42
-
babapofe #42 Az interaktív kiállítások általában egész jók szoktak lenni. Láttam már 1-2-öt. -
theiron #41 Sziasztok! Mostanában halottam erről a Ramszesz kiállításról és láttam , hogy itt sokat beszéltetek a témáról. Most hosszú hétvégén szerintem elmegyek és megnézem. Nagyon felkeltette az érdeklődésemet, mivel most a halottakra emlékezünk, nincs is jobb program a sok temető látogatás után, mint elmenni egy ilyen kiállításra. -
karosult #40 Nehéz újat mutatni, közzétenni, olvastam a honlapot; Magyarország legnagyobb interaktív egyiptomi kiállításaként van meghirdetve. Még több élménybeszámolót kérünk! Aki volt ne felejtsen el írni! -
#39 Szerintem azok a titkok és azok a rejtélyek amik valóban fontosak és meghatározóak lennének az egyiptomi kultúrában azt még nem fogják közszemlére bocsájtani. Bár lehet hülyeséget mondok mert ebben a kapitalista világban már valahol a friss levegőből is pénzt csinálnak. -
VinczeLacz #38 Sziasztok mi voltunk a hétvégén Ramszesz kiállításon és meg kell mondjam nagyon tetszett, ritkán veszem magam rá, hogy múzeumba járjak..
A gyerek is nagyon élvezte. -
#37 A hétvégén szeretnénk elmenni majd a kiállításra a haverokkal, szerencsére a többség szeret kulturálódni szóval nem mindig minden a buliról szól:) Sok beszámolót meg szerintem még azért nem várhatunk mert viszonylag friss a kiállítás. Ahogy az oldalon néztem a jegyárak sem vészesek legalábbis a diák a maga 2000Ft-val szóval lehet hogy sokan elmennek majd. Sok érdekes kiállítás van mostanában és ennek nagyon örülök. Ami legutóbb nagyon tetszett az a láthatatlan kiállítás, én ezt is egy kategóriába teszem vele. Érdekes az egyiptomi kultúra, sok tévhit van vele kapcsolatban illetve számomra annyira elképzelhetetlen hogy akkori technikával képesek voltak ilyen építményeket megépíteni... -
Nyulanna #36 Sziasztok!
Megnéztem a honlapot a kiállításról. Tetszik a dolog hogy fejlámpával lehet végigmenni a termekben. Biztos jó lehet a hangulat, de ahogy elnézem senki nem tud róla többet. -
#35 Qued. -
kamilla6666 #34 A kiállítás hivatalos oldala szerint 15 főtől ;) -
#33 16 -
#32 Köszi az infokat! A hétvégén olyan szép idő volt, hogy a labirintusos nézelődést inkább rosszabb időre halasztottam. Még lenne egy olyan kérdésem, hogy a csoportos jegy hány főtől van?
Erről a Ramszesz kiállításról tud már valaki élménybeszámolót tartani esetleg? -
#31 A Labirintus megközelíthető alulról és felülről is. Felülről az Úri módszer,. -
#30 A labirintusban is van kedvezmény. Én csop.-tal voltam és végül 1300 ft-ra jött ki fejenként.
De mivel volt köztünk 1 vagy 2 munkanélküli, az is sokat számított. :-)
-
marosiviki #29 Most utánanéztem a Budavári Labirintusnak a honlapon és a felnőtt belépő 2000, de a megvásárolt jegy felhasználható még egyszer személyes éjszakai labirintus túrához, illetve a múzeumok éjszakája karszalag dec. 31-ig ingyenes belépésre jogosít. Szerintem ez nagyon jóóó!
Mondjuk én voltam még páréve, de egy éjszakai túrát szívesen végigcsinálnék odalent ;)
Mondjuk ennél már nem sokkal drágább a Ramszeszes kiállítás sem, és ott például van csoportos kedvezmény, ha jól láttam.. -
#28 Sziasztok!
A budavári labirintus király lehet :) még nem is voltam csak a várnál sétálgattam. A labirintust honnan lehet megközelíteni?
