Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Canon 450 D
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
BUDA > miskolc.
szocális élet = 0
http://gaborszantai.co.uk/
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
a vicsorarcot szoktam látni partikon...
kör 3 forgatására felkérték már ?
anglia királynője a koronás röfi
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

jáááájjj... merre hagytad a humorérzékedet?<#vigyor>#vigyor>