Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
violence can be used for good - JUSTICE
-the invisible-
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
hány edzett ember hány perc alatt kaszálja le a gyökereket országszerte...?
overallt lehet bárhol venni ja és hentesek elõnyben
ennyit az emberbarátságomról😊
"érezd a ritmust, vedd át az ütemet..." 😄
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

-the invisible-
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
-the invisible-
de megjegyzem, nekem sem tetszik heni, viszont sokmindenkinek igen. ezt mutatja h megnyerte az a valamilyen szépségversenyt.
-the invisible-
de megjegyzem, nekem sem tetszik heni, viszont sokmindenkinek igen. ezt mutatja h megnyerte az a valamilyen szépségversenyt.
-the invisible-
...mint a lopott biciklit, a barátnõjével együtt<#gonosz1>#gonosz1>
๏̯͡๏﴿
NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!
Ramadamammy rapidrandi
egybként a hsz-eidbõl süt az irígység. ami nem baj, mert én is nagyon sok mindent irígylek sokmindenkitõl. de nem szólom le õket.
-the invisible-
egyébként a Gabi szebb 😊
Egyébként meg lehet bárhogy szidni a csajt, pl. nekem sem begyere, de azt hogy ronda semmiképp nem mondanám rá. A rondaság azért teljesen más kategória szvsz.<#lookaround>#lookaround>
Melyikre gondolsz? Az #16983-as képre? Ott is nagyon ronda.
-the invisible-
-the invisible-
pl. nekem azért van annyi önkritkám, hogy nem fikázom Brad Pit-et...
http://gaborszantai.co.uk/
[...] Te romboló állat! Te sátán!