Felfedték a múmia titkait
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aláírás(max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
A gyerek is nagyon élvezte.
Ne félj a tökéletességtől! Úgysem éred el sohasem.
Megnéztem a honlapot a kiállításról. Tetszik a dolog hogy fejlámpával lehet végigmenni a termekben. Biztos jó lehet a hangulat, de ahogy elnézem senki nem tud róla többet.
Errõl a Ramszesz kiállításról tud már valaki élménybeszámolót tartani esetleg?
Piszkáld te is az SG.hu-t, hogy teremtsenek lehet?séget egyes felhasználók tiltására!
De mivel volt köztünk 1 vagy 2 munkanélküli, az is sokat számított. :-)
Piszkáld te is az SG.hu-t, hogy teremtsenek lehet?séget egyes felhasználók tiltására!
Mondjuk én voltam még páréve, de egy éjszakai túrát szívesen végigcsinálnék odalent 😉
Mondjuk ennél már nem sokkal drágább a Ramszeszes kiállítás sem, és ott például van csoportos kedvezmény, ha jól láttam..
A budavári labirintus király lehet 😊 még nem is voltam csak a várnál sétálgattam. A labirintust honnan lehet megközelíteni?
Anaid, ezt a 7900 Ft-os belépõt honnan nézted? Mert én olcsobbnak láttam :S lehet én néztem el, nemtom.
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Ah, már a kultúra is a pénzesek kiváltsága...hova jutottunk...😞
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Most látom, hogy tudtok ti is a Ramszesz kiállításról. Megnéztem a jegyárakat és ha valaki ráér hétköznap akkor nem is annyira drága, és nincsenek is annyian. Bár tudom, hogy a családos embereknek hétvégén sokkal vonzóbb egy ilyen program, de asszem van családjegy is 😊
Nekem ismerõsök ajánlották ezt a kiállítást, de azt mondtam elsõre, hogy ezt nem engedhetem meg magamnak. Aztán végül rávettem a férjemet, hogy menjünk el, és végül egyikõnk sem bánta meg. Rajongok személy szerint az ókorért, Egyiptomért meg kifejezetten. Rengeteg dolog fellelhetõ, nagyon izgalmas, csak ajánlani tudom, hidd el, megéri az árát! 😊
Engem is nagyon vonz az ókori Egyiptom világa. Olyan misztikus, izgalmas.. 😊
Nekem nagyon tetszik az egyiptomi élet 😊 vagyis a történelme... van valami csodálatos benne. Ha tehetem akkor a létezõ összes kiállítást megnézem ami van Mo-on 😊
\"Jobb a Linux... De akkor se kell!!! :P :DD\" Írtam egy ingyenes alkalmazást magyar nyelven: http://logout.hu/bejegyzes/deta/egy_hasznos_alkalmazas_tolem_nektek_sok_szeretette/hsz_1-50.html
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
NINCS IS TITKÁRA !