Mi vár rád a suliban?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sõt matek doga is lesz csütön :CCCCCCCCCCCCCCCCCC<#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele><#mf3>#mf3><#boxer>#boxer><#rinya>#rinya><#wilting>#wilting><#help>#help>
__|__ ________(*)________
hát amíg bepakoltam, meg új matekfüzetet kerestem, meg leckefüzetbe rajzolgattam kicsit...😄DD akkor nem sok...<#idiota>#idiota>
xD
hehh, én már délelõtt negyedóra alatt lerendeztem az egészet, az a jó hogy szünetre nem adtak semmibõl...😊) szinte..😄
xD
jah:C és hnap föci angol kémia doga aztán hnapután töri uhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh bazze most elkezdek tanulni:C
5kémia
4angol :C
4angol :C
Nah igy már más😄, amugy én is igy gondoltam, csak nem akartam beleszólni😊 Mi asszem múlt héten néztük. Nem rossz film(a vége elég fura), de érdemes a könyvet elolvasni sztem elötte, mint minden film elött😊.
Tegnap sorstalanságot kellet nézni de leléptem.
jovo heten meg a moziban a szomszédokat(irodalom miatt kotelezo), de nem akarom.
jovo heten meg a moziban a szomszédokat(irodalom miatt kotelezo), de nem akarom.
grat! én ma kaptam egy csicsak 3ast irodalomból
ady versének elemnzése :C
ady versének elemnzése :C
Huhh ma nekem naggyon laza napom volt..😊 nagyon jó volt..😊
1. óra matek, nem probléma, egy kis röpdoli, lazán megcsináltam
2. óra tesi, itt sem volt semmi gond röpiztem 😊
3. óra média nem volt a tanár meg az osztály 2/3 része elment vmi zeneielõadásra szal kevesen is voltunk és szabadfoglalkozás volt, nem csináltunk semmit, 😊
4. óra töri, szintén ugye nem volt tanár mert ugyan az tartja mint a médiát, és itt is ugyan ez volt, csak 4-en elvoltunk hátul..😛😄
5. óra rajz na azon zenét hallgattam meg megcsináltam a rajzot ami nem volt vmi hú de nehéz.😄
6. óra irodalom azon meg szövegértõ, azt meg szeretem, ..😊
aztán suli után elmentünk csajokkal fagyizni, jó volt..😊
1. óra matek, nem probléma, egy kis röpdoli, lazán megcsináltam
2. óra tesi, itt sem volt semmi gond röpiztem 😊
3. óra média nem volt a tanár meg az osztály 2/3 része elment vmi zeneielõadásra szal kevesen is voltunk és szabadfoglalkozás volt, nem csináltunk semmit, 😊
4. óra töri, szintén ugye nem volt tanár mert ugyan az tartja mint a médiát, és itt is ugyan ez volt, csak 4-en elvoltunk hátul..😛😄
5. óra rajz na azon zenét hallgattam meg megcsináltam a rajzot ami nem volt vmi hú de nehéz.😄
6. óra irodalom azon meg szövegértõ, azt meg szeretem, ..😊
aztán suli után elmentünk csajokkal fagyizni, jó volt..😊
xD
a neve alapján eléghúzós lehet.. remélem sikerül 😄
amúgy kösz 😄
amúgy kösz 😄
hm grat😊 nekem talán a 3 év alatt egyszer volt 5-s fizikajegyem😊
holnap német szóbeli osztályozto vizsga-.-
holnap német szóbeli osztályozto vizsga-.-
2 hibával
hibával 5ös fizika doga 😄 hnap kémia és angol kiosztás 😊
Írtunk és nem tudtam ezért hívtam segítségül a füzetem 😊
puskázásért egy egyes, többieknek is segítettem még egy egyes 😊
puskázásért egy egyes, többieknek is segítettem még egy egyes 😊
jah, akkor részvétem😉 miért kaptad?doga? mert oszt. társam is kapott egyet angolból, csak mert nem tudott vmit a háziból...