Partyarcok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#wow1><#wow2><#guluszem1><#finom><#finom><#finom><#finom><#vigyor5>

REAL MADRID

JGTC
ez a kép elõnyös <#buck>

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Lteebee
Nekem mondjuk paradox egy gothic csajszi Ramones pólóban😊

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

laslandes
gótok 😄D

nem is mondtam, h egy feketébe öltözött, monnyuk laza pólót viselõ csaj gót...
mind1, egyetértek veled, h az ide beszúrt képek nem mindegyike képviselte a gót stílust, hagyjuk
aki nézett ilyen filmeket, játszott ilyen RPG játékkal az tudja, hogy a ruha színe nem határozza meg a gót-stílust - fehér, és vörös is gyakran elõfordul az öltözetükben, az egy dolog, hogy a fehérhez illik õrültre sminkelni az arcot...

a mai tiniknek halvány lövésük sincs róla, hogy mikor alakult újra ki ez a stílus és miért, sokan még a vámpír-szektákkal is egy kalap alá veszik õket...

http://gaborszantai.co.uk/

nagyon be lehet már nyomva😄😄😄
degenerator
tom, de gondoltam, itt is vannak "trendyk", ilyet is kell berakni..mellesleg nem az öltözködéstõl lesz valami goth, de az is közrejátszik

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

gabber_saviola
ejpaszmek -.-

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

szerintem azért misztifikálod kicsit a gót öltözködést...

"attól, hogy valaki feketébe öltözik és sötét sminket használ nem lesz gothic-girl...
az igaziaknek van egy különleges hangulatok: régi kiegészítõket használnak,"
idáig még oké, de a többi... hát az már egyén saját adottságaitól is függne, ami, tekintve, h egy stílusról van szó, furán jönne ki
azért itt van némi tévedés:
attól, hogy valaki feketébe öltözik és sötét sminket használ nem lesz gothic-girl...
az igaziaknek van egy különleges hangulatok: régi kiegészítõket használnak, szexisen öltöznek, de mellette kicsit taszítónak, veszélyesnek kell kinézni...

filmben talán az Underworld nõi szereplõi, vagy a Van Helsing 3 vámpírlánya, ami megfelel ennek a stílusnak...

a bakancsos, nadrágos, feketepólós csajok nem ezt a stílust képviselik...

http://gaborszantai.co.uk/

<#wow3><#zavart1>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

degenerator

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

degenerator

degenerator
sztem meg szép arca van..nem barna<#eljen>

degenerator

habár ugyanúgy pózolnak majdnem, mint diszkós társaik

nics szép arca, de sokat megmutat magából😄
degenerator

kijevi party

Brigicsaj
ez komoooly..<#guluszem1>

xD

hm, vannak csinos gót láynok <#finom>
degenerator

degenerator

degenerator
jóez, nem kell sajnálni..:

degenerator
jaj

Lynx_TWL
áááh nálam nem látszik banner 😞

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

<#szeret><#finom>

CheAteR88
coool lett a bannner<#circling><#eljen><#nyes>

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

szegény

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Dying Soul
<#smile>

Bucser
Akarod mondani gót.. hamár magyar legyen magyar😊 Vagy Gótikus leányzó😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

gabber_saviola
köszönöm

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

😄

REAL MADRID

gabber_saviola
bocsánat <#smile>

😄

REAL MADRID

franc0
miért tõlem? énse tom szavakba önteni -.-

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

énse tom miaz ?

REAL MADRID

Dying Soul
well
de írd be a képkeresõbe hogy goth, a képek beszédesek

franc0
lál ne itt mûvelõdj sztem, fõleg mod létedre 😄

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

gabber_saviola
azt vágom, hogy egy lány -.-
mi az a goth stílus?

jah és nem akarom bántani, sry ha úgy érzed

akkor nem ghost /sorry/

REAL MADRID

Dying Soul
goth stílus ugye, ez pedig lány -.-

szerintem ghost akar lenni

REAL MADRID

gabber_saviola
az mi az a gothlány?

Dying Soul
gothlány, nebántsátok

<#shakehead><#shakehead><#shakehead><#shakehead><#shakehead><#shakehead><#shakehead><#shakehead><#shakehead>
érdekes party😛

gabber_saviola
ez egy partin van, nem látod ....

ez mióta partyarc.. ...ez büntetõ topic, másrészt egyszerû pszichopata modell😄😄😄