Van két hírem...

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
rossz, jó

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

bertino
ha szted nincs értelme a topicnak ne is írj ide 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

McGrady
rosszal kezdeném...aztán ha a jó kiengesztel akkor ok, ha nem akkor meg gondolkodok a rossz megoldáson

Kuss!-magyarázta.

gercse
csak a jót, a rossz magátol is jön,kár mondani

Duddits
Kussolj te!

Amúgy én a jót akarnám elöbb.

maozedong
attól függ kinek rossz <#hehe>

Resurrection!

IlluminatoR
Rosszat ofkósz.

hen-tes
kussolj!

én a jót felvetetném magnóra, és lejátszatnám akkor amikor a rosszat mondják :-)

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Duddits
Mi értelme ennek a topiknak? <#whatever>

artschiatwork
Elõször a rosszat - hadd legyek túl rajta.

akyyy
Suliba a tanár szokta mondani:-
van egy jó hírem: kettes lett a doga
rossz hír: év végén megbuksz!

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

rezsofiz
Igen, ez így van 😄 De ez benne a vicc hogy amikor még csak megkérdezik hogy melyiket akarod hallani elõször akkor nem tudod melyik milyen súlyú :d

sazl : c

Sephi
Inkabb a rosszat elobb mert akkor nagy esely hogy a jo kiengesztel. Jo persze ez attol is fug mekkora a rosz hir sulya 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

rezsofiz
Gondolkodtam rajta hogy a gumiba nyissam e meg, de elvetettem, mivel komolynak szántam a topikot.
Mondja neked valaki hogy van egy jó meg egy rossz híre. Melyiket akarnád hallani elõször?
Én személy szerint a jót, mert ha a rosszat meghallom akkor utána nem fogok tudni koncentrálni a jóra, mert gondolkodom a megoldáson.
Ha viszont a jót hallom elõször akkor meg úgyse tudok örülni, mert jön a rossz.
Ti hogy vagytok vele? 😊

sazl : c

← ElőzőOldal 2 / 2