2585
Mi vár rád a suliban?
  • allock #1384
    5nap múlva már suliban csücsülök
  • hnoemi
    Hehe, nekem olyan már 2 éve nincs. :)
  • hnoemi
    Pontosan, alattam olvashatod.
  • Rage47
    kényesztetés
  • Qwerty4
    Hogy mi vár a suliban?:limensz n tart végtelenig
    mennyi a határértéke?
    konjugáltak
    deriváltak
    aki ezeket tanítja nekem bekaphatja

• N0S
    megint szophatom az izgalmas irodalom, nyelvtan orakat
  • Qwerty4
    mi?
  • hnoemi
    Rám igazán rámférne már. :)
  • Brigicsaj
    Hát ez az! Kényesztetés kinek ne kéne? :D
  • hnoemi
    Igen igen, látom akkor te is a jobbik fajtához tartozol. :) Jó lesz így nekem, nincsenek csajok, nincs rinya meg sok infantilis beszólás. És, amúgy meg izé, szóval: nekem is jár egy kis kényeztetés..... :)
  • Brigicsaj
    Huhha, egyedüli lányként..:)) Hm...nálunk fiúk lesznek alig...:S
    De én is úgy vagyok vele hogy kevés csajszival jövök ki igazán jól....de a fiúkkal annál inkább sokkal több fiú barátom van mint lány..:)
  • Brigicsaj
    én csak azért mek új suliba mert elvégeztem az általánost...:DDD
  • Magnumrolcsi
    A busz csak óránként jár ahova fogok járni gyakorlatra, szóval ha kések akkor ott kemény lesúlytás lesz számomra.
  • Rage47
    én általánosban 6.tól mindig biciklivel mentem suliba mentem. naponta ez kb 2-3 km. tök jo volt...:)
  • hnoemi
    Ehe.
  • allock #1369
    semmi :DD

hangosan gondolkodtam :ÐÐ
  • hnoemi
    He? Bocs, 3 napja nem alszom rendesen. Miva'? :)
  • hnoemi
    Most végeztem technikumon, most levelezőn egyetem, nappalin kétéves suli. Mindenki megkérdezi, ide is leírom: azért, mert fogalmam sincs mi akarok lenni, mert annyi minden érdekel. 20 vagyok ambíciók nélkül.
  • allock #1366
    ördögke :)))
  • Qwerty4
    ezekszerint most fősuliba mensz ugy-e v. egyetemre, mert látom a 18-on túl vagy???
  • hnoemi
    Eddig a házunktól 50 méterre felszálltam a buszra és a sulitól 10 méterre (vagyis a bejárati ajtótól 10 méterre) szálltam le. :) Most sok lesz az a pár méter. :) Eddig csak egy srác volt az osztályomban, most fordítva lesz, de jól megleszünk. Apám szerint a lelkem nem egy nőé.
  • Qwerty4
    tudom az én osztályomba is egyetlen csaj van és el van kényezteteve, mindenki szereti.
    én is sétálnom kell a suliig vagy 200 métert, hú de sok...
  • hnoemi
    Nekem is sétálnom kell majd, ez nem csak a te kiváltságod. Ahogy eddig ígérkezik, én leszek az egyetlen csaj az osztályban. Király. Tényleg, nem bírom a csajokat. Vagyis ez így túlzás, csak nem jövünk ki. Jó dolgom lesz. :))
  • akyyy
    te miért mész uj suliba? én azért mert végeztem egyetemre nem jelentkeztem, szal megyek elvégzek egy két éves szakot, miskolcon vmi kis ócsó suliba, egy kis ház az egész, de nem rég kötlöztek oda és tökre fel van ujjítva az egész fénylik meg csillog minden a fától:D kíváncsi leszek, meg érdekes h kora reggel mehetek be miskolcra:S:S:S plusz még villamosozhatok is... meg majd jol megszivom ha qtörténik vmi baleset és késni fogok pár órácskát:D:D
  • allock #1360
    meg a koránkelés se lesz semmi
  • Brigicsaj
    nem...:D minden nap járhatok be, elősször itt busszal a hévhez, aztán hévvel a sulihoz nem messze, utána meg séta a suliig vagy egy 10 percet...:) fasza lesz nagyon...pénzbe se lesz kevés..:S
  • allock #1358
    kolis leszel?
  • Brigicsaj
    nekem meg egy óra hévezés plusz séta...na?! :DD
    Én meg örülök hogy új suliba mek..:) nem szerettem már a régit, a tanárokat meg még úgy se, igaz már megszoktam melyik tanár óráján mit lehet és mit nem lehet, de akkor is már elég volt abból a ratyiból...:)
    Most meg reménykedek hogy ez jobb suli lesz és hogy mivel könnyen barátkozok sok barátom lesz meg osztályba is sikerül jóba lenni egy pár emberrel már az elején...:)
  • allock #1356
  • hnoemi
    Én most megyek új suliba és nagyon nem akarom, úgy megszoktam a régit, a tanárokat meg mindent. Szerencsére nagyon jó tanáraim voltak, alig tanultam valamit, órán is végig hülyültünk, most nem tudom mi lesz, na meg az új osztálytársak..... már csak azért mert engem meg kell szokni, remélem menni fog nekik. A régi suli meg még közel is volt, ez meg több mint egy óra buszozás egy nap. Jaj nekem.
  • Brigicsaj
    az nem jó...:((((
  • Magnumrolcsi
    Szerencsére csak 4 nap suli lesz már 2hét alatt, de akkor 7-9óra :(
    brühühűűű
  • Qwerty4
    én ismerős terepre megyek, tudom mivel lehet a tanárokat kikészíteni, nem lesz baj.csak az a baj hogy pont egy pár olyan tanár ki fog cserélődni akikae még bírtam is.Hát ez pech, nagy pech, a szemetek persze maradnak.
  • Brigicsaj
    Én egyenlőre meg látom hogy milyen tanárok, aztán ha nem szimpik az agyukra mek..:DDDD
    Hát igen új suli, új osztály vár rám...:D
  • flippy
    Egy-kettőt kedvelek, a többit én is legszívesebben kikészítenék...de nekem még van kemény 5 évem...:D
  • Qwerty4
    Ok beszámolok hogy mit sikerült elérnem az ilyenfajta terveimből, de addig még szerencse hogy van idő, vagyis a suli kezdetéig.
    ti hogy álltok a tanáraitokkal?
  • flippy
    :DD Sok sikert! Majd számolj be :D
  • Rage47
    ez is egyfajta hozzáállás... :D
  • allock #1346
  • Qwerty4
    most nem fognak kikészíteni, én fogom őket kikészíteni
    hahahahaha...