2585
Mi vár rád a suliban?
-
Jó.Majd megpróbálok segíteni. :)
-
Fősuliba járok és ha ebben a félévben sem sikerül a matekom, ami már 3.-szorra veszem föl, akkor kirúgnak. Szal ez most nagyon necces, jó ez a diák élet. Sok a kedvezmény, már ezért megéri tankötelesnek lenni :))))
-
sztem érdemes megvenni az újabb tankönyveket. oszt társam is úgy járt tavaly, h nem rendelt meg egy csomó könyvet, gondolta majd a tesója volt TK-i megfelelnek. Törit szinte nem is tudott tanulni, annyira más volt a könyve.... -
én segítek ha tudok, ami eléggé valószínűtlen, mivel te idősebb vagy......:DDD
de azért te segíthetsz majd nekem-.......:DDDDD -
-
Már csak 5 nap. -
Házi feladat.
-
Én egyetemre megyek szal rám a sok zh mellett a fetrengés vár :D -
Ha majd feljövök segítséget kérni akkór segítetek majd?A feladat megoldásában.! -
jah -
én a középiskolai könyveimről beszéltem -
Clint, te hányadikos leszel most? -
bármikor jól jöhet, ki tudja, mikor lesz rá szükség...vagy ha vkinek kell (kisgyerek, akármi), akkor oda lehet neki adni -
Nehogy azt mond már, hogy érettségi előtt az Álltalános könyveket fogod olvasgatni.(nézegetni)
-
nem jön rosszul az érettségihez.... -
Egyébként ti minek tartottátok meg a régi könyveket, mi érdekesség van benne? -
várnak a kedves gyerekek akik alig várják hogy behajtsam rajtuk a védelmi pénzt -
Mi oda adtuk ismerősnek majd jó lesz a gyerekeinek. -
nekem is meg van az eddigi összes könyvem egy szekrényben.........:DD -
ált iskola 5.-től kezdve közép 12-ig minden könyvem, füzetem megvan az egyik szekrényben a verandán -
nálunk csak a müvtöri könyvet kellett, és azt is csak azoknak, akik nem vették meg, én megvettem -
azokat nevezik tartóstankönyvnek amit évvégén vissza kell adni.......:DDDD -
Mi hárman vagyunk gyerekek a családban ezért ingyenes (9 ezerig :DD).......:DDDD -
Én most 10. es leszek.Év végén vissza kell majd adni. -
anyád az! -
-
nálunk is ez van:O -
hát ezt én se tudom de nem izgulom majd később tanulok ha tanulok belőle -
Nekünk anno 9.-ben volt ingyenes, mégpedig úgy, hogy szeptemberben kifizettem a könyvek árát, és novemberben visszakaptam az összeget. -
hát annak örülhetsz
nagy öröm -
Neem ingyen volt 9 ezerig......a többi meg tartós tankönyv......:DDD
Szal én nem fizettem semmit, de ha a tartósak helyet újatakartam volna akkor még +8 ezer vmennyit kellett volna fizetnem....... -
Nekem ingyenesek a könyvek. :D
-
hy -
Ben C #190 Nekem ma kellett. 20. 060 ft volt :| -
nekünk anno mindig 2. vagy 3. nap kellett menni érte, de soha nem iskolakezdés előtt... -
Ben C #188 :DDDDD! -
nektek nem írják ki a sulinál?? :DD -
Én még azt se tudom mikor kell menni a könyvekért. Lehet már rég menni kellett volna :D -
nekem csak félévkor vagy később........:DDD -
nekünk mindig utolsó héten van.......:)
És nem kaptam meg az irodalom meg az ének könyvemet........
láccik hogy Csababá válogatta össze......