emuval játszok vele mostanában 😛 Nem tudom, a THUG2 nagyon bejött, de elõtte a 4 volt ami igazán megkedveltette velem a játékot, a 3-al is játszottma de az nem annyira volt jó. THUG1 meg inkább a thps 4 fele közelít (lassabb játékmenet, grafika, pályaméret és a mozgási teknika is 4 fele húz, bár a THUG2 trükkjei és a séta + faltól elrugazkodás már javított a játékon.
Focis, kosár meg az ilyen játékokat utálom...
A CoD-ot én nem utálom, és a CoD még mindig reálisabb mint a MOHAA, mer ott nem kib*sznak azútra, és egymagad nyírod le a nácikat, hanem taktikusan, csapatban.
Amúgy örülök hogy nagyjából, egyet értünk......
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
omfg...
omfg...
uhm és a reális game.. gondolom te is szereted az nfsmw-t esetleg F.E.A.R. vagy Cod 2 bla bla bla ...
eggyik se Reális . a Játékok soha nem arról voltak híresek hogy reálisak lennének
<#circling>#circling>
Nézd én már ezt leírtam, de sebaj: nem kértem volna sokat: új fizikát, szebb garfikát és hogy ne verjenek át, ha meg nézed ebbõl az "egész Los Angeles.bõl" fele se igaz. De ha neked tetszik, tiszteletben is tartom, sõt tényleg velem van a baj, mert én jobban szeretem a reális játékokat, amitõl (és remélem ebben egyet értünk) a THAW messze nem ilyen.
50% -át ha ismered ha kijátszottad a játékot 😄
de lehet hogy neked is az a gondod mindt annak a Game Overes csákónak a Fix.tv-n
>>>Bonyolult az irányítás LOL 😄😄😄😄 ha nem teccig a game nem kell vele játszani és végkép nem kell fikázni
huh 😄 asszem ennyi volt a regény 😄