Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Azt a dzsipót igazán kivehetné már valaki valami jóféle eszközzel...
Þór vígi þessi rúnar

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
ezt úgy utálom, amikor a 14 éves EMBER lányok, meg ezek a barnabõrû erszényesek, vagy mi a gennyezõdések, bemennek a tuctuc klubba, aztán ezek színváltós hányásjancsik eljáccák, minta emberek lennének, és jól meg..khm..a efhér lányokat:s
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
hogy örül nekik
És szegényen mindig röhögnöm kell <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>