Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
violence can be used for good - JUSTICE
de ezek a mostani képek se semmik...

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

de miattunk van a legtöbb munkájuk azt se felejtse el senki...
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
itt tartunk magyarországon... mikor vége van térdig ér a szemét...az egy dolog, hogy nincs elég kuka de a másik, hogy ha lenne se dobná az emberek többsége bele
itt tart az ország vezetése nulla...akik itt élnek meg nem törõdnek vele
akinek meg van kedve kimenni ne haragudjon rám😊
biztosan beadja a buli, nekem nem
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
tudjátok miért nem megyek ki? 1 nem érdekel-2 sok a balhés ember-3 pinát nem csak parádén látni szóval csak emiatt nem megyek ki
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
http://gaborszantai.co.uk/
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Per Aspera Ad Inferi.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.
latom nemfigyeltek <#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1>
asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek
1. kép: Vajon részegen is le tudok menni spárgába?
2. kép: Mennyi pia kell ahhoz, hogy felakadjanak a szemeim, és széttárjam a lábaim?
3. kép: KICSI A RAKÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn