Adatforgalom-figyelő

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali!

Nekem az lenne a kérdésem, hogy létezik e olyan progi ami nem csak az össz háló forgalmat méri hanem a le illetve feltöltött mennyiségeket programonként is leosztja. Én csak azt akarom számoltatni amit utorrenttel töltök le és fel, amit total comanderrel ftp-rõl azt nem. De az eddigi progik amiket kipróbáltam (DUmeter BWMeter netlimiter nettraffic bwmonitor) nem voltak erre képesek, vagy csak én nem találtam meg bennük ezt a funkciót?

Segítségeteket elõre is köszönöm!

Üdv: Rihi87
Felraktam a Netlimiter 2 Monitort, és lenne egy kérdésem.
Azt értem, hoyg mit jelent a Local Network és az Internet zona, de a my Computert nem. Azt nem értem miért azonos a fogadott és a küldött adatforgalom.Valaki elmagyarázná?

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

A net-limitert- már próbáltam. Szerintem ott csak a seességet lehet korlátozni. Speed limiternél szintén
Jah igen, már látom írták és a hátrányát is. Sorry. Bár nemtom más progi kiszûri-e amit ír Dzsolesz.

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

Mondjuk adatforgalmat nem korlátoz, de méri: DU meter (nem ingyenes)

Sziasztok!
Ismertek olyan progit amely adatforgalom korlátozás funkciót is tartalmaz?
<#conf>
Igen az ilyen kép letöltésének és Flash letiltásával tényleg rengeteget tudsz ”megspórolni” 😞
Csak éppen a lényeget nem fogod látni.
A DU Metet tényleg jó, de van egy nagy hiányossága. Routeren vagyunk kapcsolódva a nettre, és a DE Mete a belsõ hálózat adatforgalmát is figyeli és persze úgy rögzíti mintha a nettrõl töltöttem volna le vagy fel. Elég intenzíven használjuk a belsõ hálót és így naponta több 10 GB-nyi adatforgalmam van amit nem valószínû, hogy a Nettõl töltöttem 😊
Nem tudtok véletlenül olyan progit ami a belsõ adatforgalmat kiszûri? Én s keresgetek azért.

Tegnap olvastam, hogy a T-com kirúgott 50 korlátlan szerzõdésest, mert túl sokat töltöttek le.(Tudom nem mai a hír) Ha valakit érdekel : http://index.hu/tech/net/toffline0806/
Hihetetlen. Felháborít, hogy ezek a cégek mindent megtehetnek. És még õröljünk, hogy a jelentõs pluszköltséget, amit a túl sokat letöltök okoznak a T-com-nak, nem nekünk kell megfizetni. Röhej
Hát mi van itt??? Nem jó ez így…
sokoo
Én amíg GPRS-t használtam az Opera böngészõ segítségével csökkentettem az adatforgalmat. Kikapcsoltam a képek letöltését, letiltottam a felbukkanó ablakokat, és a flash animációk letöltését. Havi 100-130 óra netezés + chat belefért 200 Megába. (Mondjuk ebben azért a Vodafone tömörítõ-eljárása is benne volt rendesen)

This is the beginning of the end.

Aquli
Van valakinek arra ötlete, hogy hogyan lehet csökkenteni az adatforgalmat?
Csak simán internetezgetek, oldalakat nézek, és a megák meg csak úgy ugrálnak le, pedig közel sincs az oldalon annyi adat. Ezt hogy lehet kiküszöbölni?

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

HiPPoNaX
a megoldas erre is DU Meter :]

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

pedestrian
olyan progit nem tud valaki, ami kijelzi a le és fel töltési sebességet? jó lenne, ha az systemtray-en tenné mindezt.

Aquli
Kösz a helpet srácok.

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Igen, ettõl tartottam. Köcce.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

HiPPoNaX
igen, a program csak azt a forgalmat figyeli, ami az adott gepen atmegy, de mivel routerrel osztod a netet a masik gep forgalmanak koze sincs a gepedhez

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

Kérdés: mivan akkor ha valaki router mögül netezik? Akkor csak úgy mérhetem a teljes letöltést ha mindkét gépen rajta van a progi? Gondolom.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

PetruZ
Igen.
Elusive
menti az

Montanosz
a feltöltés is beleszámít nem?

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

PetruZ
Azért arra figyelj, hogy a t-onlány a forgalmat teljesben méri a saját végpontján, ami picivel több lehet, mint amit te mérsz. Az online ügyfélközpont oldalukon mindig meg tudod nézni, hogy éppen hol jársz az õ mérésük szerint.
menyus77
3 giga? azt be kell osztani rendesen..

Sland
sorry lemaradt hogy 5 perce

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sland
szerintem is. én is ezt használom. perce...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

NuCLEARScoRp
Én a Bandwidth Monitor Pro-t használom... szerintem az a legjobb!

Innen töltheted:

Bandwidth Monitor Pro

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

Met
Crystal Internet Meter

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

DanielT
DUmeter mindent üt.
Netlimiter jo, de nekem sok gondom volt vele. Hasznos ha testvernek limitalni akarod a netet. 😊
Dumetert ajanlom, mert nagyon kicsi egy egyszeru prog. jelez ha tullepted a hatart amit beallitottal. 😉

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

NetLimiter, igaz csak kiírja a feltöltést/letöltést, asszem nem menti

stratoman
precision

Bazinga!

Aquli
Hello!
Nem találtam ilyen topicot. Szal ADSL-em lesz, de 3 gigás korláttal. Olyan progi kéne, ami figyeli és naplózza a netforgalmat, hogy tudjam, mennyi mbytenál tartok.
Elõre is köszi