2585
Mi vár rád a suliban?
-
#544 hat, sztem mi meg a 2.vh-ig se jutunk el, faktos tetelekkel meg a 11 tetelbol a 2.8 nal tartunk szal az is eselytelen.
amugy ki van love az emelteseknek az, hogy jofej legyen a tanar -
#543 aham. mondjuk még van 2évük h behozzák a tanárok:) -
#542 CSúzli várt -
#541 magyar az más tészta, én azt éreccségi előtt 6 órával futottam át -
Hoopy #540 Nyugi mi a gimiben magyarból a 4.es könyv 75%át nem vettük át....februárba nyitottuk ki először kb...de meg lett az 5ös érettségi igaz otthon magadnak kellett megtanulni a lényeget de ez az iskolák zömébe így van h 1-2 tárggyal elmaradnak a tanárok.... -
#539 valószínűleg a tanár olyan szóbeli tételsort rak össze hogy nektek jó legyen
ne parázz -
#538 pff ez mekkora sziváss. -
#537 Akkor szépen fogod magad, és önerőből megtanulod. Iskolák 90%-ban nem fejezik be a tananyagot érettségire. -
#536 mi van olyankor, ha érettségire nem fejezzük be a töri könyvet?szóval nem haladunk úgy ahogy kéne a tananyagban;) -
#535 neki sincs....:DD
ő a tollas technikát használja.....:DDDD -
#534 Én azért kaptam 1est mer megkérdezte vendéglátás tanár mik a Vendéglátás A,B,C, értékesítésének jelentései, én meg aszondtam az ABC 1 együttes és erre -
#533 .Keresél. Kérjél öcsédtől.:D -
#532 honnan a picsából szerezzek én 2 mágnest??? -
#531 Két mágnes kell hozzá 1et felűlre 1et alúlra.És alúlra oda rakod a puskát.Nekünk is fa pad van a suliba. CSak a mágnest takard el a pad tetején. -
#530 :DDD az király!!
nálunk már tök szarok néhány termet kivéve......de tényleg csak 2-3 terem van ahol normális...... -
T1 #529 nálunk is fapad van... -
T1 #528 -
#527 az jó, de nálunk fa pad van nem sokat érnék egy mágnessel......:DDDD -
#526 Az szívás :DDD
Nekem vagy a lap alatt, vagy mágnessel oda fogatom a pad aljához a puskát.loll
A tanár hiába néz be a padba, nem talál semmi.:DD -
T1 #525 :D lol én azé kaptam gazdaság ból egy 1-est mer a füzet doga alatt a padban volt és nem a táskamban..looollll -
#524 De kihalt ez a topik :DD
Kaptam egy szaktanárit a fizika tanártól :(..+1 karót is. -
#523 neked is...:) -
#522 midnkinek jó hétvégét és jó szórakozást. de azért tanuljatok.........de csak egy kicsit.:) -
Darkboy #521 utolsó óra elmaradt jippi :)) -
#520 Végre hétvége! Jupppííííííííííííííí...... -
#519 MA jó megsz"ptam.Bementem 7:30 mer elvileg akkor lett volna gyakszi és kiderült hogy 12:45-re kell bemenni:)Így az egész osztály mehetet haza.A köcs"g tanárok meg nevetnek. -
#518 köszike...... -
Marchus #517 áh wazze, télleg!
meg van a RNS, meg a többi faszság, amire már nem emlékszem (bár megtanulni se tanultam meg nagyon -p ) -
#516 Megelőlegezem a :) -
#515 -
#514 2-3 év múlva kérvényezhetsz mellé 1 gyógypuszit is..... -
#513 -
#512 1 kis HP kell az helyretesz! -
#511 Nem is kell! :DDD -
#510 Gondolom mitől!!De nem írom le. -
#509 Na találd ki, vajon mitől?? :DDDDDDDDDDD -
#508 Nem tom pontosan hogy volt felírva, csak 1pillanatra néztem fel és ezt láttam. :)Amúgy röviden DNS.! -
Marchus #507 bah, mind1, mind2-őt utálom, főleg a szerves kémiát, + ami biosz anyag is hozzá tartozott...
egyébként nhem dezoxiriboznukleinsav? mind1, totál hülye vagyok ebből xD -
#506 biosz órán figyelj és megtudod. -
#505 Nekem is 12:30 tól kb. 17ig. gyakszi