434
-
#34 nem gagyi, csak nem mutat vmi sokat az egészből... -
#33 Még jó h. csak most néztem az első részt, már nem kell sokat várni a 2.-ra. :D -
#32 bár elég gagyi -
#31 van -
#30 tízer van már vhol? -
#29 van extra, jah -
#28 Van a DVD-n vmi érdekes, v. extra? -
#27 nekem most ért le az első rész DVDje, már várom a másodikat, ebből kitűnik asszem mennyire teccett -
#26 én két plakátot találtam hozzá, ezt meg ami a saw tápigban van:) -
_Vegeta_ #25 Nem mondom h nemjo film, csak ne istenitsetek. ;) -
#24 Azert en nem hinnem hogy kepesek lesznek akkora merteku csattanot rakni a vegere. Tuti nem sikerul nekik. -
#23 ezzel azért nem értek egyet, sárie eltudta terelni a figyelmem amikor néztük :C
na de neoff :D
várom én is, imádtam az első részt, remélem nem cseszik el, mint a folytatásokat általában -
-
#21 hát, ízlések és pofonok :)
szerintem több embernek tetszett a film, mint akinek nem :) -
_Vegeta_ #20 Nem szpemmelek, de ennyire ne isteniccsétek a saw-ot. :) -
#19 Melyiket? -
Takezó #18 hú bazz, de sar ez a plakát, jól megütném, aki csinálta:Ð tök csúnya:D:D -
#17 Az nem jó ötlet, akkot más nyitotta volna. :D -
#16 ja télleg :D na szóval annak a folytatása :D kicsit álmos voltam, lehet, hgoy várni kellett volna a topic nyitásával reggelig -
Takezó #15 Példabeszéd 2 powa (y) -
#14 ez a film a töredezett körmökről szól? -
#13 Nem kell mindent komolyan venni,... ;)
Fűrészt is jelenthet akár. :D -
Augustus Gigo #12 hehe:D A fűrész szó mond neled vmit? -
#11 Magyarra fordítva mi a címe?
Láttam 2? :D -
#10 :DD -
#9 időutazó-e vagy? :DDDD -
#8 :DDDDDDDDDDDDDD
Most olvasd el megint amit írtál:
"október 28-án fog megjelenni a tavalyi év (szerintem) egyik legjobb filmje..."
LOL -
Lipi1980 #7 It's fantastic! I can hardly wait!!!!!!! I agree with "zaki", the saw is the most terrifying thriller I've ever seen!
Félre a tréfával! Tényleg szuper egy film. Pont az ilyen filmeket szeretem: Szinte semmi vér nincs a filmben, ugyanakkor olyannyira beszaratós, hogy egy pillanatra sem lankad az ember figyelme...
Tényleg alig várom, már számolom a napokat, vágom a centit, mint a sorkatonák!!! -
cyrus #6 de legalább az sg-linket adnád te hálátlan :D -
#5 most mi a baj? -
_Vegeta_ #4 Nem akarok szpemmelnmi de muszaly..
Jajjajjajjajajjajjajjaajajjjjjj -
#3 Én nagyon várom, az első rész is tetszett, remélem ez is jó lesz -
#2 amerikában mutatják be akkor, azt elfelejtettem mondani :) itthon nem tudom mikortól vetítik a mozik.
Levágott ujjakkal reklámozták a horrort (na és, az egyet meg levágott lábbal :D) -
#1 október 28-án fog megjelenni a tavalyi év (szerintem) egyik legjobb filmje, de hogy a thrillerek közül a legjobb volt az biztos, rég volt ilyen jó film ebben a műfajban.
hivatalos honlap