Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://gaborszantai.co.uk/
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
bankkártyám szopja." 😊)
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
www.napisajto.hu
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
1. Jól néz ki a csaj és tudja is magáról->kurvára nem érdekli más csak a lóvé, kocsi, buli.
2. Pár pénzes "lúzer" után kigyúrt tajparaszt "vállalkozó" kefélgeti (X5 Bömös alap:-D)
3. Esetleg elveszi vagy élettárs (ajándékba TT coupe)
4. Szokásos napi program: szoli->pedikûr->fodrász->szauna->shoppingolás
5. Szül vmi "szépreményû" gyereket.
6. Jön a 3. X->Apu unja már (addig is félrekefélgetett azért:-D) és inkább tizenéves-huszonéves ribiket újít.
7. Anyu megy a levesbe (ld. Pitti ismerõsei:-D) vagy "boldogan" élnek, mert anyu rájön hogy kár pattognia, mert kiöregedett semmirevaló ribi már senkinek sem kell...
Olyan életszerû. <#eplus2>#eplus2>
asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
pénzének legalább a fele, és a világ összes *uncija!"
Neki diztos megvan 😛
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
arcsy a cickoja ^^
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler