40
Minden ami Hamman és AC Schnitzer. Képek, Tuningok stb.
-
John1987 #40 Komoly egy X5ös:D
Sztem a hamman tuningok a legjobbak:) Zegen is van egy új 5ös BMW:) Majd ha lesz fényképezőm belinkelem:D -
#39 hamman x5
-
#38 ezek a tuningok mondjuk elég borsos áruak szal kell rá sporólni rendesen... -
#37 az e38 as 7 es odavág nagyon. -
#36 ÁÁááááá a felső de durva ! :o
(a többi is persze :D) -
#35 és akkor a rossz képek újból!
tehát:
Hamann M3
Schnitzer M3
-
#34 Néhány Schnitzer BMW a régebbiek közül
és egy újabb darab!:)
-
#33 nem jók sajna nem látszanak... :( -
#32 erre :) -
#31 -
#30 AC Schnitzer M3
-
#29 Hamann M3
-
#28 én lennék az áldozata... :D -
obe #27 olyan mint egy szemét cápa csak arra vár hogy zabálhasson:) -
#26 Az egyszerűen mindent aláz :) Nálam abszolút kedvenc jelenleg! -
obe #25 deazérakocsiszépnem? -
#24 Ejj, az nem lenne baj, hogy nagy, de nem 4:3 arányú :((( -
obe #23 húú.bocs a méretért -
obe #22 bár nem vagyok nagy autós őrült, de akad 1-2 képem, meg hogy ne süllyedjen el a topicod -
#21 Jól mondod! -
#20 Szerintem ez a leghíresebb hamman BMW. De csak szerintem. Több tona újságban láttam és hát...
-
#19 én most egy E36 os Hamman Ac tuningkeveréken töröm a burám csak remélem lesz elég pénzem... -
#18 Nyugi,én is megkaptam anno a magamét a V8 topicomért...sőt,sikerült bezáratni is a nem tetszőknek,de rendesek voltak a moderátorok,és meghallgattak. Annyi felesleges topic mellé befér ez is szerintem. Majd ha a modik úgy döntenek takarítanak,de addig kár harcolni ellene. Jó ez! -
#17 Nemrég teszteltem egy Hamann tuningos BMW-t...(nemrég:kb 1 éve )
Hát...éreztem a huzatot...pedig nem volt nagy tuning rajta,csak egy szép optika,egy kipufogó rendszer,és 1-2 kis dolog a mociban. De elég volt ez is. A szépsége mellett tudott valamit... -
#16 hogy témánál is maradjunk!:)
BMW Hamann E39
-
#15 Természetesen. A hülyeség mindig hülyeség marad akárki mondja. Az nem mindegy, hogy KI szerint hülyeség. -
#14 de a hülyeség az hülyeség marad nem??? -
#13 Bocs, kurvára nem mindegy, hogy valaki itt van a kezdetektől, vagy csak pár hónapja. -
#12 tehát fél éves reggel nem, de 5évessel neked már elnézendő...
gratulálok. -
#11 5 ev alatt elfer nem??? majdnem 100 szor tobb hsz al..
en is csinaltam felesleges topikokat de ez is felesleges.. a tobbivel egyutt. .de ha ennyire eroltetitek akkor tenyleg jobb lenne egy kulon auto-motor forum -
#10 THX!! -
#9 vannak olyanok akik hamman illtve ac tuningokat csinálnak saját autóira. pl én. itt legalább lehetne egy konkrét dologról beszélni nem pedig 7 felé mint a autó mánia topicba. Raknék képet ha tudnám hogy kell de nem vok 37 éves létemre spíler.
remélem nem bannoljátok és értelmes dolgok is lesznek még itt. -
#8 mondjuk neked is szép topicjaid vannak... -
#7 ez van -
#6 AC Schnitzer BMW 6
[url=http://kepfeltoltes.hu/view/050825/BMW_AC_Schnitzer_ACS6_-_1024x768.jpg][/url -
#5 tok felesleges a topik. ez baromira elfer a sima auto mania topikba.. lesz 5 hsz osztan csumesz... -
#4 ha te mondod... -
#3 AC Schnitzer BMW 7
-
#2 nahjo. ezt toroljetek ... vagy csinaljatok kulon Auto-Motor forumot -
#1 Na képeket ide infókat stb.