Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
na de nem agreszívkodok😄
Your suffers will be legendary even in hell!

ez mekkora gáz <#levele>#levele> pedig ez nekem eddig bevált <#shakehead>#shakehead>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Na megmontam vagy megmondtam!!!!!????
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
PARTY ANGEL oldala
Név: F. TICIANA
Szül. dátum: 1989. Április 12.
Horoszkóp: Kos
Itt járt: 2006. Március 30. 08:58
Látogatói száma: 11245
Az ilyenek es a szuleik sirnak a Monika soookban, hogy alig 14 eves es mar terhes.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Mondom hogy hetedikesek!!!!!!!!És nem buktak egyszerse!!!!!!!
(mondjuk bevallom engem is kellet gyõzködni egy ideig mire elhittem...)
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"