2585
Mi vár rád a suliban?
-
#624 de nem fogok
na jóéjt pici -
#623 A modoron lehetne változtatni -
#622 sajnos ezt pl. 30on tul nehez megcsinalni, mert akkor mar bejaccik a horkolas is
de ha nem is suliban, de konferenciakon ugyanolyan priman lehet aludni -
#621 ennyi közgazd óra mellett most aztán kurvára meglepődtünk ezen -
#620 arról lenne szó h infantilis vagy :| -
#619 Én 11.-es vagyok de nincs fizikám :P
-
#618 tanultam már.csak ilyenkor már nem megy igazán:)majd holnap reggel... -
#617 akkór tanulj mert karó lesz és muterod "megől téged" -
#616 holnap írunk fizikából-rezgések-. huu nagyon nem bírom a fizikát. minek van még 11.ben is...:| -
#615 az!! :DDDD -
#614 jujdejó:) -
#613 -
#612 mostmár jobb 11.be: 2X 6, 2X 8, 1X 7 órám van -
#611 szopás....:((
nálunk az évfolyamba nekünk van a legtöbb óránk......
tök irigyelem a többi 8.-ost akinek van 4 meg 5 órája is.....:(( -
#610 nekem 8.ba 3X volt 7 órám, 1X 6, és 1X 8:( -
#609 az király...... -
#608 jah, ma is ataludtam 2 filozofia orat. igazsag szerint szinte mindennap atalszom vmit -
#607 de -
#606 az te vagy....:D
nem hiszem hogy neked már 8.-ba összesen ennyi órád lett volna mint nekem.......:)) -
#605 huuu de orulbnek annak a 6 oranak -
#604 itt meg az enyém.....;) :DDD -
#603 én órarendem;) -
#602 Nem, kifejtenéd konkrétabban.
599: hát igen, BU fórum owerpoweringlyr0x0rzrulez, ott éppen mindent lehet, és mégis rend van. :D. -
#601 te még alsóba jársz, ugye? -
#600 Jó nap lehetett...:)) -
#599 csak akkor tod szerkeszteni ha VIP vagy.....;) -
#598 :PPP -
#597 Mééééééééééééééééééééééééééér nem lehet szerkeszteni a hszt? *sigh* hát ebből az órarendből sokminden nem látszik, mindegy . -
#596 Hoppá -
#595 Na azaz, ez a nap is jó volt :D. Angolóra vége, dolgozatot kezdjük beadni, feljön az örökös téma, kinek mi volt az óvodában a jele . Na igen, egyik gyereknek vasaló , egyik űberjó csajnak meg répa, azzaz, végülis, nem röhögtük ki a belünket, még a tanár is röhögött, meg a csaj is :D. Aranyos, egyik gyerek hazament aludni :D, a másik emg be se jött. Azért töriórán érdekes látvány fogad, ha hátranézes, fél osztály a padraborulva várja a csengőt, hatalmas érdeklődést mutatva az óra irányában :D.
Áhh, teljesen gyökér órarendem van, szááááraaaz:
Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek
----- ----- ------ --------- ------
Közgazd. tan Rajz Informatika (emelt) Történelem Taniroda
Magyar Angol Informatika (emelt) Matek Taniroda
Matek Angol Töri Magyar Matek
Marketing Matek Földrajz Angol Magyar
Magyar Töri Közgazd. tan Angol Angol (emelt)
Tesi Marketing O. fnki Földrajz Angol (emelt)
Tesi Angol (szakmai)
Nah :D. Na, lefénymásolom padtársam füzetéből a multórai anyagot, aztán eldöntöm, hova tovább :D. -
#594 Nálunk meg csak fiúk vannak.:(( -
#593 nálunk fiúknak nem kell........de énekórákon ott kell lenniük , kivéve a kedden a 7.-en.......mert ott az végülis kórus, ott csak éneklünk...:) de a többin zenetörténelem van......:))) -
#592 Mert annyi ének órád van.Én nem szeretek énekelni.Most +1 új tanárt kaptunk és muszály énekelni.:(( -
#591 miért? -
#590 aha...:))
ének tagozatos vagyok...:)
de már egy éve kb alig éneklünk csak ilyen rövid fasságokat, inkább marad a zenetörténelem...... -
#589 szeretsz énekelni ének órán? -
#588 nem mert kedden 7.......
tök jó neked...:( -
#587 Nekem is bénán sikeredett de majd +csinálom Word-el vagy be szkennelem.És majd be linkelem. -
#586 Mindig 6órád van.Nekem jövőre már csak 1hét suli 1hét gyakszi lesz.Ráadásul egy csomó óra már nem is lesz.:DD -
#585 mert nem kérdeztél......