Way of Crime - új magyar játék
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akkor meg keveredés lenne a nevekkel, egy játéknak egy neve legyen, ugyanez volt a gond a polskis játékkal, aminek 10 neve van, mert eredetileg lengyel nevet adtak neki...
Hidd el ha Koplárovics akkora focista lenne, hogy rongyáveri a világot akkor megtanulnák a nevét az biztos <#ravasz1>#ravasz1>
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Külföld nem érdekel ott adják ki angolul, na de itthon illett volna a magyar címet rányomni. Na de ez az én saját véleményem. Igaz még messze vagyunk a boltbakerüléstõl.
Képzeld el mi volt amikor Koplárovics Béla gólt lõtt a ManUtd-nek... Elég érdekesen mondták a nevét... Szerinted ha az angol gyerek bemegy a PC-játék kereskedésbe, odaáll a pulthoz és fél órán át nyögi, hogy a "Bûnözés útja" (ugye szabadfordításban ez lenne) címû játékot szeretné megvenni. Nekem kicsit furcsának tûnik. <#idiota>#idiota>
ki venné meg külföldön magyar címmel?
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Mondjuk azt nem értem, hogy magyar címet miért nem tudtak adni neki 😞
Ezt akartam mondani 😊 Én is nagyon várom, remélem jól lemodellezik a várost és akkor kihagyhatatlan lesz.
Jaja az udvozlo szoveg erdekes volt 😊 amugy a kepek is erdekesek... jolvan ertem en hogy meg sehol se allnak. Hajra, jatszani akarok vele !!
Tetszik a hivatalos oldalon a kép, amin a parlament van, fölötte pedig "Way of Crime"! <#vigyor3>#vigyor3>
Egyébként remélem, nem az írta a párbeszédeket, aki a hivatalos oldalon a szövegeket... Mókás lenne, de ilyen érettségi után tipikusan magyar. Le sem tagadhatnánk.
Attól eltekintve, hogy utálom az autós-lövöldözõs-gengszteres játékokat, ezt 99% megveszem, ha kijön.
Egyébként remélem, nem az írta a párbeszédeket, aki a hivatalos oldalon a szövegeket... Mókás lenne, de ilyen érettségi után tipikusan magyar. Le sem tagadhatnánk.
Attól eltekintve, hogy utálom az autós-lövöldözõs-gengszteres játékokat, ezt 99% megveszem, ha kijön.
\"Én szeretem Istent, csak a fanklubjával vannak gondjaim...\" \"God is black! Yes, she is!\"