Partyarcok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JGTC
mi ez a szájtépés emberek, mindenki mennyen gyúrni vazzzzzz <#idiota>

#10855 ááááááááááááááááá <#eljen><#eljen> kegyetlen jó **csája van!!!!!!!!

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

D😄D

BUDA > miskolc.

laslandes
^^

vmi fehér rongy ragadt a seggére!

Ramadamammy rapidrandi

MnAdI
<#vigyor1><#beka3><#merges2><#taps><#worship><#eljen><#buck><#beka2>

http://asroma.hunsport.hu FORZA ASR!!! Francesco Totti - Solo Una Maglia... PER SEMPRE

desigo
profi fotós😊

desigo
ehh😊))
CeeZee
Sztem zárjuk le ezt a témát. Én pedig elnézést kérek mindenkitõl akinek felzaklattam a lelki világát! Csak néha nehezen viselem az igazságtalanságot. Ennyi!

\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"

sabodave
jah de ezért vannak az étrendkiegészítõk, amik nem koxok!

Viktorr
Ha mégeccer valaki berak ide cigány vajdás képet....

GanXstaZoleeWrk
találgass

GanXstaZolee#2709

CeeZee
Miért is?

\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"

CeeZee
Gyertek át oda!

jazzy
a kox - taplalekkiegeszito reszt visszavonom az tenyleg hulyeseg. Idoben pedig nem a napi edzesidot ertem hanem az eddigi osszeset.
GanXstaZoleeWrk
ugyanez ezek utan rolad is elmondható.

GanXstaZolee#2709

sza23
<#eljen>

bens
na jóvan ez már eléggé távol áll a partyarcoktól sztem.
van testépítõ topic is...

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

sza23
A táplálék kiegészitõk azokat az összetevõket tartalmazzák, amivel minden nap táplákozunk, csak sokkal nagyobb koncentrátumba.Legfontosabb összetevõi a szénhidrátok és a fehérjék(minél tisztább annál értékesebb).Ezeket a napi étkezéssel nem tudod bevinni a szervezetedbe, mert nagyon kicsi rányban vannak az élelmiszerekben.
A szteroidok, teljesen más, teljesítmény fokozó hatású termékek.

bens
no akkor most felvilágosítalak:
1. a koxnak semmi köze a tápkieghez, nemtom honnan vetted ezt...
2. ezek a gyerekek pont annyit gyúrnak, mint egy átlagos, naturál testépítõ, ugyanis a túl sok edzés (napi 3 óra+) túedzettséghez vezet, ami meggátolja az izomtömeg növekedését. és ezt nyilván õk is tudják...
3. nyugi. soha a büdöséletben nem fox így kinézni koxolás nélkül. de soha! ezek a srácok annyi növihormont nyomnak magukba, amennyit nem szégyellnek.
épp elég ilyen koxjóskát láttam már ahoz h biztos legyek benne...

DanielT
Nem igazán vágod, hogy mirõl van itt szó, ahogy elnézem... A 2 fószer 100% hogy NEM táplálékkiegészítõket használ ilyen eredménnyel, hanem keményen nyomják a bogyókat.
sza23
<#ejnye1>Bocsi de a táplálékkiegészítõk és Koxok(Szteroidok) Két teljesen külön világ!

jazzy
Amellett hogy "koxeger" nem keves idot forditott a testepitesre.. Utalom ha leszoljak a testepitoket ugyanis eszmeletlen sokat edzenek, a kox, mas neven taplalekkiegeszito (mer nem hiszem hogy hormonokat adagolnak magukba) hozzatartozik, ha tetszik, ha nem. Most ez olyan, hogy ceruza nelkul nem lehet irni..
Modnjuk ez megoldható gyúrás nélkül is....<#hehe>

bens
akkor nosza. kezdj el gyúrni tisztán, és majd szólj, ha neked is kb 60-as karod van...kox nélkül!

bens
számomra a koxolás nem egynlõ a sporttal. azért is hagytam abba a testépítést, mert beláttam, h kox nélkül nincs esély mert mindenki koxol aki elér vmit ebben a sportban. és úgy csinálni egy sportot, h közben káros az egészségre, ráadásul illegális...az nem sport, hanem hülyeség.
szal, világbajnok v sem, számomra csak szimpla koxegér

CeeZee
Ez sajnos így van. De az x-edik hozzászólás után már csak felment bennem a pumpa.
Más az hogy kinevetek valakit aki 1 éjszaka alatt az asztal alá issza magát, azt sem tudja merre van a kamera csak vigyorog hülyén és közben úgy el van szállva magától...

mateus33
Én speciel nem vitatom,hogy ha valóban ilyen eredményeket értek el,akkor nagyon sokat dolgoztak,de azt is el kell fogadni,hogy sok ember számára az ilyen kinézet nem éppen pozitív benyomást kelt.

CeeZee
Most nézem hogy te is sportoló vagy. Akkor miért szólod le a másikat? Az egyik "koxegér" 18 évesen már junior világbajnok volt!

mateus33
Az kétségtelen,hogy egész nap a konditeremben kell lenniük és keményen edzeni,de az is biztos,hogy nem naturál testépítõk😊

sabodave
ilyen izmokat nem inkejkcióval érnek el, hanem qrva sok gyúrással, de aki tudatlan az egybõl erre gondol<#taps>

bens
kabbe :-@!

CeeZee
#10821 - #10826 -ig

gabber_saviola
kicsodamicsoda? <#wow1>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

CeeZee
Sok frusztrált kis pöcs.

de fogkrémre nincs pénzük...

-the invisible-

desigo
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nezze><#nezze>
fogpasztareklám!

Ramadamammy rapidrandi

GanXstaZoleeWrk
mért érzem hogy irigykedesz? <#idiota><#eplus2> õk sosenem semmit se inkejkció meg pláne nem <#hehe><#nyes>

GanXstaZolee#2709

Dynamic
Egy pár hónapig biztos eléldegélnék abból a lóvéból amit õk injekcióra, meg tablettára költenek<#mf1>
bens
koxegér

CeeZee
jééé a Tóth Dani! Magyar Bajnok a srác és kb 22 éves!

Nem nem ez a kép volt viszont a szereplõk már tiszteletüket tették itt... <#hehe><#vomit>
laslandes
mert tele vannak anyatejjel -.-

mér állnak szét ennyire csöcsei??
a csöcse kiválló
I.C.ram
Ez a cigányvajda! 😄
JGTC
mindíg ezt csinálják, már van egy sorozatra való

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

laslandes
ennyire azért nem fejlett az orvostudomány😄D

desigo
a mellére már összejött a lóvé most gyûjthet a feje átszabására..

laslandes
jól látod, ez koksz...😊