Mi vár rád a suliban?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jövõ héten mindennap írunk témazárókat, kivéve szerdán<#fejvakaras>#fejvakaras><#wilting>#wilting><#wow3>#wow3><#szomoru1>#szomoru1>
Hali van valakinek g mail meghívója
nálunk 2 hete nem jön be a fizika tanár:S pedig ott mászkál a folyosónkon, minden órát megtart csak hozzánk nem jön be:S:S:s ezért már 2 hete nincs fizika óra:D:D:d
nekünk sincs itt ofõ
ma bejött egy ötödéves doki hallgató, hogy beszéljen velünk a drogról az ofõ óra helyett.
holnap meg lenne két tesi, de mivel azt ofõ tartja nem lenne, de bejön egy nõ (a sulinak vmi dokija) és az fog velünk beszélni! :((
ma bejött egy ötödéves doki hallgató, hogy beszéljen velünk a drogról az ofõ óra helyett.
holnap meg lenne két tesi, de mivel azt ofõ tartja nem lenne, de bejön egy nõ (a sulinak vmi dokija) és az fog velünk beszélni! :((
hnap töridoga
__|__ ________(*)________
Hehh, nekem elmaradt ma a 6. órám, pénteken meg az uccsó kettõ fog....tök hawaii....:DD szombat este meg buliiiiiiii!!!!!!!! :DD
xD
nincs osztályfõnök ami = nincs törióra :D
3as lett a matekom :DDD naon örülök neki, (pecára tippeltem :S )
3as lett a matekom :DDD naon örülök neki, (pecára tippeltem :S )
#hhwnd
na megjöttem thailandrõl :P sajna ma megyek is 7kor suliba :(<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#shakehead>#shakehead><#shakehead>#shakehead><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
__|__ ________(*)________
Tanárok, meg tanulók várnak -.- :)
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó elõtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
Nekünk németen nincs semmi gond...:D 4-es csoportba vagyok, és szeretek ott lenni, mert haladunk, és jól és nem vagyok belõle segg hülye, meg a tanár is normális..:D
mi holnap nem írunk semmibõl...elvileg..:DD
remélem kikapom a fizika dogát végre..:D
mi holnap nem írunk semmibõl...elvileg..:DD
remélem kikapom a fizika dogát végre..:D
xD
mi meg lebeszéltük a tanárt s jövö csütörtökön irunk fizikából, nem holnap, jee:)
soxerencsét amugy:p
soxerencsét amugy:p
Idén jött hozzánk egy új gyerek és neki már van középfoku német nyelv vizsgája és elkezdett ma a német tanárral veszekedni, hogy azt a szót nemúgy kell ragozni abban a mondat környezetben. :)
10 percig ment a vita mire oszt. társam végül azt mondta tanárnõnek van igaza!!
10 percig ment a vita mire oszt. társam végül azt mondta tanárnõnek van igaza!!
8.ba járok, emelt németre. A tanár 1.tõl tanít minket. Nõstény, és olyan igazi mogorva, undok, túlhajszolós, azthiszigimisekvagyunk típus. Vele 4 óránk van egy héten, plusz még 2 egy másik tanárral. Kedden 2, szerdán 3, csütörtökön meg még egy óra. Összeszámoltam, a megtanulandó szavak szódolgozatra ezen a héten összesen 289 db. Ezt várja el tõlünk ez a mocskos ******. Hihetetlenül ideges tudok lenni, ha arra a lélegezni és beszélni képes organizmusra gondolok. Ezért szori. De már igazából lesz*rom, csak egy fájdalmas és hosszú természetes halált kívánok neki X].
Nincs semmi probléma ha hülyének néztek, de ha ismernétek azt az embert... <#nevetes1>#nevetes1>
Nincs semmi probléma ha hülyének néztek, de ha ismernétek azt az embert... <#nevetes1>#nevetes1>
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
ehh, holnap reggel nyolctól du ötig vagyok... :S
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
ejj ez a ..... mûszaki rajz!!
jövõ hétre egy egész A4-es rajzlapot teli kell írni szabványbetûkkel!!
aki ismeri azt tudja milyen rossz finoman mondva!
<#help>#help>
jövõ hétre egy egész A4-es rajzlapot teli kell írni szabványbetûkkel!!
aki ismeri azt tudja milyen rossz finoman mondva!
<#help>#help>
kb-re se tom.....komolyan...általába mindig tom kb-re, de most nem.....:S engem is idegesít most hogy milyen lesz...:)
xD
na ja, sajna.....
nekem nem lesz holnap elvileg semmibõl se dogam, de viszont elvileg kikapok 2 õt is a kémiát, de a fizikát gyakorlatilag sztem tuti nem..:D
nekem nem lesz holnap elvileg semmibõl se dogam, de viszont elvileg kikapok 2 õt is a kémiát, de a fizikát gyakorlatilag sztem tuti nem..:D
xD
<#nevetes1>#nevetes1><#vigyor3>#vigyor3><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>