Mi vár rád a suliban?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem nem lesz komoyl tanitás nálatok a péntek,semmi izgi...Nálunk már a csütörtök ünnepböl áll talán...
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
csak ezt a iciri piciri dolgokat kell kibirni,és szvsz,de persze szünetre is adtan sk mindent...ma már megkaptuka szüneti adagunkat/repetánkat mûszaki szakrajzbol😊
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
csütörtökön meg elogok,szoval márcsak 2 nap számomra,bár az osztály fele elmegy a picsbe csütörtökön ^^
nah mág 1 hetet kell kibirnom,oszt szünet...de jobban örültem volna ha már a következö hét szünet lenne...várom a karácsonyt,a suliban már a karácsonyfa helyet kapot...és várom a havat !
#2255 : hálistennek laza óráim vannak
azon a héten hétfõn lesz nálunk party, ajándékozás... 😊
ekkora bunko parasztot mint te...
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
ilyenkor én már repültem volna a sulibol...