Anaid, ezt a 7900 Ft-os belépőt honnan nézted? Mert én olcsobbnak láttam :S lehet én néztem el, nemtom. -
#27 A budavári Labirintus már olcsóbb, kb. 1500 ft, de a fejedre csepeghet a víz. A legolcsóbbak a templomok, az egyházak annyira nem hajtanak a pénzre, bár a perselybe illik egy kis aprót dobni. -
#26 Megjegyzem a budai Sziklakórházat is 3k-ért lehet megnézni. Egy idegenvezető (angolul-magyarul) kb. egy óra alatt végigvisz kb. 20 fős csoportban rajta. (De a nyugdíjasoknak olcsóbb.) -
haraposlo #25 Ha a Ramszesz kiállításra gondolsz, én megnéztem a honlapon, és a felnőtt belépő ára hétköznap 2900. Bár az sem olcsó...:S De ma megnéztem, hogy mik vannak kiállítva, és egész izgalmasnak tűnik :) Ha valaki már volt rajta, az légyszi írja meg, hogy milyen volt, és hogy megéri e elmenni! Köszi! :) -
#24 Hány mai beteg ember életét lehetne megmenteni, vagy könnyíteni egy ilyen vizsgálat árából? :) költői kérdés, nem várok választ. -
#23 7.900,- hétköznap...huh szerinted nem drága?
Ah, már a kultúra is a pénzesek kiváltsága...hova jutottunk...:( -
Sárkányölő 88 #22 Most milyen fontosá váltak a múmiák,ezt megelözően meg gőzmozdonyokba tüzelték őket. -
#21 Sziasztok!
Most látom, hogy tudtok ti is a Ramszesz kiállításról. Megnéztem a jegyárakat és ha valaki ráér hétköznap akkor nem is annyira drága, és nincsenek is annyian. Bár tudom, hogy a családos embereknek hétvégén sokkal vonzóbb egy ilyen program, de asszem van családjegy is :) -
ribot #20 Kamilla!
Nekem ismerősök ajánlották ezt a kiállítást, de azt mondtam elsőre, hogy ezt nem engedhetem meg magamnak. Aztán végül rávettem a férjemet, hogy menjünk el, és végül egyikőnk sem bánta meg. Rajongok személy szerint az ókorért, Egyiptomért meg kifejezetten. Rengeteg dolog fellelhető, nagyon izgalmas, csak ajánlani tudom, hidd el, megéri az árát! :) -
kamilla6666 #19 Hát ahogy nézem, tényleg elég húzós ára van, főleg hogy az ember, enm feltétlenül egyedül megy oda, hanem viszi a kis családját. Gyerekekkel majdnem benne van egy tízesben.. mondjuk abban biztos vagyok, hogy tetszene, nekik is, meg nekünk felnőtteknek is.
Engem is nagyon vonz az ókori Egyiptom világa. Olyan misztikus, izgalmas.. :) -
#18 3k-ért? -
#17 én már átfutottam az oldalt, Ramszesz ásatás vagy mi a neve. minden esetre elmeek megnézni -
vintage #16 Mintha valamikor mostanában nyílna a WAX-ban egy egyiptomi témájú kiállítás, érdemes lenne megnézni. -
#15 Amúgy a kislány portréját a Leonar3Do-val szépen meg lehetne formázni. -
#14 keresztelt ????
-
#13 Manapság már nagyon jól tudják illusztrálni az egyiptomi életet, és szerencsére olyat is kitaláltak hogy minél jobban ott és abba a környezetbe érezze magát a mai ember. egyszóval interaktívan.
Nekem nagyon tetszik az egyiptomi élet :) vagyis a történelme... van valami csodálatos benne. Ha tehetem akkor a létező összes kiállítást megnézem ami van Mo-on :) -
plamex #12 Volt. -
DePreSsZYo #11 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Abator #10 nemhiszem,hogy nagyon ellenkezne ...
-
Déta #9 Van barátja? -
Zozo76 #8 Hat azert ez nem egy Mis Universe... :) -
#7 lol, 2000 ezer év múlva meg mi fogunk deformáltnak tűnni... (már ha leszünk még). az egyiptomiak pedig híresen szépek voltak. olvass többet;) -
#6 Sztem te még nem láttál csajt smink nélkül. :D -
p00h #5 ezt ironikusan írtad v normálisan, mert ha utóbbi ezt nem írom alá :) -
plamex #4 Rájöttek a Lochnesszi szörny titkára !
NINCS IS TITKÁRA ! -
ati88 #3 régen ilyen deformáltak voltak a nők..de hála istennek, mára már egytől egyig szépek a lányok