Partyarcok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GAthersw
Nem bántani kell õket, hanem végre elkapni valamelyiket vagy mind2t egy estére 😊 Egyébként szerintem nem õket bántották hanem kollektívan a dohányos csajokat. Más: Már több régebbi képen is cigiztek, vagyis inkább csak volt náluk cigi, csak most vettétek észre?

01110000 01110010 00110000

ÁjjLe BoBBi
azért megbocsájtasz nekünk ? :C

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

ÁjjLe BoBBi
<#vigyor>

az orrpiszkálásba, pattanáselkaparásba, hajtépésbe senki nem halt bele...

engem nem zavar, ha valaki bagózik, de ne másokkal egy légtérben tegye...
ha alkoholt iszom, akkor csak magamnak ártok, ellenben a bagósok másoknak is...

http://gaborszantai.co.uk/

Matthew Prosac
és még keveset is mondtál <#hehe>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
ez fasság <#vigyor> kifejted?

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Botond
Cigizésrõl volt szó,se többrõl se kevesebbrõl.
én odavoltam - virtuálisan - az egyikért, de ha bagót látok egy csajnál, akkor az számomra lenullázta magát...

Gyerekek! Anyira szánalmas, hogy folyton ezt a két csajt tapossátok a földbe. Savanyú a szõlõ, az a ti bajotok, hogy azzal és akkor basznak akikkel akarnak, de nem veletek. Jó, csaj, van pénze, elmegy bulizni, megteheti, akár megkúratja magát, bár egyáltalán nem biztos. Olyan ember fölött ne ítélkezzetek, akit nem ismertek. Uff, beszéltem!

ÁjjLe BoBBi
én is dohányzom... <#wilting><#idiota>

Botond
Igen,én is erre próbáltam utalni.
az rosszabb, mint a rendes, mert menõ dolognak tartják...

Botond
Nem bántom én õket,de nekem is ilyen divatcigizésnek tûnik,amikor épp csak félig égõ cigivel pózolnak.
met nem az ovekeekkek :ðð
franc0
õszintén szólva nemértem miért bántjátok õket.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Botond
Ez a gondolat fogalmazódott meg bennem is.
gabber_saviola
😄DDddddddddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

JGTC
ha mosolyogva fújják a füstöt az orrukból akkor elhisszük <#alien>

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Zetorg
szerintem csak kamu cigi...
minden kénep épp hogy meg van gyujtva, egyiken se láttam olyan, hogy már csak a fele van meg <#rolleyes>

JGTC
ugyan már <#idiota> egyszer élünk 😊

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

ÁjjLe BoBBi
15 éves kurvaribancnak most az a menõ ha cigizik. anyja meglátja kibassza mint macskát szarni.
ráadásul félreég a cigije. :C

mateus33

desigo
hát ezen röhögök 5 perce😊
gabber_saviola
mi finnyás vagy ecsém 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

hmm cigi... nekem se kellenének<#schmoll2><#schmoll2><#schmoll2><#schmoll2><#schmoll2><#schmoll2>

mateus33
Mekkorákat lehet röhögni,mikor élõben nyomja egy ilyen😄D

LSL
ÁÁÁ fel se tünt. Mostmár nem merek elmenni sehova bulizni, mert mindenhol ilyen arcok fogadnak. Majd jól kicseszek velük, és leiszom magam<#ravasz1>

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Zetorg
nem nyáron barnult <#shakehead>

hen-tes
ÁÁÁÁÁÁÁÁ 😄DD

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

mateus33
Jaja😄DDDDDD

lehet hogy nem is léteznek, csak photoshop az egész

nem láttam õket pedig ott voltam én is... <#wow2>

Sztep on máj blú szvéd súz...

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

magus
amerika nagyvarosaiban levo szorakozohelyek latogatoi.

Viktorr
kik ezek az iditóták?

Reaper
Rá kell szoktatni õket más szívására! Bár ezzel már lehet elkéstünk...<#eplus2>

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

gabber_saviola
ejha

na, ezek a bagóval lenullázták magukat - ahogy látom több ember szemében...

ez sok.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

JGTC
ratyi e vagy phúúú <#szomoru1>

katze
Hogy kerültek Szegedra? :o

486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...

BAZMEG.

BUDA > miskolc.

magus

Reaper
<#eljen> <#taps>

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Szega87
de az <#idiota>

I.C.ram
jók a fogai 😄
ez nem a leó gyerek?