Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSP user n\' soon ps3 user too :)
bár ki van írva hogy béta, viszont sanszos hogy ilyen is marad <#violent>#violent>

és a ruha is, wow 😊
mútkó még hosszú volt 😄
nem a voda fotózott hanem a partyphoto, a voda csak leszerzõdött velük
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
Addig volt jó, amíg lement a gólyatánc és a mentorprodukció, utána meg jöttek a fantasztikus elõadók és meghalt a hangulat. Legalábbis részemrõl tuti, biztos volt, aki azért jól érezte magát.
Na de nem offolok tovább. 😊
a szlovákok a tirpákok, nem a csehek..
cseh bulin magyar zászlóval pózolni<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>

„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
Kihagyjuk együtt??<#wink>#wink><#wink>#wink>
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
Szal öregember remelem latlak 😄
PSP user n\' soon ps3 user too :)
.: mobilize.hu :.
illetve voltam de az no komment kategória volt
...ez megint kimarad...
ööö...retekegér...!
(bár nem biztos,hogy csiniben jó lenne rájuk tombolni..)