Partyarcok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SiteDisagner

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

#9423 -> "Szanalom ez a topic baszdmeg"

Most õszintén:
Szerinted ez a "kultúrált fullszint" hozzászólásod valami magasabb mûveltségrõl, színvonalról, intelligenciáról tanúskodik rólad?
Bucser
Bazze honnan tudtad????

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
nebásd mégcsak újrek😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

lol, kuzse
tormy
Gondolom ELTE-re jar it a tobbseg aki ezt a nullszint topicot latogatja, vagy talan diplomasok? Najo viccet felreteve, szerintem nevezzetek at a topicot "bunkok es alacsony intelligenciajuak ide!!! -> es elvezzunk <- "-re.

- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar

hen-tes
vigyázz magadra :-o

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

hen-tes
hy

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD

mateus33
Igen,akkor minden bizonnyal szánalmasak vagyunk. És élvezzük.

sz4bolcs
Ez a Torresz Dani!!! <#gonosz1>

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

desigo
szép gyerek😊
ejj<#idiota>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

Ott a pont!
Bár nekem - ezek szerint - csak 10 az íqúm, de minden szavadat értettem 😄
Mellesleg tetszik ez a "jaj, de sok helyesíráshibám volt, és mééé' nem tudom javítani???". Egyszerûbb lenne megtanulni rögtön helyesen írni. Nem? Melyik képen voltál rajta Tormy. Jó, jó tudom. Egyiken sem. De mégis? 😉
Zetorg
fúú, azta.dádics király.

desigo
Honnan tudod?
de õ az... ...Duddits tavaly nyáron Spanyolországban vele eggyütt nyaralt<#beka2>

Reaper
Én jobb kettõre szavaznék inkább! <#finom>

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

bens
várj Tormy, lefordítom neked: ha nem tetszik a topic, el lehet húzni a rákba...

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

Tisztelt Tormy!

Ön azt állítja, hogy ezen fórum, ezen (Partyarcok) topicját "idiota nullszint" emberek olvassák. Ezt tovább gondolva, a "bagoly mondja verébnek" axióma szubszatniciálisára alapozva kijelenthetem, hogy az Ön szellemi nívója semmivel sem különb az Ön által rágalmazott emberekénél.
Az Ön reflexióiból az is kiderül, hogy mielõtt ír nem gondolkodik, mert honnan is tudhatná Ön, hogy kik olvassák e fórumot. Legfeljebb azt láthatja (olvashatja), hogy kik szólnak hozzá adott gondolatokhoz.

A TV-ben is megnézzük a paródiákat, megnézzük a (kandi-kamerás) humoros videókat és jókat nevetünk, kielemezzük, s esetenként elszörnyülködünk, elrettenünk, tanulunk. Az, hogy Ön ezt nem tudja feldolgozni már egyéni szociális probléma.

Levonva a konzekvenciát:
Én nem értem, hogy Ön, aki magasabb erkölcsi és szellemi normákat látszik képviselni, miért degradálja magát a mi "idiota nullszint"-ünkre...

Tisztelettel:
Savannah
tormy
Helyesirasi hibakert sorry, de itt miert nem lehet a valaszokat editalni. Neha eleg gaz helyesirasi hibakat fedez fel az ember. :S

tormy
Ez hihetetlen hogy mennyire idiota nullszint emberek olvassak ezt a topicot. Egyszer elmondtam, egy kepes sem voltam rajta, mellesleg mindosszesen 2, azaz KETTO oldalt neztem at, de boven eleg volt ahhoz, hogy a velemenyemet ami totalisan objektiv szerintem leirjam ide.

Savannah meg maco13 fele emberkek pedig gondolkodjanak el azon amit irtam szerintem, bar ha makco13-bol a 13 a korod, akkor talan kar kernem ilyesmit hiszen meg a szor sem nott ki a tudod miden.

Úgy is letagadja<#nevetes1>

Most pedig akkor "egy 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD -t szokas szerint.":
😄DDDDDDDDDDDDDDDDD
Maco13
rajta voltál az egyik képen és kiröhögtek mi?
Te aztán egy igazán fasza gyerek vagy és mindenkit hülyének nézel aki olyasmin szórakozik ami téged irritál.

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

az lófasz😄
franc0
aza smici

/téleg derég láttam/

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

tormy
áz 😄

néztünk, én pl geciszép vagoyk😄😄😄
tormy
nem 😄 ... de attol meg szanalom ez a topic.
Csak meglattam beleneztem de eleg is volt.

Keplet a kovetkezo:
Kis Pista 80-as Iq-val rendelkezo ember berak egy kepet amit a neten keresett 20 percen at amin egy illuminalt ill. nem egy brad pitt kinezetu tag szerepel, es azt gondolja "na ezen majd rohoghet a masik 15 kis IQ-val rendelkezo emberke aki ezt a topicot latogatja, es biztos beszur majd egy 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD -t szokas szerint."
Hat ha ez nem szanalom akkor tenyleg semmi. Grat akik ezt a topicot latogatjak hogy rohogjenek. Gondolom tukorbe azert mindenki nezett mar elotte.

Akkor miért vagy itt?

😄😄D meglehet, szerginy:ð
franc0
szal bekerültél

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

lál, én raktam be magamról, kuzsé:@
tormy
Szanalom ez a topic baszdmeg. Beraktok ide kepet kulonbozo emberekrol akik vmilyen partyn vannak es rohogtok rajtuk. Miert nem raktok mar be magatokrol egy party-n keszult kepet hagy rohogjunk mar azon is.

szanalom.hu 2006-ban

gabber_saviola
😄DDDDDdddddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Zetorg
riadt mókus 😊

gabber_saviola
ejha 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Zetorg

Zetorg

Zetorg

Zetorg

Zetorg
dundika:

Zetorg
balos 😄

Matthew Prosac
szerintem minden épeszû férfi blokkolná!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

mateus33
Élõben sokkal dekoratívabb,bár nagyon pici,olyan,mint vmi 19 éves diáklány,tök csini kis vékony hatalmas dudákkal😊

Zetorg

gabber_saviola
Hornyák Hajnalka(Dundika)

blokkolnám a sunát

Zetorg
😄DDDDDD