Partyarcok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VinylToy
A csajnak behorpadt a buli végére a homloka szerintem annyira szíííttaaaa 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

gabber_saviola
ehh 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

desigo
fúúúj😞
Én aztán soha nem lettem volna ilyen. Ahhoz kényszeríteniük kellett volna, hogy ilyet csináljak kiskoromban.

Undorító nõszemély lehet!

nyamiag
fujbazmeg

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"

franc0
semmibajvele
<üti a szintet>

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

volt ott masis, nem csak csecs .. csak az nem kozerdeku 😊

bicskanyitogato felfogas, idezve egy adatlaprol:

Szijasztok!!
Én egy 15 éves szõkésbarna hosszú hajú, barna szemû, csokibarna dögös kiscsaj vagyok!!
Szolizok, van mûkörmöm hetente járok kozmetikushoz, szóval adok magamra rendesen!!
Imádok bulizni, a disco zenét szeretem de az rnb is a kedvencem.
Szeretek a haverokkal lógni, barátnõkkel shoppingolni, plázázni.

Az én ideálom az izmosabb, szolis, vagány csávó! Legjobban a barna rövid haj, barna, zöld szem, izmosabb, szolis pasik jönnek be, de ha nem az se baj.
Csak ne legyen hófehér, vékony és vörös hajú!!
Ha magadraismertél írjál!!

asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek

JCSR ODIN
és legvégül egy kis CSECSe-becse <#vigyor5>

NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!

JCSR ODIN
<#finom>

JCSR ODIN
júúúúj

JCSR ODIN
<#idiota> Ez a kép úgy ahogy van háttérrel együtt, egyszerûen tökéletes <#vigyor5>

talána szénsavhoz van köze😊

violence can be used for good - JUSTICE

desigo
odatették magukat😊)))))))))
OrioN the S
:asDASDAD má látam a linkjét ,de nem mertem megnézni :| :ADDSA😄S😄AS😄

LOÁL azakemény ,hogy mi is lehettünk volna ienek D::::::ASDAD
Istennek hála ,hogy nem így történt ding-ding

A kissrác naon komoly -.-

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

nyamiag
ha szívószállal iszod a sört, mért baszol be jobban tõle? :\

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"

ez valami hihetetlen gecinagy :C

BUDA > miskolc.

JGTC
ezek a kölkök németek nem?

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

khhmm jaa így jó<#vigyor3>

desigo
nagyon jó <#worship>
nem volt drága, a tulaj családiházát mi terveztük és évekig diszkontáron piáltunk, ráadásul nálunk az volt a szokás, hogy a sofõr nem fizet semmit, hamár beáldozta magát a többiekért...

http://gaborszantai.co.uk/

nem lehetett ócsó mulatság

OrioN the S
ték? mét?

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

PíszLávJuniti
hangulat rombolók vagytok .

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

:S

OrioN the S
-.-

PíszLávJuniti
megtépném azét kicsit 😮

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

OrioN the S
nem 😄

Csináld meg úúúúgy!

Én is már évek óta hátul feltorzomborzozom zselével, ha megyek valahová. De az még belefér.

Van ilyen rajzfilm is. A vörös hajú fiúcskának elõl pont ilyen hosszan kinyúlnak a hajszálai. Mindig széjjelröhögöm magam rajta.<#vigyor>

így szoktad "formázni"?😄DD

OrioN the S
attómég k***ajó

amikor csapok rá énis hajformázót általábanm énis vmi extrémet vagy egyedit találok ki -.-

elfeküdte

OrioN the S
fúdejo a haja :o

Bár régi hozzászólás volt, amire válaszolok, de mivel csak most találtam meg ezt a pólót egy híres katalógusban, ezért most rakom be. Szóval nem lenézni a Miki Egeres pólót, mert még mindig trendi ám.<#bee1><#idiota><#vigyor>

bld
éljen a bivaly!😄😄

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

van benne alkohol, nem?

akkor meg mit válogatsz?😊

GanXstaZoleeWrk
szerintem jó sör.

De nem szivoszallal melegen.

GanXstaZolee#2709

a coronita a legundorítóbb szennyvíz amit valaha ittam <#vomit>
nem tudom hogyan képesek az emberek egy rakás pénzt kifizetni egy ilyenért <#confused>

velem volt úgy, hogy vezettem és TorroRosso-t ittam...
valaki megjegyezte, hogy ezzel a doboz RB-lal menõzök egész éjjel - félre álltam az asztal elõl, hogy lássa, hogy a 11.-et iszom😊))

másnap nem aludtam, csak p*sáltam egyfolytában😊))

GanXstaZoleeWrk
akkor alljon meg odafelé egy talpinál és igyon valami vodka szerû szeszesipari terméket a zwack csaladból 500ert 1 üveggel 😄 ráadásul nyáron a kis üveges coronita hamar felmelegszik egyebkent is, igy meg ha szivoszallal tolja kb mint a macskahugy olyan jó lehet. Ezt vonszolja egesz este magával óránként 1 korty, kitartám reggelig 😄

GanXstaZolee#2709

CeeZee
<#eljen><#eplus2>

\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"

vagy hogyan lehet olcsón és gyorsan bebaszni...😊

miért, tipikus SG-arcok<#hehe>

GanXstaZoleeWrk

sör szívószállal avagy hogyan legyünk igazi macsok 😄DD

GanXstaZolee#2709

dindike
huuuhh...nagyon ott van...ez késssz<#taps><#nevetes1>

sztem a kiscsákónak egyedi mozgása van

Ramadamammy rapidrandi

A kedvedért beraktam az eredeti változatot is.<#papakacsint><#vigyor><#vigyor3>
De ezek tök komolyan gondolják, nem is hiszem el, hogy léteznek ilyen emberek. :S

Tinci-tánci

GanXstaZoleeWrk
Nemtudom 😊 de mind2 ritka egy igényes idióta ha ilyen szarokat felvesznek.

GanXstaZolee#2709

allock
ez filctollal van ráírva?? 😮

#hhwnd